add be nyugodtan a hosszú távot!
itt 3 körbõl áll/t/ a dolog, s ha lesavasodsz podlesoknál feladhatod ugyis.
ha a nyomvonal marad, akkor nem jársz rosszul, szerintem. Nem voltunk tavaly sem túl sokan /magyarok/sem, mert másnap volt a mátrás izé. Bár a Bükk sem rossz, de én jobban szeretek akkor maratonozni ott, amikor nincsenek sokan. :-)
Viszont a pálya az kúlság, patakátkelés,mezõn kódorgás, aszfaltos lefelé ~60-70-el, egynyomtáv, fel,le dózerút, szal, minden ami kell.
a végén gulyáságyú, barnakenyér, meg valami õrült szlovák rokker aki nirvánát énekelt egy szál gitárral :-)))
Nyerni esélyed sincs /szerintem/ mondjuk én magamból indulok ki, a gyõztes tata lekörözött klastirsko-nál.. :-)))
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Slovenski Raj Maraton 2004. szept. 04.
Indította
Paraferee
, 2004. augusztus 06. 11:50
Írta 2005. június 16. - 17:16

Írta 2005. június 16. - 16:52

áve
igaz, hogy egy hétvégére esik a bükkmaratonnal, de ott tavaly nem volt nagy élmény, így asszem idén érdekel ez a szlovák paradicsomos dolog...Henger, szintén innen Pestrõl mennék.
néztem a verseny honlapját, nem teljesen igazodtam el a kategóriákon. Korcsoport alapján van kötelezõ táv?? Mert aszerint nekem a 98 káem van kiírva, ami kicsit sok(k). Valaki tapasztalt ember hozzá tud szólni? 65 km érdekelne.
Képek+beszámolók alapján qrva jó lehet, ha lehet 65-ön indulni, akkor regisztrálok!
üdv, Balázs
igaz, hogy egy hétvégére esik a bükkmaratonnal, de ott tavaly nem volt nagy élmény, így asszem idén érdekel ez a szlovák paradicsomos dolog...Henger, szintén innen Pestrõl mennék.
néztem a verseny honlapját, nem teljesen igazodtam el a kategóriákon. Korcsoport alapján van kötelezõ táv?? Mert aszerint nekem a 98 káem van kiírva, ami kicsit sok(k). Valaki tapasztalt ember hozzá tud szólni? 65 km érdekelne.
Képek+beszámolók alapján qrva jó lehet, ha lehet 65-ön indulni, akkor regisztrálok!
üdv, Balázs
Írta 2005. június 16. - 15:48

ez az a maraton, amiért hajlandó vagyok fizetni. ;-)
tavaly is nagykirályság volt. fõleg az a lengyel motoregér"vigyázatdobre"jövök!
Szal, MEGYÜNK!
tavaly is nagykirályság volt. fõleg az a lengyel motoregér"vigyázatdobre"jövök!
Szal, MEGYÜNK!
Írta 2005. június 16. - 15:47

Csáó!
Idén ismét megrendezik a Sloveski Raj Maratont, ugyanott, de augusztus 13-án! Nevezési díj nincs, azaz 0 Forint!
Szállással együtt kb. 2500, plusz benzinköltség (250km). Menjünk minél többen!
CC-sek számára csúcs pálya: létra, fahíd, gyökerek, kövek, láncos kapaszkodó, aszfaltos zúzás, jó mezõny.... Mi kell még? Csak mi!
Eddig ketten már biztosan megyünk bp-rõl.
Kis ízelítõ:
www.eubike.sk
www.slovenskyraj.sk/hu.html
Idén ismét megrendezik a Sloveski Raj Maratont, ugyanott, de augusztus 13-án! Nevezési díj nincs, azaz 0 Forint!
Szállással együtt kb. 2500, plusz benzinköltség (250km). Menjünk minél többen!
CC-sek számára csúcs pálya: létra, fahíd, gyökerek, kövek, láncos kapaszkodó, aszfaltos zúzás, jó mezõny.... Mi kell még? Csak mi!

Eddig ketten már biztosan megyünk bp-rõl.
Kis ízelítõ:
www.eubike.sk
www.slovenskyraj.sk/hu.html
Írta 2005. február 03. - 20:53

Eléhezni nem tudott! Vagy megette vagy ráküldte egy szarvasra!

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
Írta 2004. december 20. - 23:28

Írta 2004. december 20. - 23:26

:cool2:
ó je!
eez már igen.
aki meg nem gyött, pukkadjon meg. szobabiciklisták, ratyimaraton fanok. :beer:
ó je!
eez már igen.
aki meg nem gyött, pukkadjon meg. szobabiciklisták, ratyimaraton fanok. :beer:
Írta 2004. december 15. - 19:13

Savanyucukor?

[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
Írta 2004. november 25. - 23:08

te krukszos: neked sincs ilyen porfelhõsfarolósfogvicsorgatóspatakátkelõs sorozat?
Írta 2004. november 25. - 23:05

Írta 2004. november 25. - 21:07

Tettem/teszek fel néhány nem általam készített fotót a versenyrõl és az utazásról. A Mátra Maratonról is van pár darab.
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
Írta 2004. október 03. - 23:47

nincs mit, már várom az októberi számot, mit látott az ujságírói szem az egészbõl...

Írta 2004. október 01. - 16:21

Köszi a listát, legalább tudom, hogy mennyit mentem, meg hogy ki volt még ott!

Írta 2004. szeptember 21. - 02:17

Írta 2004. szeptember 16. - 16:40

http://kep.tar.hu/ju...71355&beginnum=
üdv!
Erika képei, nem sok közzel a maratonhoz, de nagyon szépek... fõleg a pisztrángok... ;D
üdv!
Erika képei, nem sok közzel a maratonhoz, de nagyon szépek... fõleg a pisztrángok... ;D
Írta 2004. szeptember 06. - 23:58

Írta 2004. szeptember 06. - 23:42

Írta 2004. szeptember 06. - 23:40

Írta 2004. szeptember 06. - 23:35

Sziasztok!
Mi is hazaértünk, kép rengeteg, cikk az októberi számban. Gratulálunk mindekinek, aki bevállalta! Reméljük jövõre többen leszünk magyarok - én is indulok. De ki csinálja a beszámolót?
-b
Mi is hazaértünk, kép rengeteg, cikk az októberi számban. Gratulálunk mindekinek, aki bevállalta! Reméljük jövõre többen leszünk magyarok - én is indulok. De ki csinálja a beszámolót?
-b
Írta 2004. szeptember 06. - 23:26

Üdv!
Tényleg igazán király volt bár azért ért pár meglepetés.Volt egy kis káosz. Pl.:- Nem volt olyan kategória amire a neten neveztem. - A rendezõk voltak a legjobban meglepõdve a 600Sk-s nevezési díjon. -A célban egy oldaltcsípõs ember rohant utánnam hogy meszabadítson a rajtszámtól.(ez nem annyira tetszett és nem is értettem hogy miért) Bár ez valóban betudható annak hogy ez volt az elsõ.
A legnagyobb meglepetésem mégis az volt hogy az elsõ körben elvéreztem ugyanis a keróm technikai K.O.-val gyõzõtt ellenem.De legalább így tudtam fotózni.
Azért minden jó volt.
Tényleg igazán király volt bár azért ért pár meglepetés.Volt egy kis káosz. Pl.:- Nem volt olyan kategória amire a neten neveztem. - A rendezõk voltak a legjobban meglepõdve a 600Sk-s nevezési díjon. -A célban egy oldaltcsípõs ember rohant utánnam hogy meszabadítson a rajtszámtól.(ez nem annyira tetszett és nem is értettem hogy miért) Bár ez valóban betudható annak hogy ez volt az elsõ.
A legnagyobb meglepetésem mégis az volt hogy az elsõ körben elvéreztem ugyanis a keróm technikai K.O.-val gyõzõtt ellenem.De legalább így tudtam fotózni.
Azért minden jó volt.