de jobb buli a dugóban ülni? én csak erre kapnék magyarázatot.nekem innen a XII.kerbõl bringával 12 perc a Kálvin tér, tömeggel 39-es busz,majd 2,es3as metró.Ez 40perc a kaputól...,kocsival egy óra, mert nem jutsz át a hídon, mert a délitõl áll a sor majd miden nap a tabánon keresztül...akkor melyiket választom? 9kor kelni, fél 9kor, vagy 8kor? idegeskedve araszolni, vagy vidáman gurulni?
A lényeg, hogy ne idegesítsd magad a tömegen...én nevetek a metrókhoz rohanókon(2 percenként jön) hallgatom az emberek hülyeségeit, és nevetek rajtuk...olyan felsõbbrendûen:D
Ez itt a lényeg....
Vole: soxor a kocsiddal sincsen esély a kátyúk ellen...félrerántani nem tudod, mert minden sáv tele...satufék nem nyerõ, mert belédjönnek hátulról...
Az elõzõ melóhelyemen gumiszervíz is volt...rakásra jöttek azok, akik nem tudtak mást tenni, csak belemenni a kátyúba...jobb kocsin ez 100 rugós kár..és az még csak a gumi. Volt egy zsír laguna, aminek meggyûrte a tornyot az üllõi út. Persze nem tudsz megállni fotózni, mert lever a többi autós, meg a fényképezõ sincsen mindig kéznél...szal...nem tudom..kinek mi....
Itt a lényeg...füles a fejre, nem hallod a sok siránkozást meg nyüszögést, csak bólogatsz és vigyorogsz ki a fejedbõl. Szarsz a furakodó nyuggerre, mert kibirod állva is, hisz sportember vagy. Én ilyenkor kívülrõl látom az egész helyzetet, és még jobban röhögök a sok idiótán, akik minden nap ugyanazt a rinyát adják le egymásnak, és közben nem vesznek észre semmi jó dolgot...pl. süt a nap, fizetésnap van, haverod szülinapja stb.
Péter