ti hogyan szedtétek ki az itatóshátitatyó mûanyag utóizét?
van egy deuter zsákom benne egy vaude szopókázóstartály...van vmi mosogatószer ami kihozza azt a hányinger mûanyag utóízt? vagy tsak használjam sokat és kijön..kijön belõlem minden a bringán...
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

XC-sek & Maratonisták ide :)
Indította
Janiii
, 2004. október 04. 14:06
Írta 2005. március 31. - 08:59

/// Demalgon /// mert balul ütött be az élet, pedig jobbat vártam ///
de hiszen mindeki tudja, h az életet nem érdemes végigélni
Expinálom a pinarámát.
de hiszen mindeki tudja, h az életet nem érdemes végigélni
Expinálom a pinarámát.
vendég_rvilike_*
Írta 2005. március 31. - 08:51

Írta 2005. március 30. - 23:05

Bocsi, nem értem oda...
hivtalak de nem vetted fel...
szoval nem vittél telefont..
amugy azért én is felmentem hátha még valahol összefutok veled és fel 3-tol 5ig brinyoztam arra meg mindenfele...
találkoztam egy Carbon Giantos, Sid-es arcal is de nem ismertem fel ki volt....
hivtalak de nem vetted fel...
szoval nem vittél telefont..
amugy azért én is felmentem hátha még valahol összefutok veled és fel 3-tol 5ig brinyoztam arra meg mindenfele...
találkoztam egy Carbon Giantos, Sid-es arcal is de nem ismertem fel ki volt....
Írta 2005. március 30. - 22:01

Írta 2005. március 30. - 21:13

Írta 2005. március 30. - 21:03

Sajnos én erõsen kétséges, hogy szombaton tudok menni, mert beteg vagyok... még mindig :mad:
One planet, one tribe...
Írta 2005. március 30. - 20:24

eredetileg én írtam: Ha akartok közösen menni akkor szerintem a szerda alapkõ és találkozó mondjuk a Normafa Síház büfé vagy hogy hívják elõtti tér, idõpont pedig 13:30! Én mindig ott leszek 13:30-ra azt aki akar jön aki nem nem!
Megyek!
Megyek!
Írta 2005. március 30. - 20:13

Te nem emlékszel János hegyre másztál fel mi meg téptünk lefelé és én voltam a Pyxissel meg hosszúgatyó és megismertem az arcod kicsit és vártunk is rád kicsit lent de aztán mentünk!! na mindegy azért örülök és szombat edzés??
join your life, join your bike
Írta 2005. március 30. - 19:33

Honnan indultok? Mert ha rá érek Vasárnap, akkor megyek! Max. visszafelé vonatozok.
Írta 2005. március 30. - 19:30

Mi kitekerünk, ha gondolod tarts velünk:D
De asszem az Esztergomi vonaton lehet vinni bringát, és akkor leszállni Pilisvörösváron
De asszem az Esztergomi vonaton lehet vinni bringát, és akkor leszállni Pilisvörösváron
Írta 2005. március 30. - 19:27

Ki lehet menni Bp-rõl oda valami közlekedési eszközzel -ami biriglit is szállít-?Sziasztok!
Szeretettel várunk minden szülõt és érdeklõdõt április 3.-án vasárnap 14 órától hagyományos tavaszi nyílt edzésünkre. Helyszín Pilisszántó buszforduló a Pilis kupa rajt-cél területe. Pályateszt lesz több csoportban (gyalogos és bringás) majd versenyzõinknek idõnérõ edzés.
Letesztelhetitek a Pilis kupa pályáját....
Üdv:thy
Esetleg v.mi olyan útvonalon ami nem túl forgalmas?
Nézegettem térképen, de az enyém elég sz@r, neten meg semmi jót nem találok.
Segítséget elõre kösz!
Írta 2005. március 30. - 19:22

->Igen engem láttál SÁrga Scott mezben!
Yvorl-t vártam egy ideig a rétesesnél, csak nem volt nálam tel azt elindultam!
Ha akartok közösen menni akkor szerintem a szerda alapkõ és találkozó mondjuk a Normafa Síház büfé vagy hogy hívják elõtti tér, idõpont pedig 13:30! Én mindig ott leszek 13:30-ra azt aki akar jön aki nem nem!
Gyertek-gyertek.
193? az hogy? nekem még futással sem
sikerült annyit "kihoznom" magamból.
Yvorl-t vártam egy ideig a rétesesnél, csak nem volt nálam tel azt elindultam!
Ha akartok közösen menni akkor szerintem a szerda alapkõ és találkozó mondjuk a Normafa Síház büfé vagy hogy hívják elõtti tér, idõpont pedig 13:30! Én mindig ott leszek 13:30-ra azt aki akar jön aki nem nem!

193? az hogy? nekem még futással sem
sikerült annyit "kihoznom" magamból.
vendég_rvilike_*
Írta 2005. március 30. - 18:18

Hat en se pihentem,2ó25p-et mentem,170es atlagpulzus
(193 max..)
Normafa-Janos hegy-le Szepjuhaszne fele,Hars hegy,onnan hatul le,megint Szepjuhaszne-vissza Janos hegy-le tunderszikla-deli,aztan onnan haza

Tenyleg meg kene mostmar beszelni valamit,sose jon ossze a dolog

Normafa-Janos hegy-le Szepjuhaszne fele,Hars hegy,onnan hatul le,megint Szepjuhaszne-vissza Janos hegy-le tunderszikla-deli,aztan onnan haza

Tenyleg meg kene mostmar beszelni valamit,sose jon ossze a dolog

Írta 2005. március 30. - 17:51

Kár hogy nem találkoztunk Rvilike!! De mintha Gbr4k barátunkat láttam volna?!?! Lehet scott mezben a János hegyen majd a HHH-n megint!! Durvát nyomtunk mi is budai vár, Normafa, János hegy, Hüvösvölgy, Árpád kilátó, HHH, Virágos nyereg szóval kivagyok!!
:) Beszéljünk meg valami közös tekerést jó elõre és akkor nem kerüljük el egymást!!

join your life, join your bike
vendég_rvilike_*
Írta 2005. március 30. - 17:38

Yvorl lattalak ma Janoson,ott dumaltatok egy sraccal a kutnal,en pont ott jottem fol,ratok is koszontem,aztan megyek tovabb,hm mondom ismeros volt ki volt ez,megyek tovabb,piros nyeregcso...aaaa...
Csak mire ez igy lefutott bennem mar lent jartam a p*csaban,szal mind1
Amugy ezt priviben akartam kuldeni,csak kiirta hogy betelt a ladad es nem tod fogadni,aztan probalkoztam az emaillel,arra azt irta letiltottad,mondom remek...
Amugy mindenki takarodjon ki tekerni,mert k jo ido van,es vegre lehet rendesen terepre menni,se sar se ho.Na jo sar egy kicsi

Csak mire ez igy lefutott bennem mar lent jartam a p*csaban,szal mind1

Amugy ezt priviben akartam kuldeni,csak kiirta hogy betelt a ladad es nem tod fogadni,aztan probalkoztam az emaillel,arra azt irta letiltottad,mondom remek...

Amugy mindenki takarodjon ki tekerni,mert k jo ido van,es vegre lehet rendesen terepre menni,se sar se ho.Na jo sar egy kicsi
Írta 2005. március 30. - 08:25

Kötve hiszem hogy az lenne...
Egyébként meg de jól megy egyeseknek...
Tekergünk itten a hét közepén...:-)
Egyébként meg de jól megy egyeseknek...
Tekergünk itten a hét közepén...:-)
Vegyipari Technikus, Biológia Tanár, Specialized Epic Marathon, Lumix G80, Golden retrievers
vendég_fac€_*
Írta 2005. március 29. - 23:09

Holnap valaki Bánkútra?
Tudom, hogy ez pusztába kiáltott szó
De hátha...
Tényleg nem tudjátok véletlenül, hogy a sípálya konkrétan lehet-e természet védelmi terület???
Tudom, hogy ez pusztába kiáltott szó

Tényleg nem tudjátok véletlenül, hogy a sípálya konkrétan lehet-e természet védelmi terület???
Írta 2005. március 29. - 22:57

Írta 2005. március 29. - 22:46

Holnap megyek HHH-ra ha nem esik:O
Ha van kedve valakinek tartson velem.Nem megyek nagyon,csak úgy finoman:)
Ha van kedve valakinek tartson velem.Nem megyek nagyon,csak úgy finoman:)
"Tartsd a kezed egy percig a forró kályhán, meglátod, egy órának fogod érezni.Beszélgess egy csinos nõvel egy órát, mintha csak egy perc lenne. Na, ez a relativitás"
Albert Einstein
Írta 2005. március 29. - 20:10

yvorl a holnap "mondjuk fél kettõ Normafa réteses" áll még vagy nem érsz rá?