Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Manitou
Indította
tAmS
, 2004. augusztus 13. 18:20
Írta 2005. augusztus 13. - 00:31
megnéztem én is a Velotrade honlapján és tényleg Black Comp Rtwd Lock Out.Ilyen villát önállóan nem tudsz venni csak kész bringában sztem.Én azt nem értem hogy a Lock Outos Blackekben mindegyikben TPC csillapítás van,viszont a Comp Blackekben pedig nincsen Tpc csillapítás csak egy nem állítható valami(ettõl függetlenül lehet hogy meg tudják abban is oldani a Lock Outot),ami egy nagyobb ugrás után ellövi az összes olajat:(.Hívj fel egy boltot vagy menj el valahova ahol van ilyen bicaj az a legjobb megoldás.Én sem találtam róla semmi infót 20 perc alatt
NO OFF,USE SEARCH
Írta 2005. augusztus 12. - 23:43
Hellósztok, kérdésem lenne: Splice Comp útját le lehet valahogy rövidíteni? Most 100 mm-t mozog, de a bringa geometriájának jót tenne, ha csak 80 körül tudna és kisebb lenne azzal a 2 centivel a beépítési magassága. Eladni, stb. nem akarom, inkább megoldanám ügyesbe'-okosba', ha van rá lehetõség. Szétszedni már szétszedtem, de nem lettem okosabb. Sõt, egyelõre még az összerakásán gondolkozom.
Írta 2005. augusztus 12. - 19:28
mer h ami a 2005-ösmerida trans-mission speedben van balck comp. az 90-120-ig állítható van benne LockOut csak azt nme ztom h visszacsilli állítás van-é benne.
Írta 2005. augusztus 12. - 16:37
Black Compon csak az elõfeszítést tudod állítgatni,mást nem.A "LO" az mit takar?Amiben RTWD is van az a Black Super(legalábbis ha a 2005ös villákat nézzük)
NO OFF,USE SEARCH
Írta 2005. augusztus 12. - 10:30
a black compon mit lehet tekergetni?
azt tom h amit meridába raknak azon van LO meg RTWD. de most h a csillit lehet-é tekergteni azt nem tom. vki help.
(mielõtt lebasznátok használtam a keresõt)
azt tom h amit meridába raknak azon van LO meg RTWD. de most h a csillit lehet-é tekergteni azt nem tom. vki help.
(mielõtt lebasznátok használtam a keresõt)
Írta 2005. augusztus 11. - 01:28
vagy vegyél egy 2004-es vagy 2005-ös ÁTÜTÕS Dirt Jumpert.Azt nem ölöd meg egyhamar.Az a legjobb Dirt teló bárki mármit is mond,itthon 2 is fut belõle és az egyik villa már "eltört" 1 UMF vázat,1 hajtókart 1 kormányt 1 D521es Mavic felnit,vagy 3 ülést,FSA XLIIes fejcsapágyat, meg most hajlította szét egy GROSSMANN merevváz fejcsövét.Úgyhogy tud valamit:)A másikat is(a 2005öset) zúzzák mint az atom de még semmi baja.Úgyhogy öcsém ha te a DJrõl is csak rosszakat fogsz mondani akkor nem bicajozz.Hidd el az egy jó villa(és pont Manitous a topik)nembaj nekem Blackem van is az is jóó
NO OFF,USE SEARCH
Írta 2005. augusztus 10. - 21:36
pontosan
olyat ne ugorj be amiben nem vagy biztos, inkább gyakorolj még.
vagy szivacsba
vagy ésszel.
mellesleg az az RA nem épp merev....
olyat ne ugorj be amiben nem vagy biztos, inkább gyakorolj még.
vagy szivacsba
vagy ésszel.
mellesleg az az RA nem épp merev....
Írta 2005. augusztus 10. - 21:26
jó kis headlock az van, de az alsó csavar alu. Úgyhogy az nem fog tartani. Ha meg tartana, a 8mm-es menetes szár nem sok vizet zavar, ha hajlik...
A merevvilláknak se vastagabb a nyaka, nem? Xfactorban volt 17000-ér merevvilla, az nagyon ropinak tûnt. 25-ér meg nem veszek merevet, akkor se ha Funn...
Szóval ha vki 2005-ben dörtöt szeret ugrani, nyugodjon bele, hogy ha elront kb 10 ugrást, kidobhatja a villát???????????????????????????
A merevvilláknak se vastagabb a nyaka, nem? Xfactorban volt 17000-ér merevvilla, az nagyon ropinak tûnt. 25-ér meg nem veszek merevet, akkor se ha Funn...
Szóval ha vki 2005-ben dörtöt szeret ugrani, nyugodjon bele, hogy ha elront kb 10 ugrást, kidobhatja a villát???????????????????????????
__...:::///Campona Bike Park\\\:::...___
Írta 2005. augusztus 10. - 21:04
és bekerül egy porszem a gépezetbe, jobban fog recsegni mintha ...
jó kis headlock, és talán... talán talán...
de dirtre nem kell teló ám
jó kis headlock, és talán... talán talán...
de dirtre nem kell teló ám
Írta 2005. augusztus 10. - 21:00
Stance Static-rõl tud vki vmi szépet mondani? Azt tudom h elengedi a levegõt, de törte/görbítette már el vki?
Mióta kinyírtam az elõzõ telóm, örökké a villát féltem, és a nyakcsõ ezen sem egy biztató látvány...
Csinált már vki béléscsövet a nyakba? Ha sikerül(ne) megcsinálni, elkészülne a tökéletes teló...
Miért méreteznek alul MINDEN villát????
Mióta kinyírtam az elõzõ telóm, örökké a villát féltem, és a nyakcsõ ezen sem egy biztató látvány...
Csinált már vki béléscsövet a nyakba? Ha sikerül(ne) megcsinálni, elkészülne a tökéletes teló...
Miért méreteznek alul MINDEN villát????
__...:::///Campona Bike Park\\\:::...___
Írta 2005. augusztus 08. - 11:14
Írta 2005. augusztus 04. - 23:12
Írta 2005. augusztus 04. - 23:10
Írta 2005. augusztus 04. - 17:10
travisrõl volt már itt kép?
2006 topicban van róla több is, leírással.
Mer' egy állat vagyok !
Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.
Írta 2005. augusztus 04. - 15:59
:nekrosátán:
No off plíz mert jön Lord Leslie!
No off plíz mert jön Lord Leslie!
Vedd be a piros kapszulát, és kitágul az univerzum.
Írta 2005. augusztus 04. - 15:58
nono, majd LCS lesz olyan jófej és megmutatja nekem ha õ már kapott.
félek találkozni veled majd egy titkos helyen ott hagyom szétszedve
Írta 2005. augusztus 04. - 15:55
hát igen, lehet hogy a régi láb fékhídja pilinckábbnak tûnt, de ezek szerint nem volt az rosszul megtervezve.
az se véletlen, hogy olyan lekerekített volt minden dimenziója - kevesebb feszültséggyûjtõ pont. én csak jó öreg darabokat láttam képen törve, fékcsavarástól - elfáradtak..
bocs az offokért.
pontosan
az új ride-ben eltünt onnan az anyag..
pár gramm az egész, mégis...
ezt nem tudom megérteni
és ne mondja senki hogy sok kicsi sokra megy, mert itt máshogy van: sok kicsi törésre megy
meg amúgysem vagyunk CC-sek.
Írta 2005. augusztus 04. - 15:45
gondolom. mint a manitouk általában akkor kell egy ilyen?
nono, majd LCS lesz olyan jófej és megmutatja nekem ha õ már kapott.
Vedd be a piros kapszulát, és kitágul az univerzum.
Írta 2005. augusztus 04. - 15:43
(meg kell nézni pl a ride fékhíd-külsöszár csatlakozását, a becsúszónál)
hát igen, lehet hogy a régi láb fékhídja pilinckábbnak tûnt, de ezek szerint nem volt az rosszul megtervezve.
az se véletlen, hogy olyan lekerekített volt minden dimenziója - kevesebb feszültséggyûjtõ pont. én csak jó öreg darabokat láttam képen törve, fékcsavarástól - elfáradtak..
bocs az offokért.
Írta 2005. augusztus 04. - 15:41
gondolom. mint a manitouk általában akkor kell egy ilyen?És ez nyílt füris lesz?