Az a sas szemem....
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Manitou
Started by
tAmS
, 2004. August 13. 18:20
Posted 2005. August 19. - 13:21
Posted 2005. August 19. - 12:57
Posted 2005. August 19. - 12:34
Létezik Olyan Black Platinum teló, ami se nem RTWD-s, se nem IT-s? És nincs rajta Lock-Out sem. Gyártottak valaha ilyet? Vagy csak kamu matrica van rajta?
"nem vagyok senki csak ûzöm a vadat
másnak hajtok, mások hajtanak"
másnak hajtok, mások hajtanak"
Posted 2005. August 18. - 17:35
jaaaaaaaaaaaaaaa
kevertem az evil geniussalmer ott már a szimering alatt van a szivacs.
vizsont ha másik szimeringet teszel rá akkor meg feleslegessé válik ez a szivacs + a "mini boots".
kevertem az evil geniussalmer ott már a szimering alatt van a szivacs.
vizsont ha másik szimeringet teszel rá akkor meg feleslegessé válik ez a szivacs + a "mini boots".
Posted 2005. August 18. - 16:33
Rosszul képzeled el,a szivacs nem a szimering alatt van hanem fölötte,a mini gumiharangban.A szimeringet 1x kiveszed aszt csókolom,nem teheted vissza még 1x mert sérült.
NO OFF,USE SEARCH
Posted 2005. August 18. - 15:48
öööööö, nem úgy kell feltölteni azt az ominózus gyûrût h felhúzod a szimeringet meglocsolod a szivacsot kicsit megnyomogatod vmivel h szívja fel az oilt vissza rakod a szimeringet faszányosan oszt csókolom.
vagy rosszul képzelem el?
vagy rosszul képzelem el?
Posted 2005. August 18. - 15:25
Azért van a kis mélyedés,mert a Black gumiharangjában van egy szivacsgyûrû,amit fel kell tölteni olajjal és ez a kis gyûrû "belevezeti"az olajat a becsúszó mellett a lábba.Csak az a baj hogy a vizet is szal...
NO OFF,USE SEARCH
Posted 2005. August 18. - 14:57
nekem is van ilyen kis mélyedés a sixen csak azon full gumi harang van.
az RST-men is hasonló figyel. de ott el is rozsdált a becsúszó a szimering alatt:mad:
az RST-men is hasonló figyel. de ott el is rozsdált a becsúszó a szimering alatt:mad:
Posted 2005. August 18. - 13:21
Posted 2005. August 18. - 13:06
jól látod, nincs rajta rugó. conor használt ilyen típust a psylohoz, talán õ tud infot, hogy milyen volt.
edit: kattints a képre
edit: kattints a képre
Posted 2005. August 18. - 13:02
Ez milyen fajta?Érdekes a teteje.vagy csak nincs rajta a rugó?Ha arra gondolsz.hogy esetleg elkopott,tuti nem mert szinte én kezdtem el használni a villát 4 hónapja.
NO OFF,USE SEARCH
Posted 2005. August 18. - 13:00
Posted 2005. August 18. - 12:47
Sziasztok!
Lenne egy gondom ami eléggé fájdítja a szivemet:(.Adott egy 2002-es Black Elite villa TPC csillapítással és zsíros kenéssel(ez nekem nem gond)VISZONT:a szimeringen,még mielõtt hozzáérne a becsúszókhoz,van egy kis mélyedés és bár van mini gumiharang a villán,aggódom,hogy ott bármi is össze tud gyûlni.Nem porra vagy ilyesmire gondolok(bár az is de annak nagy részét felfogja a gumiharang)hanem víz.Hétfõn is nagyon eláztam és más lett kicsit a mozgása.Miután átitattam a szivacsgyûrûket olajjal,megint jó lett.De ha az olaj be tud jutni a perselyekhez,akkor a víz is!
A kérdésem:Ki lehet-e cserélni ezeket a régi szimeringeket Evil geniusra?És ami a legfontosabb!Az Evil genius szimering rásimul-e a becsúszóra úgy mint pl egy Marzo-nál vagy Rockshoxnál(Pike psylo boxxer)?Közeli képet nem találtam a találkozási pontról,ezért kérdezem.Az enyémet viszont le is rajzoltam:Jól láthatóvá tettem a kis mélyedést.
Elõre is köszi a segítséget!
Lenne egy gondom ami eléggé fájdítja a szivemet:(.Adott egy 2002-es Black Elite villa TPC csillapítással és zsíros kenéssel(ez nekem nem gond)VISZONT:a szimeringen,még mielõtt hozzáérne a becsúszókhoz,van egy kis mélyedés és bár van mini gumiharang a villán,aggódom,hogy ott bármi is össze tud gyûlni.Nem porra vagy ilyesmire gondolok(bár az is de annak nagy részét felfogja a gumiharang)hanem víz.Hétfõn is nagyon eláztam és más lett kicsit a mozgása.Miután átitattam a szivacsgyûrûket olajjal,megint jó lett.De ha az olaj be tud jutni a perselyekhez,akkor a víz is!
A kérdésem:Ki lehet-e cserélni ezeket a régi szimeringeket Evil geniusra?És ami a legfontosabb!Az Evil genius szimering rásimul-e a becsúszóra úgy mint pl egy Marzo-nál vagy Rockshoxnál(Pike psylo boxxer)?Közeli képet nem találtam a találkozási pontról,ezért kérdezem.Az enyémet viszont le is rajzoltam:Jól láthatóvá tettem a kis mélyedést.
Elõre is köszi a segítséget!
NO OFF,USE SEARCH
Posted 2005. August 15. - 19:50
Na akkor úgy látom megint okosat mondtam. Megcsináljuk oszt lesz ami lesz, talán rozsdamarózunk:D:D. Eladom vmi havernak boltba járásra és örül hogy manitouja van, persze ha tudja, hogy mi az...manitou bocskora...
Posted 2005. August 15. - 09:17
Te egy hülye vagy ez tény...de legalább minket kímélj meg ettõl...mert szerintem egy ilyen harcosnak ugyse fontos a villa erõssége.
Üdv:Thy
Posted 2005. August 15. - 09:14
VAn egy 04es manitou sixem, szétszedéssel, kitisztitással, stb, elég jól össze tudnám hozni. Annyi a probléma, hogy kicsit el kezdett rozsdásodni a becsúszója, sõt néhol egy két milit be is mélyedt a rozsdától. Nem annyira láccik, csak ha az ember jobban megnézi. Így el lehetne adni még vmi ccsnek, túrásnak 10alatt? mert szerintem egy ilyen harcosnak ugyse fontos a villa erõssége.
Lóf@szt nem fontos!!! Te örülnél annak, ha alólad kitörne a villa???:fucku:
CC-zek, mégis repedt el alattam villa... Ami alapból gány, az meg törik is.
Te örülnél mondjuk egy félig átrohadt acélváznak???
A cc-ések és a túrások sem szeretik a sz.rt.
Posted 2005. August 14. - 23:54
most nem szívtelenségbõl de aszsem ez nem tartozik ránk.
nyugodtan kérdezgess de ne játszd ezt az 5 percen belül nem reagál senki akkor jólmegkérdem mégegyszer.. tapasztalat e téren nem soknak van ezért nem igazán tudunk mit mondani
ha konkrét infó kell, hívd fel a velót.
ne boltokat, mert õk is csak emlékezetbõl tolják.
nyugodtan kérdezgess de ne játszd ezt az 5 percen belül nem reagál senki akkor jólmegkérdem mégegyszer.. tapasztalat e téren nem soknak van ezért nem igazán tudunk mit mondani
ha konkrét infó kell, hívd fel a velót.
ne boltokat, mert õk is csak emlékezetbõl tolják.
Posted 2005. August 14. - 23:53
Dehogynem, fogsz egy szintetizátort amin lehetõleg be vannak programozva csudijó slágerek, kiállsz a sétálóuccába és máris van bringád. Ha persze a pénzrõl van szó. Nagyon eloffosultunk...
VAn egy 04es manitou sixem, szétszedéssel, kitisztitással, stb, elég jól össze tudnám hozni. Annyi a probléma, hogy kicsit el kezdett rozsdásodni a becsúszója, sõt néhol egy két milit be is mélyedt a rozsdától. Nem annyira láccik, csak ha az ember jobban megnézi. Így el lehetne adni még vmi ccsnek, túrásnak 10alatt? mert szerintem egy ilyen harcosnak ugyse fontos a villa erõssége.
Posted 2005. August 14. - 23:48
én is kíváncsi vagyok rá
ha rajtam múlna már rég meglenne. csak hát nme rajtam múlik:(
az a gáz h én mindig kitervelek mindent jó elõre elképzelem hogy lesz mint lesz aztán jönnek anyámék és keresztbe tesznek.
edit:
a 04-es ugyanez a bicajba is comp van azon van RTWD 90-120és állítható oda csili de a vissza csilli nem állítható.
(lcs-nek teccett, csak nem lehet oan rossz)
PONT.
ha rajtam múlna már rég meglenne. csak hát nme rajtam múlik:(
az a gáz h én mindig kitervelek mindent jó elõre elképzelem hogy lesz mint lesz aztán jönnek anyámék és keresztbe tesznek.
edit:
a 04-es ugyanez a bicajba is comp van azon van RTWD 90-120és állítható oda csili de a vissza csilli nem állítható.
(lcs-nek teccett, csak nem lehet oan rossz)
PONT.
Posted 2005. August 14. - 23:41
Én egyedül arra leszek kiváncsi, hogy mikor lesz új bringád golya
illetve, hogy lesz-e köze egyáltalán az eddig áttárgyalt iszonyatos alkatrész mennyiséghez :spoko:
edit: asszem thez is kiváncsi rá, akkor azmár 2 fõ
illetve, hogy lesz-e köze egyáltalán az eddig áttárgyalt iszonyatos alkatrész mennyiséghez :spoko:
edit: asszem thez is kiváncsi rá, akkor azmár 2 fõ
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda