Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

XC-sek & Maratonisták ide :)

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
1607 hozzászólás a témában

Csáki

Csáki

vendég

• fórumtag
  • 45 hozzászólás

A börzsönyt még nem ajánlom senkinek, nert még hó van, illetve hónak látszó olvadó trutymák. Vasárnap jártunk Királyréten és vissza is fordultunk, megállapítva hogy a börzsönynek kell még vagy egy hónap, hogy tekerhetõ legyen :(

Sajnálattal hallom:(
Holnap oda megyek,és azt terveztem hogy kisirtáspusztáig legalább el tudok menni.Na majd meglátjuk.Köszi aaz infót
"Tartsd a kezed egy percig a forró kályhán, meglátod, egy órának fogod érezni.Beszélgess egy csinos nõvel egy órát, mintha csak egy perc lenne. Na, ez a relativitás"

Albert Einstein

vendég_rvilike_*

vendég_rvilike_*
  • vendég
Aaa erosites,interval? :D Sok lesz az nekem :)

gbr4k

gbr4k

törzsvendég

• fórumtag
  • 275 hozzászólás
Litespeed! Ha mész máskor szólj elõzõ este! Privi, mail, msn!
rvilike: én megyek 13.00-tól HHH-ra erõsíteni + intervallozni! Ha van kedved gyere este forumra és megbeszéljük, vagy dobj mailt, privit msn-t!

vendég_rvilike_*

vendég_rvilike_*
  • vendég
En is lightot akarok menni szerdan.Nem jossz?Janos hegy ilyesmi.Mas esetleg?

Litespeed

Litespeed

törzsvendég

• fórumtag
  • 343 hozzászólás
  • LocationBudapest
Szerdán még csak egy nagyon laza solo tekerést akarok beiktatni, vagy azt sem. Kerülget a fránya betegség.
One planet, one tribe...

gbr4k

gbr4k

törzsvendég

• fórumtag
  • 275 hozzászólás

17x-es pulzus a Kálmán Józsi bácsi féle edzésen jött össze?
:D

Aha! Úgy használom a pulzusmérõt, hogy amikor csak megyek valahova kikapcs! Csak szigorúan edzés alatt megy, hogy az oda-visszaút pulzusértékeit ne vegye bele az átlagba.
Szerda?

XC_Rider

XC_Rider

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.218 hozzászólás
A börzsönyt még nem ajánlom senkinek, nert még hó van, illetve hónak látszó olvadó trutymák. Vasárnap jártunk Királyréten és vissza is fordultunk, megállapítva hogy a börzsönynek kell még vagy egy hónap, hogy tekerhetõ legyen :(

Litespeed

Litespeed

törzsvendég

• fórumtag
  • 343 hozzászólás
  • LocationBudapest
gbr4k: sebaj azért én voltam, de szar volt, mert asszem beteg vagyok... kis pihit beiktatok azt rendben lesz minden! (kopp-kopp)
17x-es pulzus a Kálmán Józsi bácsi féle edzésen jött össze?

attibike: Köszi a síelés megazsír volt, hogy ilyen szép szóval jellemezzem. Tényleg az eddigi talán legjobb volt, nem panaszkodhatok ;) !!!

A szabadidõrõl annyit, hogy én pl még egyetemre járok... :P :D
One planet, one tribe...

yola

yola

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.555 hozzászólás
wanna megnyugtatlak, hogy ezzel nem vagy egyedül ;)
de az sem mindegy ,hogy ki mennyiért robotol....
...a legrosszabb, ha a hülyeség szorgalommal párosul!!!

wannaride

wannaride

törzsvendég

• fórumtag
  • 820 hozzászólás
Irigyellek benneteket, hogy ennyi szabadidõtök van... :) Én reggel 9tõl este 7ig robotolok a gyárban, ti meg mentek bringázni... :) Vagy ti tudtok élni, vagy én nem.. :(
WaNNaRiDE

gbr4k

gbr4k

törzsvendég

• fórumtag
  • 275 hozzászólás
Juteszembe, ha van kedved tekerni szerdán akk. 13.00-tól ráérek! Dobj privit vagy mail-t vagy msn!

gbr4k

gbr4k

törzsvendég

• fórumtag
  • 275 hozzászólás
Majd meglátod! Átlagpulzus olyan 17valahány! Nem sétatempó. Utána egy napig nem volt kedvem bringázni! :)

attibike

attibike

törzsvendég

• fórumtag
  • 353 hozzászólás
Na üdv bringás társadalom a mai HHH bejárás megvolt és helyenként még sáros de annál élvezetesebb nem -5fokban tekerni!! Holnap is megyek tekergõzni szóval lehet valami meeting!! Litespeed milyen volt a síelés??? gbr4k milyen volt az edzés?? nem tudtam ott lenni mert akkor még haldokoltam!! :) de mostmár kutyabajom csak a fülem vérzik ;)
join your life, join your bike

gbr4k

gbr4k

törzsvendég

• fórumtag
  • 275 hozzászólás
Litespeed!--->Vááááá! CSak most vettem észre. Tegnap nem nagyon forumoztam!
Én hétfõn egész nap
Szerdán 13:00-tól
Pénteken 15:00-ig érek rá!
Küldj inkább privit ilyenkor, azt minden este megnézem!Vagy mailt vagy msn-t este általában gépezek!

Csáki

Csáki

vendég

• fórumtag
  • 45 hozzászólás
Szerdán megyek egy kis Börzsönyt(vonattal Kismaros-majd már tekerve Királyrét-onnan Kisirtáspuszta-Nagyírtáspuszta-Kóspallag-Kismaros-vonattal vissza).

Ha valakinek van kedve jöjjön

Csoki
"Tartsd a kezed egy percig a forró kályhán, meglátod, egy órának fogod érezni.Beszélgess egy csinos nõvel egy órát, mintha csak egy perc lenne. Na, ez a relativitás"

Albert Einstein

Csáki

Csáki

vendég

• fórumtag
  • 45 hozzászólás
Mikor,hova?

Csoki

vendég_rvilike_*

vendég_rvilike_*
  • vendég
Amindenit,en mennek,mar a bicajom is kesz,de holnap nem erek ra :/

Litespeed

Litespeed

törzsvendég

• fórumtag
  • 343 hozzászólás
  • LocationBudapest
gbr4k: hétfõi tekerés? valki más?
One planet, one tribe...

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6.707 hozzászólás
ha továbbra is így nyomja a tavasz, szerintem szerencsétek lesz. Ez a forrás mûködés, ilyen karsztnyomásos dolog, teljesen csapadék/olvadás függõ.
Mi mindenképp gyalog megyünk, de csak ilyen koca stílusban, piálás célzattal,tavaszköszöntõ túra megvolt, 15-én szilvásv.-bánkút-bálvány-nagyvisnyó etappal, pöcsig érõ hóval...
az én fehérszemélyem szoktatva van, nem sokat vernyákol, mióta tavaly felordibáltuk egymást a lengyel nyeregbe tátra lésznából,/ ~2200m/ egy szál edzõcipõben, 2 héttel a túraútvonal nyitás után...
http://kep.tar.hu/sa...68010/5887471#2

szal, edzeni õket, ha már fõzni nem tudnak normálisan. :-)
Várom a beszámolókat, mert azok tükrében idõzítek én is a rotstein tourra!!!
jó utat!

KissCADMan

KissCADMan

vendég

• fórumtag
  • 84 hozzászólás
kisködmön news 4# Jelentés az elsõ bicó tesztrõl:
A szezonban egy 2001-es Speckó Stumpjumper fulltelóssal fogok nyomulni. 3*-os hurrá. Régi nagy kedvencem. És ha nem is a legújabb, akko is az enyém lett végül a kicsike.:)
És végre becserélõdött a Fox rugóstagom egy DT-re. Azt hittem elkészült a bicaj minden tutko, de lesz még egy kis csere bere rajta.
Lánckerék kopott, új kéne.
És a Marzó teló nekem túl puha és sajna nem lock out-os. A spinning óta szeretek kiállva tekerni. Ebbõl is csere lesz.
Jól teljesített tegnap este a HHH-n azért a kicsike. Bevállaltam egy hóban-jégen lefelét is lámpafénynél. És csodák csodájára nem is taknyoltam vele. Nagyon kis kezes bárányka, jól terelgethetõ. Szeretem no.