Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Manitou

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
3554 hozzászólás a témában

vendég_rainman_*

vendég_rainman_*
  • vendég
Valaiknek van vmi tapasztalata az Axel Comp-ról?

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
az ujabb compókban szuperolcsó/szupergagyi ffd csillapitás van. nem ajánlott vétel.
ha black, akkor csak tpc-set!! mindegy hogy mi a neve, lényeg a tpc ;)

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.030 hozzászólás
amit lcs tesztelt az platinum volt, ami azért nem comp. ;) bár nem tudom mennyire lehet párhuzamot vonni pl. a drop off és a drop off comp-pal. amikor megcsinálták a blacket akkor mindenki hanyatt volt esve, hogy mekkora király villa és sose mást frírájdra. aztán ugye lett mási is. kb mint a x-vert dc-t sem lehet összehasonlítani mondjuk egy sliderrel. pedig gizi akkoriban még azzal nyomta a dh-t.

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Bár off, de naná, hogy segít! ;) Thx!

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10.884 hozzászólás
Bár nekem nem volt ilyen villám, de LCS is ilyennel tesztelte az ugrálós gépet a mag-ban illetve black volt de hogy melyik azt nem tudom, a fogasnál is sokan használják és nem nagyon panaszkodnak, ha ez segít..

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
:( Asszem nem ebben kellett volna megerõsítened... ;) Pedig ez most adott. Max teszt, aztán csere. Vagy nem tom.

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás
neked valami maszívabb kéne szerintem.
(vagy ha mégis Black akkor már legalább Elite)
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Lámasorozatom újabb epizódja: csak nyomatékosításra vágyom, de a black comp-ról vélemény? Bírja az ugri-bugrit is, vagy CC teló? :D

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás

Itt van elõttem mindkettõ, mindkettõ OEM villa ;) mindkettõ belsõ szárára 80mm van írva, a splice-on van szelep a levegõnek, az axel-en nincs, gyanítom az olajos lehet ..
de nem értek a lovakhoz ;)

el vagy tévedve kicsit. mindkettõ olajos. az olaj a csillapítást végzi. a levegõ meg a rugózást(ha tényleg levegõs). az axelban pedig a rugó dolgozik.

tbence

tbence

törzsvendég

• fórumtag
  • 257 hozzászólás
Van egy Skareb Compom(tavalyi).Most akarok benne olajat cserélni és nem tom h a porlehúzot is érdemes-e lecserélni.(eredetileg szimeringetis akartam de vmelyik velotrades szervizes mondta h ebben tul.képpen nincs is csak egy porlehúzó)Tipp?

zolle

zolle

bentlakó

• fórumtag
  • 8.703 hozzászólás
olvasd el melyik mit tud, aztán döntsd el mire van szükséged

Csak szépen, ahogy a csillag megy az égen...

vendég_feczo_*

vendég_feczo_*
  • vendég

mondjuk a splicenak 30-as a becsúszója az axelnek 28,6
nem tartom valószínûnek hogy levegõs lenne, talán inkább air assistes, de fene se tudja ezeknél az oem telóknál. szedd szét és megtudod :)

Itt van elõttem mindkettõ, mindkettõ OEM villa ;) mindkettõ belsõ szárára 80mm van írva, a splice-on van szelep a levegõnek, az axel-en nincs, gyanítom az olajos lehet ..
de nem értek a lovakhoz ;)

vendég_Freerider Bálesz_*

• vendég
Ja és még valami:szerintem a Splice-al sokkal több ideig ellenél mint egy Axellal.:rolleyes:

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.030 hozzászólás
mondjuk a splicenak 30-as a becsúszója az axelnek 28,6
nem tartom valószínûnek hogy levegõs lenne, talán inkább air assistes, de fene se tudja ezeknél az oem telóknál. szedd szét és megtudod :)

• vendég
Feczo!Szerintem a Splice a jobb.vegyél azt.nekem az elsõ bringámba is Splice (super) volt.nekem nem volt vele semmi bajom.;)(de úgyis te döntesz)

vendég_feczo_*

vendég_feczo_*
  • vendég
no itt is megkérdem: Manitou splice, vagy az axel tud többet (mindkettõ "comp" a villára írtak szerint mindkettõ 80mm úttal). A gyártó oldalán csak a platinum meg super-rõl találtam adatokat az meg gondolom más. De mintha a Splice levegõs lenne az Axel meg olajos ... na most akkor melyik a jobbabb és mire ? ;)

Sitti

Sitti

törzsvendég

• fórumtag
  • 259 hozzászólás

Szerintem másik szervízt kéne találnod ! :D

Tudsz egy jót Békés Megyében?

Igaz lehet,hogy nem mind rossz.
De én mocskosul kifogtam! .-(((

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6.613 hozzászólás

Nem tudom miért mondanak ilyeneket a Manitoukra... :-) Azért mert a másfél éves villám hatszor volt szervízben? Azért mert minden szervíz után kb 1 napig mûködik rendesen? Azért mert a szervízben sem tudják elállítani az olajfolyást? Nem értem... :-) (Manitou Black Elite RTWD)

Szerintem másik szervízt kéne találnod ! :D

Mer' egy állat vagyok !

Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás

Nem tudom miért mondanak ilyeneket a Manitoukra... :-) Azért mert a másfél éves villám hatszor volt szervízben? Azért mert minden szervíz után kb 1 napig mûködik rendesen? Azért mert a szervízben sem tudják elállítani az olajfolyást? Nem értem... :-) (Manitou Black Elite RTWD)

Nem tudom miért mondanak ilyeneket a Manitoukra...:-)Azért mert több mint egy év alatt sosem volt szervízben?Azért mert ennek ellenére sosem volt baj vele?Mert nem kellett olajfolyással foglalkozni?Mert simán,és szépen mozgott?Nem értem...:-) (Manitou Skareb Super,Sherman,Splice)
Sztem azért mert egy merci hibás...nem kell elítélni az egész céget...nemde?
Üdv:Thy

Sitti

Sitti

törzsvendég

• fórumtag
  • 259 hozzászólás

Johny']Szóval szerintetek nem ez a világ legelfuseráltabb villája???Mert én is így gondolom de nem mertem ilyet venni mert annyian fikázzák hogy a hihetetlen és ennyien csak nem tudják rosszul.vagy igen?