Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Ketten egy bringán - tandemekrõl mindent
Indította
trifo
, 2004. július 30. 15:51
Írta 2007. február 27. - 17:11

Írta 2007. február 27. - 13:18

HajtásPajtás kölcsönzõjében van tandem, vagy szilvásváradon a bicajkölcsönzõben
Az nagyon jól össze van rakva, hatalmas élmény vele menni!!! Terepen hátul a lányok mögöttem félnek...

vendég_Charon_*
Írta 2007. február 27. - 12:51

No de már hamarosan lesz még egy sziréna,
privátba menve mondhatsz részleteket...
egyébként gratula, ha úgy kell érteni
Írta 2007. február 27. - 12:33

Múlt nyáron hurcoltuk, de inkább csak szimpla bringán, tandemen keveset. No de már hamarosan lesz még egy sziréna, úgyhogy idén leginkább csak a pihenés marad a tandemnek.
--Trifo
--Trifo
Gyermekeink képekben. Régebbi képek: ITT , pici Hanka itt és pici Ignác itt
vendég_Charon_*
Írta 2007. február 27. - 12:31

Jó de te két méter nyolcvan vagy ;D
"Szirénát" azóta próbáltátok újra kivinni?
"Szirénát" azóta próbáltátok újra kivinni?
Írta 2007. február 27. - 12:24

Nekünk az se tudta tönkretenni al élményt, hogy az összekötõ lánc elszakadt úgy 10-15km-re a bolttól, mikor vittük vissza a bringát. Nagy élmény volt a pilótafülkébõl tekerni a hátsó pedált. Meg az is vicces volt, ahogy elöl pihengettem kormányzás közben, asszony meg hátul hajtotta a gépet.
--Trifo
--Trifo
vendég_Charon_*
Írta 2007. február 27. - 12:18

Van valahol olyan hely, ahol lehet bérelni tandemet 1 napra? Tudom Bringanti, de nála legutóbb mikor érdeklõdtem nem volt és azt mondta nem is nagyon lesz. Tulajdonképp csak egy próba erejéig kellene pár órára aszfaltra valamikor jó idõben...
Bárhol próbálnád, csak akkor tedd, ha az összekötõ lánc nem lóg nagyon.
Ha nem elég feszes, (szemre is lehet látni, vagy cipõvel picit megnyomkodni) tönkreteheti az élményt és egy életre elveszi a kedvedet.
Írta 2007. február 27. - 10:51

Hali!
Mi 2 éve használtuk abból a 2 újpesti bértandembõl az egyiket. A szerkezet maga borzasztó volt, de a tandemezést nagyon élveztük. Mondjuk nem elképzelhetetlen, hogy teljesen elpusztultak azok a bringák.
--Trifo
Mi 2 éve használtuk abból a 2 újpesti bértandembõl az egyiket. A szerkezet maga borzasztó volt, de a tandemezést nagyon élveztük. Mondjuk nem elképzelhetetlen, hogy teljesen elpusztultak azok a bringák.
--Trifo
Írta 2007. február 26. - 16:11

Bringantiból több van, nem? Itt Újpesten még tavaly volt 2 kiadó tandem is. Elég veterán darabok, de használhatónak tûntek. Nem használtam egyiket sem, csak megnéztem.
Írta 2007. február 26. - 10:09

Van valahol olyan hely, ahol lehet bérelni tandemet 1 napra? Tudom Bringanti, de nála legutóbb mikor érdeklõdtem nem volt és azt mondta nem is nagyon lesz. Tulajdonképp csak egy próba erejéig kellene pár órára aszfaltra valamikor jó idõben...
Írta 2006. november 24. - 15:25

Írta 2006. november 23. - 22:58

Írta 2006. november 19. - 11:41

Írta 2006. szeptember 25. - 14:37

meg tudjátok mondani, hogy mennyi a tandemeitek tengelytávja?
(már akinek van.....)
(már akinek van.....)
Írta 2006. szeptember 01. - 22:17

Írta 2006. augusztus 24. - 20:06

Bozsérnál a szigszalaggal nekünk nem volt gondunk, csak a középcsapágy helyébe ment be egy kis festék, de az az én bénaságom volt: nem tömtem be elég újságot. De egy kis kromofágos ronggyal helyre tettem a dolgot.
--Trifo
--Trifo
vendég_Charon_*
Írta 2006. augusztus 22. - 15:11

kb másfél óra volt a ragasztót kivakarni
vagy a ragasztót (bár azt oldószerrel seperc alatt), vagy a beolvadt szirszarokat...
Írta 2006. augusztus 22. - 15:04

A szigetelõszalag tûrhetõen kibírja a kiégetést... Én is Bozséréknél festettem, A Pattex Power tape félig megolvadt, de nem volt vele gáz (azon kívül, hogy kb másfél óra volt a ragasztót kivakarni a menetes részekbõl). Õk is szigszalagot javasoltak egyébként. Ide-oda rakhatsz leharcolt alkatrészt, ha van... középcsapit, kormánycsapi-csészét, menetes lyukakba csavart. Nyeregcsõ lyukába újságpapír azt csókolom.
vendég_Charon_*
Írta 2006. augusztus 22. - 14:36

Ha mûanyaggal akarod lefedni a gázos részeket (középcsapágy, kormánycsapágy helye), ne tedd. El fog folyni...
A papír pedig nem mindenhova elég védelem.
A papír pedig nem mindenhova elég védelem.
Írta 2006. augusztus 22. - 13:28

asszem eljött a tandemfestés ideje, kiválasztjuk a színt és átcipelem majd Bozsérhoz jól 
ha vannak jól bevált trükkök-praktikák a kényes részek kitakarására, lefedésére, ne kíméljetek!

ha vannak jól bevált trükkök-praktikák a kényes részek kitakarására, lefedésére, ne kíméljetek!