volt egy ilyened ? zsír...
egge...
kurva szar lenne feltenni a falra.
2004 Manitou Minute 3.00 spv -be mennyi olaj kell a lábakba? Köszi.
A használt Manitou teleszkópoknál nagyon nem mindegy melyik évben gyártották pl. mert elég nagy különbségek vannak pl. egy 2002es Black Elite és egy 2006os Black Platinum között az elõbbi javára. De azzal nem értek egyet,hogy csak rossz Manitou létezik..
És 30-35 ezerért ne levegõs villában gondolkodj szerintem...
nem feltétlen ez a topik, de ,egnézném ezt
Rock Shox RECON 351SL karcmentes állapotban « rugózás « MTB ALKATRÉSZ « Kategóriák tallózása
Kisherceg bejegyzéséébõl meg kivenném a "használtan " szócskát
Sziasztok!
Olyan teleszkópot keresek feleségem bringájába 100mm úttal, ami 50kg alatt is normálisan mozog, és belefér 30-35e -es anyagi keretbe. Használt levegõs telókat néztem többek közt pár Manitou-t is, tudtok abban segíteni, hogy mit kell egy ilyen teleszkópon ellenõrizni vásárlásnál? Azt is megköszönném ha tudnátok konkrtét típust is javasolni.
Felhasználás: város + erdei utak + 1-2 Maraton rövid táv
Köszönöm a válaszokat elõre is.
Péter
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
ha szeretnél elasztomert, az sokféle van mert általában kompatibilisek, de akár rugóval is pótolhatod, csak le kell mérni a kivett elasztomerek hosszát, hogy megfelelõ legyen.Tényleg . Elfelejtettem megosztani: https://picasaweb.go...feat=directlink
Bocs...
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.