Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Manitou

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
3554 hozzászólás a témában

esoognom

esoognom

vendég

• fórumtag
  • 76 hozzászólás

Johny']igen a stance re gondoltam!és azon megjegyzésekre hogy lekopik a fekete cucc a becsúszóról(képen is láttam) meg hogy iszonyat darabosan mozog hidegben beáll mint 1merevvilla...ami jót hallottam az a merevsége semmi más trulajdonképpen.

aham, csak gondoltam védem a renomét, hogy azér' mégis.

de stereotipia rulzzz I see

Fegyver

Fegyver

újonc

• fórumtag
  • 3 hozzászólás
Ja! a visszaútja, persze érzékelhetõ a különbség, de nekem mégis gyors.Tehát mûködik!Szóval azt mondod szervíz?szeretek mindent magam csinálni, amúgy is aszongyák halál 1szerû villa, akkor meg mié ne otthon!de mi lehet a baj?

[VA]Johny

[VA]Johny

vendég

• fórumtag
  • 41 hozzászólás
igen a stance re gondoltam!és azon megjegyzésekre hogy lekopik a fekete cucc a becsúszóról(képen is láttam) meg hogy iszonyat darabosan mozog hidegben beáll mint 1merevvilla...ami jót hallottam az a merevsége semmi más trulajdonképpen.
www.va-clan.gportal.hu

KoRn :guitar: System Of A Down

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás
Hát,ha garis,akkor tényleg ne te szedd szét, hanem szakszervíz,de ha nem,sztem akkor sem, mert el lehet baxni hamar...
De én sem értem,hogy túl gyors...minden Manitou alapból lassú...

esoognom

esoognom

vendég

• fórumtag
  • 76 hozzászólás

Köszönöm a segítséget!!Bevallom õszintén, többet vártam a csillitõl,nekem túl gyors!
Amúgy mentem már vele gyorsan is,lefelé is, valóban érezni a különbséget,de nekem több kell, ezt akartam kipuhatolni, hogy lehet ezt megvalósítani. A házi szétszedést miért nem ajánlod?Esetleg módszer arra hogy tegyem még csillapítottabbá a villát?:tuptup:

túl gyors??????????
vidd el szervízbe, a stance egy lomha villa! akkor szerintem valami van vele

csak azért mondtam, hogy ne szedd szét, mert magamból indultam ki, nem szedném szét, ennyi.

Fegyver

Fegyver

újonc

• fórumtag
  • 3 hozzászólás
Köszönöm a segítséget!!Bevallom õszintén, többet vártam a csillitõl,nekem túl gyors!
Amúgy mentem már vele gyorsan is,lefelé is, valóban érezni a különbséget,de nekem több kell, ezt akartam kipuhatolni, hogy lehet ezt megvalósítani. A házi szétszedést miért nem ajánlod?Esetleg módszer arra hogy tegyem még csillapítottabbá a villát?:tuptup: Amúgy 4 havas és karcmentes,városban használták, se kopás,se semmi.Ismertem a tulajt))

esoognom

esoognom

vendég

• fórumtag
  • 76 hozzászólás

Johny']Szóval szerintetek nem ez a világ legelfuseráltabb villája???Mert én is így gondolom de nem mertem ilyet venni mert annyian fikázzák hogy a hihetetlen és ennyien csak nem tudják rosszul.vagy igen?

azért ez így durva,
át kell gondolni, milyen szinten vagy durvulásban, mekkora a súlyod stb... és úgy választani villát, egy olyan ember aki évek óta nyomja komoly tudással bír... hamar hazavágja, fõleg ha még testes is, technikán is múlik hogy mennyire kopós a cucc.

õ, belõpõszintû szerintem jó villa, felénk dícsérik, pedig a mátra vulkanikus kõzetén élnek ezek a villák

márha a stance-ra gondolsz :)

[VA]Johny

[VA]Johny

vendég

• fórumtag
  • 41 hozzászólás
Szóval szerintetek nem ez a világ legelfuseráltabb villája???Mert én is így gondolom de nem mertem ilyet venni mert annyian fikázzák hogy a hihetetlen és ennyien csak nem tudják rosszul.vagy igen?
www.va-clan.gportal.hu

KoRn :guitar: System Of A Down

esoognom

esoognom

vendég

• fórumtag
  • 76 hozzászólás

Sziasztok!! Szeretnék egy kis segítséget kérni.Szóval van egy Stance Flow villám, ez már gyárilag tuningoltFeltöltött kép , az a helyzet hogy a visszaút csillapítása nem állítható elég tág határok között(max fél tekerés azon a szép kék bizgentyûn)-vagy ez ennél a tipusnál teljesen normális?,valamint amikor rátekerem teljesen, a visszaútnál fura "szörcsögést-sziszegést" dob ki magából a villa,és közel sem lassan áll vissza minden a megszokott helyére mint ahogy kellene. sajnos nem tudom ez mitõl lehet(kevés benne az olaj?Feltöltött kép ), vagy hogy lehetne ezen házilag változtatni(szétszedés,olajat bele).Ezen kívül minden rendben van vele, szépen kimozogja az útját,csak ugye a hangok!Nem volt még ilyen villám.Használtan vettem, a villa júliusi kiadás, szürke-fekete.Ha valaki tud valami hasznosítható infót,tapasztalatot adni,írni....na azt elõre is köszönöm.Feltöltött kép

Nekem is ilyen van, a kicsi kék csavar az alján annyit fordul csak amennyit neked is, így van készítve, a csillapítást így állítja, gondolom lamella rendszer lehet benne és az olajnak adsz nagyobb vagy kissebb ellenállást ahhoz hogy közlekedjen és így különféleképp csillapítson, legalább is így képzelem el. Heh, egyébként semmi külömbség nincs a két állás között érzésre, ha csak úgy nyomkodod, terepen nagy sebességnél már kijön a dolog, úgy nézegesd, de az is csak talán Feltöltött kép

a hangot nekem is adja, néha, legfõképp szállítás után amikor sokat fekszik oldalt,
szal lehet az olaj "szürcsög" míg visszaáll a helyére, passz, de az enyém rendesen mozog 4 hónapja vettem, boltból, te viszont használtan, amúgysem dícsérik agyon ezt a villát, kitudja mit mûveltek vele az elõtt míg hozzád nem került.

mondjuk szerintem jó , eddig..

ja és ne szedd szét otthon

Fegyver

Fegyver

újonc

• fórumtag
  • 3 hozzászólás
Sziasztok!! Szeretnék egy kis segítséget kérni.Szóval van egy Stance Flow villám, ez már gyárilag tuningolt:scared: , az a helyzet hogy a visszaút csillapítása nem állítható elég tág határok között(max fél tekerés azon a szép kék bizgentyûn)-vagy ez ennél a tipusnál teljesen normális?,valamint amikor rátekerem teljesen, a visszaútnál fura "szörcsögést-sziszegést" dob ki magából a villa,és közel sem lassan áll vissza minden a megszokott helyére mint ahogy kellene. sajnos nem tudom ez mitõl lehet(kevés benne az olaj?:wtf: ), vagy hogy lehetne ezen házilag változtatni(szétszedés,olajat bele).Ezen kívül minden rendben van vele, szépen kimozogja az útját,csak ugye a hangok!Nem volt még ilyen villám.Használtan vettem, a villa júliusi kiadás, szürke-fekete.Ha valaki tud valami hasznosítható infót,tapasztalatot adni,írni....na azt elõre is köszönöm.:chin:

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
rapid travel adjust, www.answerproducts.com

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

maxigaz

maxigaz

vendég

• fórumtag
  • 51 hozzászólás
megkerdezhetem ,mit jelent az RTA II?
csereberere en is gondoltam,mivel kivulrol nem allithato a rugout ,csak ha szet szedem,azt hittem ez a megoldas csak 02-esekben volt ,de most neztem a manualt es pont a 03 -asokban van.
koszi

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás
Ez a villa RTAII-es 2003-as évjáratúnak kell lennie...
Üdv:Thy
hacsak nem volt cserebere benne....

maxigaz

maxigaz

vendég

• fórumtag
  • 51 hozzászólás
a gyariszam:200224337,illetve mint mar irtam a vall also reszebe bele van utve:02

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás
Ird be ide a teljes gyári számot, és megmondom milyen évjárat a villa...
Üdv:Thy

maxigaz

maxigaz

vendég

• fórumtag
  • 51 hozzászólás
talaltam egy gyari szam szeruseget a vallon ami 2002 vel kezdodok,illetve szinten a vallon ,de alul egy 02 beutes.(ez a villa a nemreg beszerzett bicomban van,amit venni akarok csak most talaltam,de meg nem lattam eloben,hogy azon van e ilyen szam)

berglander

berglander

vendég

• fórumtag
  • 28 hozzászólás

Létezik Olyan Black Platinum teló, ami se nem RTWD-s, se nem IT-s? És nincs rajta Lock-Out sem. Gyártottak valaha ilyet? Vagy csak kamu matrica van rajta?

Nem feltétlenül szándékos átverés az, hogy katalógus szerint "nem létezõ" Manitou villák is elõfordulnak a piacon. A Manitou sajnos maga gondoskodott egy kissé kaotikus helyzetrõl, amikor is a legkülönfélébb OEM villákat szállítja a legkülönfélébb típusjelzések alatt a kerékpárgyártóknak. Az egyik tavalyi német BIKE Magazinban volt is errõl egy írás amiben emiatt el is marasztalták a Manitout. Elõfordult Comp jelzésû, de Super, vagy Platinum mûszaki paraméterekkel rendelkezõ villa is a teszt kerékpárokon. Miután ezek az eltérõen matricázott villák a kerékpárokkal együtt a boltokba kerülnek, elõ fordulhat, hogy némelyiket kicserélik, beszámítják és utánna külön eladják.

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
szivacsgyûrû a fenti kis gumiharmonikában: '02 vagy elõtte, ahol még nincs evil genius.
és a matricázás is árulkodhat. keress képeket a neten.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

maxigaz

maxigaz

vendég

• fórumtag
  • 51 hozzászólás
tud valaki jo modszert az evjarat megallapitasara,egy black elitet akarok megvenni,viszont az volt 02,03,04 ben is (100/120),allitolag 04-es,de ki tudja...

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
ez olyan hogy hogy csináljunk dirtjumper 3-ból 1eset? vakarjunk le 2 vonalat!
igaz, a sasszemeknek feltünõ hogy gyorszár átütõ helyett, de akik azt beeszik hogy fox matrica van egy boxxeren, és fox 40 elõdjének hiszik... na az ilyenek elött nagyon gizda tud lenni
normál ember viszont csak megmosolyogja hogy csak SZERETNÉD fiacskám.