Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

XC-sek & Maratonisták ide :)

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
1607 hozzászólás a témában

yvorl

yvorl

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.030 hozzászólás
ok.akkor holnap! by
www.parkpre-italy.com www.parkpre.com
http://pix.bikemag.hu/album77
TEL.:30/4108066

gbr4k

gbr4k

törzsvendég

• fórumtag
  • 275 hozzászólás
Ja a számom: 20/480-14-38. Azt meg majd meglássuk, hova megyünk!

yvorl

yvorl

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.030 hozzászólás
OK.
Yo én is poroblok nem késni - ami a barátnõm szerint plussz 15percet yelent:) -
én meg piros telo/piros nyeregcsõ combinácioban leszek.
és akkor a János hegyre mehetünk fel.?ugye?

gbr4k

gbr4k

törzsvendég

• fórumtag
  • 275 hozzászólás
Szépvölgyi úton HHH-t megközelíteni már unom! Legyen tallálkozó a Moszkván 13.00-kor az óránál!Ahol van a hamburgeres. Ha kések -nem szoktam- csörgök! Megismersz: kék ruha, c.sárga teló, aluszínû Hi-Tec, merész arc elszánt tekintet... etc (Nem hiszem, hogy sok bringás mászkál arra dél körül.)

yvorl

yvorl

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.030 hozzászólás
közben felyebb modositottam nézd meg. leirtam mi legyen.
modositom megint:)
szoval 11.kerületben vagyok.
és valoszinü a Petõfi hid felé megyek le aduna parthoz és onna akerékpáruton végig a széppvölgyiig.
közben biktathatunk találkozopontot.
Alles butter! Oder was? :)

gbr4k

gbr4k

törzsvendég

• fórumtag
  • 275 hozzászólás
Mint látod rvilike nem ér rá én viszont igen! Treffpunkt? Merre laksz? Én ált. Margit híd-Szépvölgyi út irányból közelítem meg a HHH-hegyet. Mondj valami helyet ahol tudunk találkozni!

gbr4k

gbr4k

törzsvendég

• fórumtag
  • 275 hozzászólás
OK!
Akkor jövõ hét? Én megyek szombaton egyesületi "edzésre" 9.00-ra a fogashoz, ha akarsz oda is jöhetsz, mert jók a lehetõségek -már amennyire én ismerem õket- . Ha ez nem jó, akkor legközelebb jövõ hét szerda vagy valamelyik -remélem mind- nap, tekerõs nap? Nekem általában hétfõ, szerda, csütörtök a jó idõpont. Dobj privit vagy valami, azt' majd rászokom, hogy azt is meg kell nézni! Szereléshez meg sok sikert!

yvorl

yvorl

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.030 hozzászólás
Én is megyek!!
most hogy itt vagytok még ON, talán beszéyük is meg.
hol találkozzunk?
nekem is kb. a 13.óra a yo.
János hegyet ismerem, meg Márton heg yfelöl szoktam felmászni rá...
amugy erdõbe NE menyünk!!!
olvad a hó és most tényleg tekerhetetlen...probáltam:((((
Találkozzunk a Moszkvánál és onnan a Szilágyi Erzsébetren végig menve választhatunk a HHH és a János közt...meyik legyen az elsõ.
bár a HHHra akkor terepen kellene menni..
viszont a Szépvölgyi ut alyán is találkozhatunk és akkor az szfalton felmegyünk, le meg le lehet yönni a hokásában (bár a reptérnél már tekerhetetlen, de ne arra menyünk.))
nos?
((30/4108066

vendég_rvilike_*

vendég_rvilike_*
  • vendég
En megyek,de egyelore szet van szedve a bicajom,meg nem jott meg a fekem.Legkorabban hetvegere lesz kesz.Borzsonnyel bezarolag meg mindent ugy ismerek a kornyeken mint a tenyeremet.Na jo,ez kicsit nagykepu volt :D

gbr4k

gbr4k

törzsvendég

• fórumtag
  • 275 hozzászólás
Dear Balage_! Én Brigéciolt-használok, ami beszerezhetõ autósboltokban, autószerelõknél stb. Kb. 1000 Ft/l áron. Ez eredetileg motormosó folyadék! Ezzel "Újítják" fel a használt tütük motorját! Használata: Ecsettel felviszed a lánc felületére, kicsit állni hagyod, utána kerti locsolótömlõvel "kivereted" :) a láncot. Szárítod, kened, visszarakod! Én mindig leveszem a láncot, mert ez a cumó szereti megenni a kompozitot és az sem túl jó ha befolyik mondjuk az agyba! Nekem bevált!

gbr4k

gbr4k

törzsvendég

• fórumtag
  • 275 hozzászólás
Holnap megyek HHH-re és gondoltam invitálok másokat is. Circa 13-tól érek rá. Jó lenne ha eljönne velem valaki, mert mostmár lehet hosszúkat is menni és azt többen jó tenni! Yvorl?Rvilike?Valaki aki ismeri a HHH-n kívül a Jánost is? Ha igen akkor értesíts privi, mail, mob, akármi.

Balage_

Balage_

törzsvendég

• fórumtag
  • 290 hozzászólás
csatlakozom az elõttem szólóhoz. a melóhelyem tetejérõl fasza panoráma nyílik a HHH-ra, és hát... mér' pont ma kell melózni??

Balázs

ui.: melyik a leghatékonyabb óccsó láncmosó/zsír-olajoldó szer? Petróleumot ajánlottak...

Lacika

Lacika

vendég

• fórumtag
  • 229 hozzászólás
Emberek! MIndenki ki a szabadba! Itt a tavasz!

gbr4k

gbr4k

törzsvendég

• fórumtag
  • 275 hozzászólás
JÓidõ! Rulez!!!!!!!!!!!!!!!

vendég_fac€_*

vendég_fac€_*
  • vendég
hi!
Itt is itt a tavasz:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
csak kár hogy jövõhéten nyelvvizsga:(
De 8 nap és hódítom a hegyeket:D

attibike

attibike

törzsvendég

• fórumtag
  • 353 hozzászólás
Hova kell az a hátsó fék?!?! Kis technikát tanulsz!!! :) Én épp aranyosan lebetegettem szóval nézek ki az ablakon mint egy kis fiú... :( :(
join your life, join your bike

vendég_rvilike_*

vendég_rvilike_*
  • vendég
Na hozzank erosen ideert a tavasz ugyhogy en szerintem kizuzok valamikor tekerni ma Janosra.Ha lattok egy Meridas sracot hatso fek nelkul akkor koszonjetek ram :D

yvorl

yvorl

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.030 hozzászólás
kala
:) tul sokat olvasol engem és ugy látszik erõsen hatok a feylõdésedre:)
amugy nyakat védi a ruha nyaka...a sálat néh afelteszem de iszonyuan meleg lessz 20perc mulva...szoval nem szeretem.
ma voltAM HHH-n és hát felfelé nem kellet a sál...friss pár fokos levegõt csak ugy nyelte a tüdõm:) és nem fáy..
amugy meleg tea van a kulacsban....

KissCADMan

KissCADMan

vendég

• fórumtag
  • 84 hozzászólás
Kisködmön news #1:
Ha már nem bicóztam a héten, megheggesztettem az elmaradt fogalmazásokat. Fotók is vannak. Méghogy béna volt a sportkiállítás? Check fotók:)
Aki szeretne bringás-túrás dolgokat olvasgatni, annak ajánlom Kisködmön legújabb híreit:

Tekerés Dobogókõre
Sportkiállítás
MTB verseny
Pilisi hóbike
Tátra (katasztrófa)túra

http://kisscadman.fw.hu

Jó olvasgatást jó idõt és bicajos hétvégét mindenkinek!

vendég_fac€_*

vendég_fac€_*
  • vendég
Én majd nyáron szeretném bõvíteni a téliruhakészletem:)
Pályázok az akciókra:)