Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Manitou

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
3554 hozzászólás a témában

syaby85

syaby85

vendég

• fórumtag
  • 10 hozzászólás
málna: itt a link ahol találsz három képet a teloról.
http://syaby.spaces....6-08-25_19.24/#

remélem mûködik.
elõre is köszi a segítséget.
milyen képet csináljak még a telorol ami segíthet?
üdv

málna

málna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.117 hozzászólás
egy próbát megér

syaby85

syaby85

vendég

• fórumtag
  • 10 hozzászólás
málna, soto: ha küldenék pár képet a telorol tudnál többet mondani arról hogy szted super vagy elite? és hogy mikori? saját képek.
köszi

málna

málna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.117 hozzászólás
az általam ismert 02es blackben alul van az útállítás

az kizárt, hogy a csillapítás oldalon legyen az útállítás, szal azt nézd meg újra

Soto

Soto

vendég

• fórumtag
  • 106 hozzászólás
Az biztos, hogy a 2005 és 2006-os Black eliteken állítható mindkettõ, viszont Black elite RTWD-t tudtommal soha nem gyártottak még az európán kívüli piacra sem (álatlában az elite modelleknél 2féle utat lehetett választani, pl 80-100, 100-120, de ez nem RTWD). A különbség sztem az RTWD, esetleg kompresszió.
Képet linkelhetsz, de azt nem ígérem, h egy gyári kép alapján bárki is megmondja neked, h pontosan melyik modell.

syaby85

syaby85

vendég

• fórumtag
  • 10 hozzászólás

A különbség az állítható visszaútcsillapítás :) manuál a gyártó honlapján.
http://www.answerpro...ductmanuals.asp
Ja, lehet, h kompresszió is állítható, bár az FFD-s villákat nem ismerem.

melyikben van állítható visszaútcsillapítás és meikben nincs? :) ha linkelek egy-két képet a teloról esetleg meg tudnád mondani hgoy mikori gyártmány és milyen típus? bocsi ha egy élõ lexikonnak nézlek :)

pali kj

pali kj

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.505 hozzászólás
a gyártó honlapján keresgélj. a sram honlapján a rock shox villák egészen 2001-ig vannak manualokkal ellátva. hajrá.

:chin: Két kéz, és csak egy száj... ez a probléma az ivással!

http://tiszatavitekerok.hu/:bell:

Soto

Soto

vendég

• fórumtag
  • 106 hozzászólás
A különbség az állítható visszaútcsillapítás :) manuál a gyártó honlapján.
http://www.answerpro...ductmanuals.asp
Ja, lehet, h kompresszió is állítható, bár az FFD-s villákat nem ismerem.

syaby85

syaby85

vendég

• fórumtag
  • 10 hozzászólás
sziasztok!
Esetleg valaki tudna nekem adni manual egy 2004es manitou balck elite rtwd no lockout -hoz, vagy egy 2004-es manitou balck super rtwd no lockout-hoz? v-fék felfogatásos. google-n keresgéltem de nem találtam semmi használhatót, lehet hogy béna vagyok.
Annyi kérdésem lenne még hogy meg tudnátok mondani hogy mi a különbség ezen két teló között?
a manitou honlapján voltam , de ott csak a legújabb széria modeljeit találtam, szal 2004-est nem.

elõre is köszi!
üdv

Kkrisz

Kkrisz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.236 hozzászólás
Pont annyi a különbség, hogy ha rendelni akarok hozzá alkatrészt, az nem ugyanaz. Vagy nem lehet rendelni, mert csak az egyikhez vagy csak a másikhoz való van, amit nem lehet csak úgy megállapitani, mert a katalógusban más a rendelési száma.

McPherson

McPherson

vendég

• fórumtag
  • 135 hozzászólás
Számít az? Amúgy ahogy elnéztem, egy csomó olyan kiadás van gyártótól függetlenül, amit a honlapon nem találsz meg, a belsõségekkel össze-vissza dobálóznak olykor. Meg az is lehet, h OEM, és akkor pláne
nem?
...And Justice For All

Kkrisz

Kkrisz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.236 hozzászólás
Hali, segitséget kérek.
Van egy black elite 80/100-as telóm, amirõl eddig azt hittem hogy 2002-es, de gyanús nekem hogy 2003-as. A lábak grafit szürkék, a bal láb tetején tudom állitani az utat 80és 100mm között. A jobb láb alján van a visszaútcsillapitás, a kompresszió belülrõl állitható. A 2002-es ugy tudom ezüstös szinû. Vagy nem? Akkor nekem melyik van?

pappi

pappi

vendég

• fórumtag
  • 69 hozzászólás
Akinek van splice compja az írjon róla

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.030 hozzászólás
nyugodtság van.

a kezdõk elõször olvasgassanak, keresgéljenek, nézegessenek manuálokat és gyári termékismertetõket és ha válaszolnak nekik akkor olvassák el.

edit: rob gyorsabb volt, de az enyém hosszabb ... :D

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás

Figy én informatikus vagyok, nem értek a bicajokhoz nem érdekelnek nem is járok bicóval. Egyik ismerõsöm megkért arra, h szerezzek már valami információt (összehasonlítást) a 3 telóról. Hirtelen a BikeMag fóruma jutott eszembe. Ha nem akartok segíteni akkor nem muszály nem kell lehülyézni sem. Én azt hittem mivel totál ismeretlen vagyok a témában segíteni fogtok, erre mit kapok: kioktatást. Köszi szépen skacok.

azt nem is olvastad, amit én irtam, igaz?
amugy kérdések helyet elsõ körben ajánlanám a keresõ használatát, ingyenes.
nem kell megsértõdni, mert bár baromi jól megy az "én csak segítséget kértem ti meg leugattok" szöveg, azért elõtte nem árt ELOLVASNI a fórumot, nem véletlenül van itt milliószámra hozzászólás.
és eddig nem ugatott le senki, csak próbáltunk segíteni, ki milyen stílusban és vérmérséklettel. ha leugatnálak, az másképpen nézne ki, elhiszed?

szóval ami a lényeg: menj vissza a barátodhoz, és kérdezd meg tõle, hogy milyen vázba és milyen felhasználási területre kell neki a villa. ezek nélkül nem lehet egyértelmûen eldönteni, hogy melyik a jobb villa.
hogy informatikusként értsd mit mondok: melyik a jobb, egy quadro fx4000 vagy egy 6800gt?

muszáj pedig pontos jé.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

Aske

Aske

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.881 hozzászólás
#1313 kaptál menettapasztalatot.

Azt, hogy mennyit mozog, mennyibe kerül, stb. stb. azt meg tudod nézni az http://www.answerpro...ductmanuals.asp
oldalon, ilyenre nem illik kérdezni.

Haverod meg járjon utána maga.

MarCobei

MarCobei

vendég

• fórumtag
  • 12 hozzászólás
Figy én informatikus vagyok, nem értek a bicajokhoz nem érdekelnek nem is járok bicóval. Egyik ismerõsöm megkért arra, h szerezzek már valami információt (összehasonlítást) a 3 telóról. Hirtelen a BikeMag fóruma jutott eszembe. Ha nem akartok segíteni akkor nem muszály nem kell lehülyézni sem. Én azt hittem mivel totál ismeretlen vagyok a témában segíteni fogtok, erre mit kapok: kioktatást. Köszi szépen skacok.

pali kj

pali kj

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.505 hozzászólás
igen. 150-es boxxi, 510-es beépitési magassággal.
mert épp a beépitési magasságokról beszéltünk nem? de gondoltam h egybõl levágjátok h mi van.

marcobei: ha meg nem értessz a bringákhoz, akkor olvass szorgosan (mint ahogy én is tettem sokáig) és utána lehet kérdezni, és még szarintem sikerül olyan kérdést feltenni amire olyan minõségû választ kapsz, amit szeretnél.
bocs ha bunkó voltam, csak szerintem ezt kéne. de majd belejössz.

on

:chin: Két kéz, és csak egy száj... ez a probléma az ivással!

http://tiszatavitekerok.hu/:bell:

Aske

Aske

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.881 hozzászólás

az én boxxim is 510-es

150es?

MarCobei

MarCobei

vendég

• fórumtag
  • 12 hozzászólás
Nem akarok paraszt lenni de én azt szerettem volna megtudni h milyen tulajdonságai vannak ezeknek a telóknak. Ezért fordultam hozzátok abban reménykedve h nem elküldötök a p****ba hanem válaszoltok normálisan. Én annyit értek a bicajokhoz mint Einstein a fodrászathoz, ezeket a kérdéseket nekem feltették h vhonnan tudakolkam meg és kérdezzelek meg titeket akik tényleg értenek hozzá és igencsak van tapasztalatotok ezekben a bicós ügyekben. Ez gondolom látszik is abban h hány darab hsz-em van az egész fórumon. Engem megkértek h segítsek én megkérlek titeket h segítsetek. Még1x köszi.