Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Autók - Hírek, Vágyak, és-a-többi

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
5099 replies to this topic

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6,613 posts

Ügyesen kell felöltözni..pl én tegnap a Dainese aláöltöztem felvettem a póló alá és nem kellett a pulcsi a kabáthoz ami már kényelmetlenül sok ruha..

Milyen Dainese ? Megvan már a motor ? Vagy extrémen buszozol ?! :)

Tegnap Primo kapitánnyal bringáztam, atomjó volt a sízõk között tépni ! :D

Autót úgy kell használni mint a környezettudatos népek: elmegy vele a metro/gyorsvasút/magasvasútig, onnan tömegközlekedik a munkahelyére mert gyors, kényelmes és környezetbarát (persze nálunk a tömegközlekedés lassú, kényelmetlen és büdös - 22-es csapdája), vissza pedig ugyanígy.

Mer' egy állat vagyok !

Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.

compressor

compressor

vendég

• fórumtag
  • 173 posts
Teljesen egyetértekFeltöltött kép
Egyszer meg kéne kérdezni egy taxist Feltöltött kép (de a durvább fajtából) Ö hogyan közlekedik...meg úgy általában mi a véleménye a közlekedésröl és a közlekedés többi résztvevöjéröl...ezt felvenni videóra és kresz oktatáson lejátszani : HOGY NE közlekedj
És utána deportálni riksa kulinak Vietnamba.Hehe.Mert a TAXISOK a szívem csücskében laknak....

Szerencsére nem ismerem ilyen szinten autós szemmel a várost, így nem is megyek napközben kocsival, csak ha nagyon muszály...nekem jobb (nem ülök a dugóban, nem idegeskedem a tapló pofátlanok miatt), másnak jobb (eggyel kevesebb autó), a környezetnek is jobb. Úgy látszik csak elõnye van...
Tehát: 1.) bicaj 2.) BKV 3.) kocsi.
Péter

Dagi

Dagi

törzsvendég

• fórumtag
  • 836 posts

Hozzátenném, ha ismered a várost akkor lehet, hogy nem is másfél óra az út, meg ugye lehet pofátlankodni is..... A legnagyobb dugóban nem a Könyves Kálmánon kell menni pl. a Lurdy ház felé, hanem a Mester utca felöl, és akkor 1,5 órából lett 25 perc.

Szerencsére nem ismerem ilyen szinten autós szemmel a várost, így nem is megyek napközben kocsival, csak ha nagyon muszály...nekem jobb (nem ülök a dugóban, nem idegeskedem a tapló pofátlanok miatt), másnak jobb (eggyel kevesebb autó), a környezetnek is jobb. Úgy látszik csak elõnye van...:bananadan :clap: :)
Tehát: 1.) bicaj 2.) BKV 3.) kocsi.
Péter
Már nem keresek 13-15 centi körül mozgó, könnyû, tekerhetõ össztelós vázat...íme;)

compressor

compressor

vendég

• fórumtag
  • 173 posts
BKV nevetséges,de ha nincs jobb...akkó...
Nekem mondjuk mákom van a melóhelyem földrajzi elhelyezkedésével kapcsolatban,35 perc az út (kb.11Km). Bp 11.ker Örmezö - Bp13.ker Tátra utca
Ha ott melóznék ahol Jorus kolléga,asszem én is BKV val tolnám,bár ezt most nehéz elképzelni.

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,355 posts
kátyuba ezerrel beledöngetni na az a veszélyes. dugóban ugyis lassan megy a gép, akkor kimozogja.
az izületeid meg tényleg tönkremennek hidegben...:-)
ettõl függeltenül ha nem fuj a szél ezerrel, marad a kerékpár úgyhiszem. jó kis igénytelen bkv járatokkal fûtés nélkül fõleg. csak nem értem biciklit ilyen lepukkant szarokra mér nem lehet feltenni? koszosabb nem lesz. hidegebb sem. igénytelenebb sem...
mind1.
metró jó, mert ott lehet szállítani, meg meleg is van, meg nem kell sokat tekerni akkor:-)

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10,884 posts
Ügyesen kell felöltözni..pl én tegnap a Dainese aláöltöztem felvettem a póló alá és nem kellett a pulcsi a kabáthoz ami már kényelmetlenül sok ruha..
Vedd be a piros kapszulát, és kitágul az univerzum.

compressor

compressor

vendég

• fórumtag
  • 173 posts
Engem a munkatársaim meg a szomszédaim pl.tök hülyének néznek a biciklis kölekedésem miatt...
Csak a szokásos...
FAQ : "Te ilyen hidegben is biciklizel,mé' nem jársz busszal-villamossal?!" meg a "Tönkre fognak menni az ízületeid!" meg az "Nem félsz hogy elütnek az autók?!"
Ráadásul pont olyan arc(ok) próbált(ak) meg "rávezetni" a téli bicajozás ártalmaira,aki(k) soha életében nem sportolt(ak) 10 percnél többet,és csak buszra várva kb 2 cigit elszív(nak) "csumáig".
Természetesen hiába próbáltam meg elmagyarázni nekik,bringázni király,hogy jól fel kell öltözni...meg azt is hogy így fele annyi idö alatt beérek a helyemre,és még bérletet sem kell vennem...
De olyan jó pl. a Kosztolányitól a Gellért térig zsinórban elözgetni a buszokat-kocsikat...Pláne nyáron.
Sajna nincs autóm,de nem is nagyon használnám melóba járásra.Azért a hétvégéken jól jönne,mert fel lehetne csapni a vasat az autó tetejére,és lehetne menni kirándulni ide-oda.
Ma azért kicsit megcsinált ez a közlekedési forma... (isszonyat nagyot sikerült taknyolnom,gatya-kesztyü leszakadt picit) de benne van a pakliban.
Viszont drámai az igazi tél hatása az utakra nagyon sok helyen láttam baba-ökölnyi és még nagyobb kiszakadt aszfalt darabokat,még az út közepén is.A tankcsapda mélységü éles peremü likakról nem is beszélve...Életveszélyes...

karakoram

karakoram

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,571 posts
Hozzátenném, ha ismered a várost akkor lehet, hogy nem is másfél óra az út, meg ugye lehet pofátlankodni is..... A legnagyobb dugóban nem a Könyves Kálmánon kell menni pl. a Lurdy ház felé, hanem a Mester utca felöl, és akkor 1,5 órából lett 25 perc.

Dagi

Dagi

törzsvendég

• fórumtag
  • 836 posts
Ha már VW...az ám az igazi szoci autó...még a neve is: Népautó (Népközt. stb).:)

Péter
Már nem keresek 13-15 centi körül mozgó, könnyû, tekerhetõ össztelós vázat...íme;)

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10,884 posts

Erre gondoltam én is. Ha mindent poénra veszel, és a jót látod meg benne, akkor direkt élvezetes...szerintem.
Persze vasárnap reggel más, amikor kocsival végigsuhansz a városon 70-nel, és 13 perc az az út, ami egyébként másfél óra, BKV-vel meg 50perc lenne. De hétköznap sokszor úgy is BKV-vel megyek (ha a bicó kiesik), hogy itthon áll a kocsi. Nem akarom magam szopatni a dugóban.
Péter

Van amikor énis sírok egy autó után, nagyon hidegben fáradtan megyek de nyáron nem cserélném autóra a tömegközlekedést..
Annyi minden történhet, csajozhatsz megverhetnek, bomba robbanhat, így izgalmas az élet;)

karakoram

karakoram

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,571 posts

A sok bicajos témáról jut eszembe >>> Nekem a régebbi szépen tunnerolt transporter a gyengém... Csak nem találtam megfelelõ képet, amit közzé tehetnék... Így legalább marad az én kis kedvencem... :D:D:D

Ezen az oldalon van sok Transporter: http://www.vw-style....treffen=modelle

Különben jó kis oldal, csak a legjobb autókról ami ugye a VW. www.vw-style.net

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10,884 posts
Akkor mennek az ovisok?:D

Én a koradélutánra esküszöm nincs is jobb mint a tömegnyomor..
Na de on, autózni csak akkor ha másképp nem tudsz csajozni vagy baromi lusta vagy, esetleg depressziós mint Vole:D

Dagi

Dagi

törzsvendég

• fórumtag
  • 836 posts

Általában ruhában és nem meztelenül utazok így nem zavar hogy hideg van;)
És sok a szép lány így van mit nézni a nordikus metál szinfóniák hallgatása közben;)
Igazi rokksztár életérzés az a villamos fõleg esténként, pl mikor beül elém egy részeg csöves(hallgaot a zenét)és kiabál hogy fogjak vele kezet:D

Erre gondoltam én is. Ha mindent poénra veszel, és a jót látod meg benne, akkor direkt élvezetes...szerintem.
Persze vasárnap reggel más, amikor kocsival végigsuhansz a városon 70-nel, és 13 perc az az út, ami egyébként másfél óra, BKV-vel meg 50perc lenne. De hétköznap sokszor úgy is BKV-vel megyek (ha a bicó kiesik), hogy itthon áll a kocsi. Nem akarom magam szopatni a dugóban.
Péter

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11,799 posts
Ruhában sincs meleg te lol. :D

Iskoláslányok 7 és 8 között támadnak. Próbáld meg reggel 6 körül! ;)

"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10,884 posts
Általában ruhában és nem meztelenül utazok így nem zavar hogy hideg van;)
És sok a szép lány így van mit nézni a nordikus metál szinfóniák hallgatása közben;)
Igazi rokksztár életérzés az a villamos fõleg esténként, pl mikor beül elém egy részeg csöves(hallgaot a zenét)és kiabál hogy fogjak vele kezet:D

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11,799 posts
4-6-on nincs fûtés. Zima van reggelente.

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10,884 posts
Én szeretek tömegközlekedni, persze nem minden járaton de a 4-6-os villi és a 79-es troli továbbra is istenkirály, a következõ szülinapom ezeken tartom:D
Én ha utcára megyek mindig zenét hallgatok és szigorú arccal nézek a semmibe..jó móka!
Autóval unalmas menni..

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11,799 posts
Így is van. MP3 jee, és tök klipszerû az egész félálomban. :)

Vágás: mármint Dagi post-jára "így is van", nem pedig a Pocok osztályidegen elutasító hozzáállására. :D

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7,561 posts
Ha az ember nyakig elmerul a szarban, nem igazan erdekli a napsutes...
Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!

Dagi

Dagi

törzsvendég

• fórumtag
  • 836 posts

de jobb buli a dugóban ülni? én csak erre kapnék magyarázatot.nekem innen a XII.kerbõl bringával 12 perc a Kálvin tér, tömeggel 39-es busz,majd 2,es3as metró.Ez 40perc a kaputól...,kocsival egy óra, mert nem jutsz át a hídon, mert a délitõl áll a sor majd miden nap a tabánon keresztül...akkor melyiket választom? 9kor kelni, fél 9kor, vagy 8kor? idegeskedve araszolni, vagy vidáman gurulni?
A lényeg, hogy ne idegesítsd magad a tömegen...én nevetek a metrókhoz rohanókon(2 percenként jön) hallgatom az emberek hülyeségeit, és nevetek rajtuk...olyan felsõbbrendûen:D
Ez itt a lényeg....
Vole: soxor a kocsiddal sincsen esély a kátyúk ellen...félrerántani nem tudod, mert minden sáv tele...satufék nem nyerõ, mert belédjönnek hátulról...
Az elõzõ melóhelyemen gumiszervíz is volt...rakásra jöttek azok, akik nem tudtak mást tenni, csak belemenni a kátyúba...jobb kocsin ez 100 rugós kár..és az még csak a gumi. Volt egy zsír laguna, aminek meggyûrte a tornyot az üllõi út. Persze nem tudsz megállni fotózni, mert lever a többi autós, meg a fényképezõ sincsen mindig kéznél...szal...nem tudom..kinek mi....

Itt a lényeg...füles a fejre, nem hallod a sok siránkozást meg nyüszögést, csak bólogatsz és vigyorogsz ki a fejedbõl. Szarsz a furakodó nyuggerre, mert kibirod állva is, hisz sportember vagy. Én ilyenkor kívülrõl látom az egész helyzetet, és még jobban röhögök a sok idiótán, akik minden nap ugyanazt a rinyát adják le egymásnak, és közben nem vesznek észre semmi jó dolgot...pl. süt a nap, fizetésnap van, haverod szülinapja stb.
Péter