Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Ketten egy bringán - tandemekrõl mindent
Indította
trifo
, 2004. július 30. 15:51
vendég_Charon_*
Írta 2006. augusztus 22. - 11:53

Inkább mindkettõnkön camelback, mintsem ne lehessen irányítani a bringát... Minél könnyebb, annál jobb. Terepes tapasztalat. Akkkkkkkora élmény, amikor egy technikás vízmosásban felfele tekerve beelõzöl egy versenyen kinézetre profi arcokat. :-)
Integrált csapi pedig nem is gáááz annyira. Ebben egyébként eleve nincs is teló szvsz.
Integrált csapi pedig nem is gáááz annyira. Ebben egyébként eleve nincs is teló szvsz.
Írta 2006. augusztus 22. - 07:56

kár, h ennek is integrált csapija van, amúgy szééééép
5 kulacstartó hely, ide már nem kell camelback
Írta 2006. augusztus 18. - 12:52

jó hír!
vasárnap, azaz 20-án megyünk tandemmel egy kis 80 kilcsis túrát, sajna csak síkon. de tandemmel, és legalább kipróbálom. (ha nagyon megtetszik, lehet h mégis összekuporgatok egyre
)
vasárnap, azaz 20-án megyünk tandemmel egy kis 80 kilcsis túrát, sajna csak síkon. de tandemmel, és legalább kipróbálom. (ha nagyon megtetszik, lehet h mégis összekuporgatok egyre

Írta 2006. augusztus 17. - 22:31

Sziasztok,
csak azt akartam elujsagolni hogy kezemben a majusban megrendelt Bontrager Select Tandem hajtokarszett.
:)
Kivancsi leszek ra.
Vegulis 3 honap varakozasi ido, nem is olyan sok, nem?
udv,
g.
csak azt akartam elujsagolni hogy kezemben a majusban megrendelt Bontrager Select Tandem hajtokarszett.

Kivancsi leszek ra.
Vegulis 3 honap varakozasi ido, nem is olyan sok, nem?

udv,
g.
Írta 2006. augusztus 11. - 21:00

sajnos az a szomorú hírem van h anyagi okok miatt sajnos jó idõre elmarad a tandem v bármilyen bringa épitése, még a mostani fejlesztése is csínján.
remélem mire lessz pénzem rá nagyobb választék lessz minden téren itthon is, és nem kell drága v kényszermegoldásokra szorulnunk.
mindenkinek jó tandemezést.
(még nincs minden veszve, mert havertól tudunk bérelni ha úgy gondoljuk
)
remélem mire lessz pénzem rá nagyobb választék lessz minden téren itthon is, és nem kell drága v kényszermegoldásokra szorulnunk.
mindenkinek jó tandemezést.
(még nincs minden veszve, mert havertól tudunk bérelni ha úgy gondoljuk

vendég_Charon_*
Írta 2006. augusztus 07. - 12:45

Bikertigger: pontosan!
Kala: lockout és súly minimalizálása után, ha nem emelne olyan sokat. Egyébként Pike: elégedett vagyok vele teljesen.
Kala: lockout és súly minimalizálása után, ha nem emelne olyan sokat. Egyébként Pike: elégedett vagyok vele teljesen.
Írta 2006. augusztus 07. - 11:23

Írta 2006. augusztus 07. - 11:16

"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
vendég_Charon_*
Írta 2006. augusztus 07. - 10:45

Bükk marci:
http://forum.bikemag...6&postcount=230
Hozzáfûzöm, hogy a korábban említett fékpofák rengeteg fékezés mellett sem fogytak látványosan és hozták a hihetetlen fékerõt. (50-rõl 20-ra két másodperc kb.)
Egyre vadabbul toljuk neki, fõleg lefele merem jobban ereszteni. Ha nem fékezek legalább egy picit csúsztatva, mindig gyorsulunk. Néha már én félek.
Jöhet az össztelós, ha ez megöregedik.
http://forum.bikemag...6&postcount=230
Hozzáfûzöm, hogy a korábban említett fékpofák rengeteg fékezés mellett sem fogytak látványosan és hozták a hihetetlen fékerõt. (50-rõl 20-ra két másodperc kb.)
Egyre vadabbul toljuk neki, fõleg lefele merem jobban ereszteni. Ha nem fékezek legalább egy picit csúsztatva, mindig gyorsulunk. Néha már én félek.
Jöhet az össztelós, ha ez megöregedik.
Írta 2006. július 26. - 15:56

próbálj lealkudni a monti felhasználásta szánt tandenbõl. kérd számla nélkül vagy zsarold meg a boltost és talán megkapod kicsit olcsóbban. a MTB vázassal is tudnak túrázni, lazulni, de ez fordítva nem jön össze sajnos.

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Írta 2006. július 26. - 15:19

tocsa: Nos, ha a srácnak van bringás múltja, akkor kényelmetlenül fogja érezni magát egy silány cuccokkal felszerelt bringán. Én igazán nem venném ezt meg. Jobbat meg csak többért lehet...
--Trifo
--Trifo
Gyermekeink képekben. Régebbi képek: ITT , pici Hanka itt és pici Ignác itt
Írta 2006. július 26. - 15:16

Sziasztok!
Bocsánat, de nagoyn nincs idõm a topicot végigolvasni.
Viszont tanácsot kértek tõlem az ismerõseim. Tandemet szeretnének venni másik ismerõseimnek nászajándékba. A párról: a leendõ férjnek van bringás múltja, országútis vonalban mozog fõleg, jól rakja. A lány viszonlyag kezdõ.
Ezt szemelték ki nekik: Schwinn Csepel Tandem 26", 105.000,- Ft:
http://www.bicaj.hu/tandem.html
http://www.bicaj.hu/...ures/tandem.jpg
Ez fér bele a keretbe. Gondolom túrázni tudnának vele, terepezni nyilván nem jó.
Következõk lennének a kérdéseim hozzátok, akik tapasztaltak tandem ügyben:
1. Jó-e ez a bringa? Nem okoz-e csalódást az esetlegesen gyenge minõség?
2. Tudtok-e jobb minõségû bringát ennél nem drágább áron?
Válaszaitokat elõre is köszönöm!
Bocsánat, de nagoyn nincs idõm a topicot végigolvasni.
Viszont tanácsot kértek tõlem az ismerõseim. Tandemet szeretnének venni másik ismerõseimnek nászajándékba. A párról: a leendõ férjnek van bringás múltja, országútis vonalban mozog fõleg, jól rakja. A lány viszonlyag kezdõ.
Ezt szemelték ki nekik: Schwinn Csepel Tandem 26", 105.000,- Ft:
http://www.bicaj.hu/tandem.html
http://www.bicaj.hu/...ures/tandem.jpg
Ez fér bele a keretbe. Gondolom túrázni tudnának vele, terepezni nyilván nem jó.
Következõk lennének a kérdéseim hozzátok, akik tapasztaltak tandem ügyben:
1. Jó-e ez a bringa? Nem okoz-e csalódást az esetlegesen gyenge minõség?
2. Tudtok-e jobb minõségû bringát ennél nem drágább áron?
Válaszaitokat elõre is köszönöm!
--
tocsa
tocsa
Írta 2006. július 18. - 21:42

no problem
haver tandeme szal nem valószinû h eladja másnak de még én is rákérdezek.
szerintem eladják mert nem használják
haver tandeme szal nem valószinû h eladja másnak de még én is rákérdezek.
szerintem eladják mert nem használják
Írta 2006. július 18. - 20:04

pali: Akkor csak nem elõletek vettem meg azt a Schwinn Csepel tandemet, ami az apróban volt? Ha igen, akkor bocsi, sógoréknak kellett. Szoval per pillanat 2 tandem is pihen a sufniban
--Trifo

--Trifo
Írta 2006. július 16. - 17:53

zsír
úgy néz ki h lessz egy schwinn tandem a láthatáron csak még nem láttam h mik vannak rajta. ahogy látom bírja nálatok (charon) a durvulást a fejcsõ és a váz is.
egyenlõre még lehet h csak országúton nyomjuk majd merevvillával és v fékkel a többi meg majd késõbb
úgy néz ki h lessz egy schwinn tandem a láthatáron csak még nem láttam h mik vannak rajta. ahogy látom bírja nálatok (charon) a durvulást a fejcsõ és a váz is.

egyenlõre még lehet h csak országúton nyomjuk majd merevvillával és v fékkel a többi meg majd késõbb
Írta 2006. július 14. - 20:09

aha ez egy ravasz válasz volt 
azt fogom tenni.
az acélvázas kérdésre még nem kaptam választ: mennyire lenne kolbász egy acélváz olyan 200 kiló összsúly alatt? gondolom erõsebb, de mivel acél rugalmasabb is

azt fogom tenni.
az acélvázas kérdésre még nem kaptam választ: mennyire lenne kolbász egy acélváz olyan 200 kiló összsúly alatt? gondolom erõsebb, de mivel acél rugalmasabb is
Írta 2006. július 14. - 16:34

nektek hogy van megoldva a hátsó hidraulika?
biztos h mûködik ez az acélcsöves? milyet használjak van esetleg javaslat v tapasztalat?
Mivel az autóiparban immár 100 éve bizonyit valszeg igen...
Menj egy autósboltban és érdeklõdj fém fékcsõ iránt.
Írta 2006. július 14. - 12:47

Az acélcsöves biztosan mûködik, bár bekünk bowdenes van.
--Trifo
--Trifo
Írta 2006. július 14. - 12:13

nektek hogy van megoldva a hátsó hidraulika?
biztos h mûködik ez az acélcsöves? milyet használjak van esetleg javaslat v tapasztalat?
Írta 2006. július 14. - 09:45

Pali: ha van rá lehetõség akkor csináld meg a hátsó fékvezetéket acélcsõbõl, csak az elsõ része legyen flexibilis, és akkor brutál fékhatásod lesz hátul is.
Ha Schwinn-Csepel vázat szereztek, akkor mindenképp páros fogszámú tányér kell az összekötõ lánchoz.
--Trifo
Ha Schwinn-Csepel vázat szereztek, akkor mindenképp páros fogszámú tányér kell az összekötõ lánchoz.
--Trifo