Sziasztok!! Szeretnék egy kis segítséget kérni.Szóval van egy Stance Flow villám, ez már gyárilag tuningolt , az a helyzet hogy a visszaút csillapítása nem állítható elég tág határok között(max fél tekerés azon a szép kék bizgentyûn)-vagy ez ennél a tipusnál teljesen normális?,valamint amikor rátekerem teljesen, a visszaútnál fura "szörcsögést-sziszegést" dob ki magából a villa,és közel sem lassan áll vissza minden a megszokott helyére mint ahogy kellene. sajnos nem tudom ez mitõl lehet(kevés benne az olaj? ), vagy hogy lehetne ezen házilag változtatni(szétszedés,olajat bele).Ezen kívül minden rendben van vele, szépen kimozogja az útját,csak ugye a hangok!Nem volt még ilyen villám.Használtan vettem, a villa júliusi kiadás, szürke-fekete.Ha valaki tud valami hasznosítható infót,tapasztalatot adni,írni....na azt elõre is köszönöm.
Nekem is ilyen van, a kicsi kék csavar az alján annyit fordul csak amennyit neked is, így van készítve, a csillapítást így állítja, gondolom lamella rendszer lehet benne és az olajnak adsz nagyobb vagy kissebb ellenállást ahhoz hogy közlekedjen és így különféleképp csillapítson, legalább is így képzelem el. Heh, egyébként semmi külömbség nincs a két állás között érzésre, ha csak úgy nyomkodod, terepen nagy sebességnél már kijön a dolog, úgy nézegesd, de az is csak talán
a hangot nekem is adja, néha, legfõképp szállítás után amikor sokat fekszik oldalt,
szal lehet az olaj "szürcsög" míg visszaáll a helyére, passz, de az enyém rendesen mozog 4 hónapja vettem, boltból, te viszont használtan, amúgysem dícsérik agyon ezt a villát, kitudja mit mûveltek vele az elõtt míg hozzád nem került.
mondjuk szerintem jó , eddig..
ja és ne szedd szét otthon