boltban próbáltad már?
úgy rémlik, rendelhetõ.
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Manitou
Indította
tAmS
, 2004. augusztus 13. 18:20
Írta 2008. május 28. - 21:11
Írta 2008. május 28. - 21:07
hát vettem rendes telóba való zsírt meg faxa oilt és az jó.
ki tudna nekem szerezni stance static-hez matricaszettet?
ki tudna nekem szerezni stance static-hez matricaszettet?
Írta 2008. május 25. - 12:16
Írta 2008. május 25. - 08:12
Jelentem, király az R7 Absolute! Sala, ügyes vagy!
People should know when they are conquered.
Would you, Quintus? Would I?
Would you, Quintus? Would I?
Írta 2008. május 23. - 11:50
Mi volt a megoldás?
"Aki embernek hitvány, az magyarnak alkalmatlan." Tamási Áron
Durung forever!
Durung forever!
Írta 2008. május 23. - 11:45
Írta 2008. május 21. - 21:02
csáó!
srácok az mitöl van h a villám nem mozog szinte semmit ha lenyomom viszont ha felforditom a bicajt és megnyomkodom a telot lefelé, majd visszaforditom a bicajt vajpuhán mozog ismét a telo??olajat kéne cserélnem?manitou telokba szerintetek melyik a legjobb olaj?
srácok az mitöl van h a villám nem mozog szinte semmit ha lenyomom viszont ha felforditom a bicajt és megnyomkodom a telot lefelé, majd visszaforditom a bicajt vajpuhán mozog ismét a telo??olajat kéne cserélnem?manitou telokba szerintetek melyik a legjobb olaj?
Írta 2008. május 14. - 21:03
Sziasztok! Ma vettem meg a Manitou Relic-et! Hát ez egy álom! Kisimult a terep, nagyon elégedett vagyok vele, ez a vajpuha mozgás nagyon ott van! Elötte egy Suntour xcm-m volt, képzelhetitek a különbséget! Nagyon elégedett vagyok, remélem a továbbiakban is probléma mentes lesz!
Írta 2008. május 14. - 19:55
Próbáld ki vastagabb olajjal. 15w-40 motorolaj... 75w-90 hajtómûolaj...
"Aki embernek hitvány, az magyarnak alkalmatlan." Tamási Áron
Durung forever!
Durung forever!
Írta 2008. május 14. - 14:27
Írta 2008. május 14. - 14:15
Írta 2008. május 14. - 14:11
Mennyi idõs a villa?
az én stancem is picit akadozva mozgott õõ másfél év után, hiába volt jó a kenés..Aztán vettem új lábat, amihez ugye jött új szimering, és egybõl tökéletes lett a mozgása:) Szóval ha régiek a szimeringek akkor lehet a cseréje megoldja..amugyis illik cserélni néha:)
Vagy pedig attól is akadozhat, hogyha:
gyorszáras, és mondjuk nem pont 100mm széles az agy, vagy a két papucs közti táv, és amikor megszoritod, összehúzza a villalábat..
átütõsnél meg ugyanez, ha jobb oldalon pl elcsúszik a láb a tengelyen..
az én stancem is picit akadozva mozgott õõ másfél év után, hiába volt jó a kenés..Aztán vettem új lábat, amihez ugye jött új szimering, és egybõl tökéletes lett a mozgása:) Szóval ha régiek a szimeringek akkor lehet a cseréje megoldja..amugyis illik cserélni néha:)
Vagy pedig attól is akadozhat, hogyha:
gyorszáras, és mondjuk nem pont 100mm széles az agy, vagy a két papucs közti táv, és amikor megszoritod, összehúzza a villalábat..
átütõsnél meg ugyanez, ha jobb oldalon pl elcsúszik a láb a tengelyen..
Írta 2008. május 14. - 13:53
megcsináltam de amikor lassan megy befelé akkor nem siklik szépen hanem akadozva (rezegve) csúszik be.
Írta 2008. május 13. - 13:02
Én amikor szétszedem, a szivacsot bemárton telóolajba, ott jól megszívja magát..szimeringnek meg a belsejére egy kis telóba való zsírt..az a legjobb neki:)
Kenésnek meg kb 16ml telóolaj száranként, vagy azt is keverheted zsírral hogy egy picit sûrûbb ,,masszát" kapj:)
Kenésnek meg kb 16ml telóolaj száranként, vagy azt is keverheted zsírral hogy egy picit sûrûbb ,,masszát" kapj:)
Írta 2008. május 13. - 12:37
az érdekelne h egy 2007-es stance stetiknek a szimeringjét meg a szivacsot mivel nyomjam tele h szépen mozogjon?
Írta 2008. május 12. - 01:18
angliai forgalmazo nekem junius veget mondott. es hogy nem biztos...
szoval ha valami boltban talalsz, akkor mazli, de rendelni nehezen fogsz tudni
szoval ha valami boltban talalsz, akkor mazli, de rendelni nehezen fogsz tudni
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.
RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2008. május 11. - 23:42
akartam, meg is van rendelve, de a manitou szállítási problémákkal küzd.
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Írta 2008. május 11. - 21:37
Hy,
Manitou IT & Co. 08 as valakinek?
130mm variáció érdekelne, @ Rob akart ilyesmit rendelni. Szóval van valakinek?
Thx
Manitou IT & Co. 08 as valakinek?
130mm variáció érdekelne, @ Rob akart ilyesmit rendelni. Szóval van valakinek?
Thx
Írta 2008. május 11. - 07:09
Kösz mindenkinek a válaszokat! Külön üdvözlet Invi_08-nak:)! Akkor ha minden jól megy és nem happolták el elõlem megveszem!
Írta 2008. május 10. - 23:15
Torát még nem probáltam.
Vol egy RST Aerosa-m ahoz képest mérföldekkel jobb.
Van egy RS Pike-om , ahoz képest az az igazság, hogy nem érzek egetrengetõ különbséget.
(van persze, de.)
nagyon jó kis villa, nekem megérte.
Vol egy RST Aerosa-m ahoz képest mérföldekkel jobb.
Van egy RS Pike-om , ahoz képest az az igazság, hogy nem érzek egetrengetõ különbséget.
(van persze, de.)
nagyon jó kis villa, nekem megérte.
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda