Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Ketten egy bringán - tandemekrõl mindent

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
1322 hozzászólás a témában

voti

voti

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.179 hozzászólás
Köszi az infókat akkor körülnézek.

Lacika

Lacika

vendég

• fórumtag
  • 229 hozzászólás
HajtásPajtás kölcsönzõjében van tandem, vagy szilvásváradon a bicajkölcsönzõben :D Az nagyon jól össze van rakva, hatalmas élmény vele menni!!! Terepen hátul a lányok mögöttem félnek...

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég

No de már hamarosan lesz még egy sziréna,

privátba menve mondhatsz részleteket...
egyébként gratula, ha úgy kell érteni

trifo

trifo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.175 hozzászólás
Múlt nyáron hurcoltuk, de inkább csak szimpla bringán, tandemen keveset. No de már hamarosan lesz még egy sziréna, úgyhogy idén leginkább csak a pihenés marad a tandemnek.

--Trifo

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Jó de te két méter nyolcvan vagy ;D

"Szirénát" azóta próbáltátok újra kivinni?

trifo

trifo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.175 hozzászólás
Nekünk az se tudta tönkretenni al élményt, hogy az összekötõ lánc elszakadt úgy 10-15km-re a bolttól, mikor vittük vissza a bringát. Nagy élmény volt a pilótafülkébõl tekerni a hátsó pedált. Meg az is vicces volt, ahogy elöl pihengettem kormányzás közben, asszony meg hátul hajtotta a gépet.

--Trifo

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég

Van valahol olyan hely, ahol lehet bérelni tandemet 1 napra? Tudom Bringanti, de nála legutóbb mikor érdeklõdtem nem volt és azt mondta nem is nagyon lesz. Tulajdonképp csak egy próba erejéig kellene pár órára aszfaltra valamikor jó idõben...

Bárhol próbálnád, csak akkor tedd, ha az összekötõ lánc nem lóg nagyon.
Ha nem elég feszes, (szemre is lehet látni, vagy cipõvel picit megnyomkodni) tönkreteheti az élményt és egy életre elveszi a kedvedet.

trifo

trifo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.175 hozzászólás
Hali!

Mi 2 éve használtuk abból a 2 újpesti bértandembõl az egyiket. A szerkezet maga borzasztó volt, de a tandemezést nagyon élveztük. Mondjuk nem elképzelhetetlen, hogy teljesen elpusztultak azok a bringák.

--Trifo

LóFarkas

LóFarkas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.721 hozzászólás
Bringantiból több van, nem? Itt Újpesten még tavaly volt 2 kiadó tandem is. Elég veterán darabok, de használhatónak tûntek. Nem használtam egyiket sem, csak megnéztem.

voti

voti

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.179 hozzászólás
Van valahol olyan hely, ahol lehet bérelni tandemet 1 napra? Tudom Bringanti, de nála legutóbb mikor érdeklõdtem nem volt és azt mondta nem is nagyon lesz. Tulajdonképp csak egy próba erejéig kellene pár órára aszfaltra valamikor jó idõben...

fazakasg

fazakasg

vendég

• fórumtag
  • 43 hozzászólás
Jo'vanna! :)
Igazad van csak mindig elfelejtettem megmerni..

udv,
g.

boon

boon

vendég

• fórumtag
  • 46 hozzászólás

1800mm

köszi!
(a gyors választ! :slimak: )

:)

fazakasg

fazakasg

vendég

• fórumtag
  • 43 hozzászólás
Szia!

1800mm

udv,
g.

boon

boon

vendég

• fórumtag
  • 46 hozzászólás
meg tudjátok mondani, hogy mennyi a tandemeitek tengelytávja?
(már akinek van.....)

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
Nem tudom, volt-e már, de... Bambusz tandem, kis karbonnal, és szuperkönnyû Maverick villával :D

trifo

trifo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.175 hozzászólás
Bozsérnál a szigszalaggal nekünk nem volt gondunk, csak a középcsapágy helyébe ment be egy kis festék, de az az én bénaságom volt: nem tömtem be elég újságot. De egy kis kromofágos ronggyal helyre tettem a dolgot.

--Trifo

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég

kb másfél óra volt a ragasztót kivakarni

vagy a ragasztót (bár azt oldószerrel seperc alatt), vagy a beolvadt szirszarokat...

LóFarkas

LóFarkas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.721 hozzászólás
A szigetelõszalag tûrhetõen kibírja a kiégetést... Én is Bozséréknél festettem, A Pattex Power tape félig megolvadt, de nem volt vele gáz (azon kívül, hogy kb másfél óra volt a ragasztót kivakarni a menetes részekbõl). Õk is szigszalagot javasoltak egyébként. Ide-oda rakhatsz leharcolt alkatrészt, ha van... középcsapit, kormánycsapi-csészét, menetes lyukakba csavart. Nyeregcsõ lyukába újságpapír azt csókolom.

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Ha mûanyaggal akarod lefedni a gázos részeket (középcsapágy, kormánycsapágy helye), ne tedd. El fog folyni...
A papír pedig nem mindenhova elég védelem.

zaqrack

zaqrack

vendég

• fórumtag
  • 226 hozzászólás
asszem eljött a tandemfestés ideje, kiválasztjuk a színt és átcipelem majd Bozsérhoz jól ;)

ha vannak jól bevált trükkök-praktikák a kényes részek kitakarására, lefedésére, ne kíméljetek!