már a tavalyi eurobike óta az összes taiwani.
régi a kép, amit látsz, csak kb egy fél évig volt az usa-ban a termelés.
amugy a tied MRD? mert a képen az van
akkor öregebbet kellett volna vennem:)
na ezt hol látni a kép alapján?:wow:
már a tavalyi eurobike óta az összes taiwani.
régi a kép, amit látsz, csak kb egy fél évig volt az usa-ban a termelés.
amugy a tied MRD? mert a képen az van
már a tavalyi eurobike óta az összes taiwani.[IMG][IMG]http://kepfeltoltes.hu/thumb/090115/min_www.kepfeltoltes.hu_.jpg[/IMG][/IMG]
Adott eme teleszkóp melynek gyári képein a szárán a trikolorral és madeinusa felirattal a cég büszkén hirdeti hogy a Nagy Szellem végre visszatért az õshazába.Namármost kellõ öröm után hogy megérkezett,kibontottam és akkora madeintajvan felirat van helyette hogy lelóg a lábról.Megoldás?
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
RAUH-Welt
B E G R I F F
pite, te magadban beszelsz.
"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám
2006os Minute Elite RTWD...
Ennek is fél órát kell tekerni az útállítást vagy talasosan gyors?
Ugye vmi útállítós telót nézegetek, de olyan érdekel amit elég gyorsan lehet álíltani...
Vki aki ismeri?
Oppácska, találtam több airest is, de ez vszínû rugós?
http://apro.bikemag....ute1_kicsi1.jpg
"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám
[IMG][img]http://kepfeltoltes.hu/thumb/090115/min_www.kepfeltoltes.hu_.jpg[/img][/IMG]
Adott eme teleszkóp melynek gyári képein a szárán a trikolorral és madeinusa felirattal a cég büszkén hirdeti hogy a Nagy Szellem végre visszatért az õshazába.Namármost kellõ öröm után hogy megérkezett,kibontottam és akkora madeintajvan felirat van helyette hogy lelóg a lábról.Megoldás?
Igen tudom,de idáig mindig megvettem minden sz*rt és pont lehetne egy Black is az elejében,akkor sem mennék rosszabbul.Illetve egy 120rlc,akkor sem mennék jobban.30 felett meg a májerfaktort kiélem inkább másban úgyhogy bedobok egy Használt Rebát vagy egy R7-et és kivágom a szemétbe a 2009-es Workshop katalógust :buhaha:a 2009-es Rebákból van átütõs, és már 120 a max útja
a 2009-es Rebákból van átütõs, és már 120 a max útjaNekem pont ami szimpi volt az a 120milis fehér átütõs.Meg az most 70-bõl itt van,nem érné meg a másikfelét kiadnom egy Qr15 120rlc-ért.
De a legvégén legyõzöm a mohóságom és beledobok egy 115-re kihúzott Rebát,pont ugyanúgy fogok vele tudni tekerni
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
ahan.én a simára gondoltam ami 256font.Hát akkor mégsem teszem magamévá az itthonitkhmm... ne keverjük a szezont a f*szommal!
ami nálunk van, az IT-s nem sima. az a crc-n is 449.99 ami mai árfolyamon 125k
és arról nem tehetünk, hogy szutyok olcsó a font
fõleg ha 120-as