Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Manitou

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
3554 hozzászólás a témában

pali kj

pali kj

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.505 hozzászólás
az én boxxim is 510-es, és volt merevbe. tényleg nem abba való, max egy kisebb össztelósba.
a stance kingpin milyen szépen mozog? láttam olyat h visszafele elég darabos volt. bár lehet h csak hibás...

:chin: Két kéz, és csak egy száj... ez a probléma az ivással!

http://tiszatavitekerok.hu/:bell:

Aske

Aske

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.881 hozzászólás
505mm nem merevbe való?

Csak 130as Drop Off miatt kérdem. :D

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
nem független a felhasználástól, nem véletlenül lett megkérdezve.
nekem most egy minute 2:0 van. kicsit lassu, de minden spv-s villa ilyen.
a stance olcsóbb acél becsúszós modell, a másik kettõ drágább és könnyebb alu becsúszós. a nixon 145mm a minute 130mm. a tavalyi minute 30-as becsúszókkal jön, sima tengellyel, a nixon átütõsben is van 32mm becsúszóval.
általában össztelósba valók, az én minute-om is 505 mm magas, ami azért nem merev vázba való méret.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

MarCobei

MarCobei

vendég

• fórumtag
  • 12 hozzászólás
Felhasználástól függetlenül kérdezem. Tehát én olyanokra lennék kíváncsi h valójában mennyit mozog, melyik a legpuhább, legérzékenyebb stb.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás

Hella mki! Kérdésem az lenne h van 3 teló ami köül választani kellene de én személyszernt nem tudok. 1. Manitou Stance Flow 2. M. Nixon Elit 3. M. Minute :02. Árban szinte mindegyik ua szal az nam igazán számít. A lényeg viszont az lenne h melyik a legéletrevalóbb villa a 3 közül? Ha tudnátok mindegyikrõl jót is rosszat is mondani az jó lenne mert tudnám õket egymáshoz viszonyítani. Kösz.

és mégis mire szeretnéd használni ? /azonkivûl hogy bringázni/
mert kb 3 féle felhasználásra van a 3 teló ....
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

MarCobei

MarCobei

vendég

• fórumtag
  • 12 hozzászólás
Hella mki! Kérdésem az lenne h van 3 teló ami köül választani kellene de én személyszernt nem tudok. 1. Manitou Stance Flow 2. M. Nixon Elit 3. M. Minute :02. Árban szinte mindegyik ua szal az nam igazán számít. A lényeg viszont az lenne h melyik a legéletrevalóbb villa a 3 közül? Ha tudnátok mindegyikrõl jót is rosszat is mondani az jó lenne mert tudnám õket egymáshoz viszonyítani. Kösz.

DéBé

DéBé

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.716 hozzászólás

dirtre dirt villa kell, nem pedig egy min. 150 mm-t mozgó monstrum, amit egyébként össztelós vázba szántak. ami ugye szintén nem dirtre van kitalálva. dh-ra, fr-re travis. szóval valamilyen kompromisszumot kötni kell. a travis erõsebb, a nixon könnyebb.

aha,hát szerintem a súly nem számit de mellé akar egy 2007 es enudo s trail II-t
most is egy 17s duplavállassal nyomja.Nincs tisztába azzal hogy dirte elég egy merev 10es telóval

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás
dirtre dirt villa kell, nem pedig egy min. 150 mm-t mozgó monstrum, amit egyébként össztelós vázba szántak. ami ugye szintén nem dirtre van kitalálva. dh-ra, fr-re travis. szóval valamilyen kompromisszumot kötni kell. a travis erõsebb, a nixon könnyebb.

DéBé

DéBé

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.716 hozzászólás

a nixon meg a travis nem egy kategória. mire kell neki?

Szerintem dört meg frirájd a lényeg hogy lehessen odacsapkodni egy egy rossz ugrásnál se legyen baja(ritkán még dh)

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás

szerintetek 2007es nixont vegyen a haverom vagy 2006/7es travist?(már ha lessz 2007ben)
Ja!valaki tud 2007es manitou palettát?mert eddig csak minute-ot meg nixon-t láttam

a nixon meg a travis nem egy kategória. mire kell neki?

pali kj

pali kj

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.505 hozzászólás
NEM APRÓHIRDETÕ

DéBé

DéBé

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.716 hozzászólás
szerintetek 2007es nixont vegyen a haverom vagy 2006/7es travist?(már ha lessz 2007ben)
Ja!valaki tud 2007es manitou palettát?mert eddig csak minute-ot meg nixon-t láttam

DéBé

DéBé

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.716 hozzászólás
Nekem is volt manitou-m egy axel elit. Szerintem az a manituk fõ baja hogy a szimering nem ér semmit, legalábbis az enyém 1 óránál tovább nem tudott jól mozogni

Executioner

Executioner

vendég

• fórumtag
  • 139 hozzászólás
Aki ismer olyan jó, megbízható, tapasztalt, és jártas szakembert, akire rámerné bízni egy dorado olaj-, és szimmering cseréjét, valamint zsírozását, az legyen szíves jelezze nekem ide fórumba, vagypedig privátba!

elõre is köszi

-=**XX BiKe XX**=-
Live to ride, ride to live

pali kj

pali kj

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.505 hozzászólás
meg boxxira wc papír :D
nagyon találó helye lett szegénynek

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás
Megállj csak te Boxxergyilkos, jön még kutyára gyorsvonat!:D

málna

málna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.117 hozzászólás
nem ellened szántam, de szerintem ezt azért fontos tudni... :chin:

kgádám is írta a tesztben, hogy az inistrinctes is elég jó villa, de a sala féle tpc-s sokkal szebben mozog.

mindegy, hogy kona vagy turner, nem? :D alu, 4 forgáspont...

pali kj

pali kj

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.505 hozzászólás
ja :D
erre nem is gondoltam.

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás
Legyen mibe belekötni:D

pali kj

pali kj

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.505 hozzászólás
minek a cement? a boxxiért cserébe, vagy a falvastagság miatt? :D