Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

XC-sek & Maratonisták ide :)
Indította
Janiii
, 2004. október 04. 14:06
Írta 2007. február 19. - 18:20

1x elmész sportorvoshoz
1x EKG
1x labor (nekem tavaly ez nem kellett, mert már volt licencem)
1x sportorvos az eredményekért
1x EKG
1x labor (nekem tavaly ez nem kellett, mert már volt licencem)
1x sportorvos az eredményekért
Légy optimista! Ha citrommal kínál meg az élet, kérj hozzá Martinit!
Race, no Rest!
Race, no Rest!
Írta 2007. február 15. - 20:05

Kiszámolta már valaki, hogy egy versenyengedélyhez mennyi vizitdíjat kell befizetni?
"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
Írta 2007. február 15. - 09:33

most néztem a versenynaptárt:
screeshot?
screeshot?
...a legrosszabb, ha a hülyeség szorgalommal párosul!!!
Írta 2007. február 12. - 21:19

Írta 2007. február 12. - 16:28

Verseny és nevezési idõpont függõ a nevezési díj, szinte minden versenynek van honlapja, ott megtalálsz minden infot.
A sebesség mindent megold.
Írta 2007. február 12. - 16:18

szóval het indulni juniorban is?és a nevezési díj mennyi általánosan?nyáron majd megyek addigra szerzek be bukót is:D
Írta 2007. február 12. - 16:11

Írta 2007. február 12. - 16:07

magyarországon hol szokott lenni junior mtb verseny?rövid távú érdekelne lehet csak kipróbálás szinten!köszi hyyy
Írta 2007. január 24. - 13:04

Egy kis összefoglaló az utóbbi 7 év versenyeirõl : www.mtb.c2.hu
"Soha ne félj kimondani azt, amirõl egész lelkeddel tudod, hogy igaz." Márai Sándor
www.szaguldoviragok.hu
www.szaguldoviragok.hu
Írta 2007. január 24. - 11:00

Sziasztok
Nemsoká megkapom Meridám, s kikéne próbálni terepen... No meg szeretnék amúgyis terepezni, csak eddig bicó nem igen szerette volna
Vác közelében nincs valakinek ismerõse aki XCzik, ill nem tud valaki egy kellemes terep útvonalat?
Üdv Máté
Nemsoká megkapom Meridám, s kikéne próbálni terepen... No meg szeretnék amúgyis terepezni, csak eddig bicó nem igen szerette volna

Vác közelében nincs valakinek ismerõse aki XCzik, ill nem tud valaki egy kellemes terep útvonalat?
Üdv Máté
May the downforce be with us!
Írta 2007. január 17. - 17:30

a velo szervez egy bringás edzõtábor Horvátországba márc. elején.
nem érdekel valakit, mer' jó lenne, ha valaki még jönne a fórumról is!!
részletek:
http://********/hir/...=1455cd18c0ee09
vagy www.********
(mié' nem engedi belinkelni?!) - velo honlapján megtaláljátok :-)
szammer
nem érdekel valakit, mer' jó lenne, ha valaki még jönne a fórumról is!!
részletek:
http://********/hir/...=1455cd18c0ee09
vagy www.********
(mié' nem engedi belinkelni?!) - velo honlapján megtaláljátok :-)
szammer
vendég_Berger_*
Írta 2007. január 15. - 18:38

itt is megjegyzem, bár már dohogtam róla:
Az MTB Szövetség 2007-ben CSAK elit kategóriákban hirdet XCO magyar bajnokot. Rövid- és középtávon NEM!
Szerintem az eddig sem túlságosan látogatott cc versenyek indulói létszáma felezõdik. Kinek jó ez?
Vélemények?
Az MTB Szövetség 2007-ben CSAK elit kategóriákban hirdet XCO magyar bajnokot. Rövid- és középtávon NEM!
Szerintem az eddig sem túlságosan látogatott cc versenyek indulói létszáma felezõdik. Kinek jó ez?
Vélemények?
Írta 2007. január 15. - 13:55

Köszönöm szépen.

Írta 2007. január 15. - 13:22

Sziasztok! Tudni már az idei MTB versenynaptárról?
Szia!
Ezt Thommey írta:
A versenynaptáramban benne vannak a linkek is:
http://pix.bikemag.h...ynapt_r2007.jpg
Üdv:Thy
Ezt mentettem le én is, benne van minden.
Balázs
Írta 2007. január 15. - 12:35

Sziasztok! Tudni már az idei MTB versenynaptárról?
Írta 2007. január 13. - 16:52

Szia én Törökbálinti vagyok, és én is arrafele szoktam menni Jánoshegyre. Baromi sok utat lehet arrafele találni, ami neked is jó, szerintem vegyél egy Budai hegység térképet és azon tudsz magadnak utvonalakat nézni. De ha kell társaság nyugottan szólj, mert én kapható vagyok egy kis tekerésre, és nekem se nagyon vannak itt a környéken edzöpartnereim.
Na azért irok utvonalat is, ha már ugyis azt kértél
Domb utcán felmész a repülés emlékmühöz, onnan áttekersz KFKI-hoz, és onnan a buszmegáló mögött visz be egy ösvény, mejrõl rögtön az elején le kell térni jobra a soromponál innen le tudsz csorogni gazdagrét tetejébe, ahonnan haza tudsz menni hátul kis utakon Budaörsre.
De ha nem kanyarodsz le a végén balra a soromponál akkor egyenesen is van csomó jó ösvény, és elég jól ki vannak táblázva.
Vagy a KFKI-tól továbbmész aszfalton a réteseshez, és ott szemben a zöld+ tudom ajánlani, majd végig a sárga ösvényen. Ez törökugratonál jön ki.
Vagy esetleg gyere át TB-re és itt menj fel a kilátohoz, ott is van csomó jó ösvény.
Ha érdekel, szólj rám és én megmutogatom amiket tudok.
Üdv
Na azért irok utvonalat is, ha már ugyis azt kértél

Domb utcán felmész a repülés emlékmühöz, onnan áttekersz KFKI-hoz, és onnan a buszmegáló mögött visz be egy ösvény, mejrõl rögtön az elején le kell térni jobra a soromponál innen le tudsz csorogni gazdagrét tetejébe, ahonnan haza tudsz menni hátul kis utakon Budaörsre.
De ha nem kanyarodsz le a végén balra a soromponál akkor egyenesen is van csomó jó ösvény, és elég jól ki vannak táblázva.
Vagy a KFKI-tól továbbmész aszfalton a réteseshez, és ott szemben a zöld+ tudom ajánlani, majd végig a sárga ösvényen. Ez törökugratonál jön ki.
Vagy esetleg gyere át TB-re és itt menj fel a kilátohoz, ott is van csomó jó ösvény.
Ha érdekel, szólj rám és én megmutogatom amiket tudok.
Üdv
Írta 2007. január 13. - 16:42

hali
tudnátok nekem Bp környéki cc útvonalakat mondani? budaörsi vagyok, innen szoktunk felmenni a jános hegyre meg a kfki-hoz. onnan kéne tovább menni valamerre, csak nem tudom, hogy merre:confused:
mindenféle irány és útvonal érdekelne: 2-3 órástól a fél napos - 1 naposig minden:)
köszi
tudnátok nekem Bp környéki cc útvonalakat mondani? budaörsi vagyok, innen szoktunk felmenni a jános hegyre meg a kfki-hoz. onnan kéne tovább menni valamerre, csak nem tudom, hogy merre:confused:
mindenféle irány és útvonal érdekelne: 2-3 órástól a fél napos - 1 naposig minden:)
köszi
Írta 2006. december 07. - 10:38

Írta 2006. december 01. - 19:05

Írta 2006. november 24. - 01:31

Nézz be a Túrák Magyarországon topikba.Sziasztok!
holnap veszem meg az új gépet,Kelly's Majesticet és ki kéne próbálni.
Van ötlet hova, merre menjek? MOszkvától fel Nagykovácsi felé, arra van jó terep?
Nem vagyok annyira ismerõs Pesten. Az Örs Vezér térten veszem a bicót. Asztán estig ráérek.
esetleg nem megy ki valaki?
csatlakoznék.
de nem vagyok profi, ezt elõre is leszõgezem. A 100km nem fog menni.
köszi a válaszokat
Szervezõdik egy túra, Nagykovácsi benne lesz. Ki tudsz szállni ha besokallsz. Én sem voltam még Dante túrán, emlékezetesek szoktak lenni...
Számíts rá, hogy az új bicó kicsit:D sáros lesz...
a második p néma!