Vita. Oh jeh
Ha felfelé benyomod lock-outot akkor azsem fogja kimozogni a tereptárgyakat tehát lockosutos telónak felfelé csak hátránya van
nem mindegyiik lock out-os zár össze teljesen,van olyan amelyik 20-30 mm-ert enged pl a shock works villája

Vita. Oh jeh
Ha felfelé benyomod lock-outot akkor azsem fogja kimozogni a tereptárgyakat tehát lockosutos telónak felfelé csak hátránya van
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
hehe majd beszámolok....bár nekem hosszúéletû lesz, mert elég erõsen gondolkodom a távszabályzó ltávolításán......igazából csak aszfalton szoktam lokolni, oda meg most kész lesz a merevfarú, ez meg hadd pogózzon...óóó nem arra gondoltam,h MILYEN érzésre
hanem,h mikorra romlik L:D
az ETA is egész yó - lenne,ha az átlag élettartama használat mellett meghaladná a fél,de leginkább az 1 évet:)
Vegyipari Technikus, Biológia Tanár, Specialized Epic Marathon, Lumix G80, Golden retrievers
tudsz olyan erdei utakat találni ahova nem kell teló.....a durvábbakon meg lassabban mész...de én személy szerint már nem mennék teló nélkül....Valóban,mert azért nem minden telót lehet egy pöccintéssel merevíteni.így a merev villa felfelé nem okoz gondot ha kiálsz.de lehet hogy ti ezt jobban tudjátok mint én.lefelé a gondolataim szerint meg mivel könnyebb mint egy teleszkóp így gyorsabban tudod elforgatni a kormányt.de ez is csak az én véleményem.
Vegyipari Technikus, Biológia Tanár, Specialized Epic Marathon, Lumix G80, Golden retrievers