Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Ketten egy bringán - tandemekrõl mindent

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
1322 hozzászólás a témában

vauvau

vauvau

vendég

• fórumtag
  • 56 hozzászólás
http://kepfeltoltes....ltoltes.hu_.jpg
http://kepfeltoltes....ltoltes.hu_.jpg

vauvau

vauvau

vendég

• fórumtag
  • 56 hozzászólás
Monti 26-os. Én találtam egy alex dm24 nevû felnit negyvenlikast, de agy szerintem nincs kis hazánkban. Pedig nálunk kb 200 kg lesz az összsúly, nem tom a 36 küllõ elég lesz-e?

Más: hogyan tudok fotót feltölteni?

Povi_

Povi_

vendég

• fórumtag
  • 82 hozzászólás

A kerekeknél tartok, milyen felnit, agyat javasoltok, mert a külföldi oldalakat elnézve ott minimum 40 küllõs kombinációkat ajánlanak.

Milyen méretû kerék? Trekking, vagy monti? (bár lehet, hogy kérdés szempontjából fölösleges).
Lehet egyáltalán 40 küllõs felnit Magyarországon kapni?

Povi_

Povi_

vendég

• fórumtag
  • 82 hozzászólás
Ma reggel a tandemmal jöttünk dolgozni a kedvesemmel, elég közel dolgozunk egymáshoz. Õ nagyon élvezte, hogy nem kell a forgalmat figyelnie, helyette nézelõdhet; én már nem annyira, a tandemmal nem olyan jó az autók között csalinkázni (fõleg, mivel nem is lehet :-)). Így sokszor mi is csak az autók tempójában mentünk.
Ha a körúton reggel tandemest láttatok, akkor azok mi voltunk! :-)

vauvau

vauvau

vendég

• fórumtag
  • 56 hozzászólás
A kerekeknél tartok, milyen felnit, agyat javasoltok, mert a külföldi oldalakat elnézve ott minimum 40 küllõs kombinációkat ajánlanak.

trifo

trifo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.175 hozzászólás
Nem. Valami ilyesmire gondoltam, csak egy helyett kettõ csavarral. BMX-eken használnak ilyet. Asszem a Wesselényi u-ban van a bolt, ahol vettem, csak marhára nem jut eszembe a neve.

--Trifo

Povi_

Povi_

vendég

• fórumtag
  • 82 hozzászólás
Ha jól értelek, akkor a gyorszáras neyeregszorítót cseréljem le csavarosra, amin van pluszban egy kontraanya? (nem láttam még BMX-es nyeregbilincset...)

trifo

trifo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.175 hozzászólás
Szerintem nem fog elrepedni. Ellenben nekem kellett venni duplacsavaros BMX nyeregbilincset, mert a kedves eltekergette alattam a nyerget a hagyományos megoldással.
Szoval kicsizsír, duplacsavar, oszt'hajrá

--Trifo

Povi_

Povi_

vendég

• fórumtag
  • 82 hozzászólás
Valami nyekereg tekerés közben a bicón. Elõször a középcsapágyra (excenteres elöl) gondoltam. Viszont ha a bicajon álló helyzetben megrángatom a kazánfûtõ kormányát, ugyanazt a nyekergést hallom. Nem tudom, hogy a stucni/nyeregcsõ vagy a nyeregcsõ/váz kapcsolatnál nyekereg-e. A kapitány nyeregcsõváza mennyire bírja a kazánfûtõ rángatásait? Nem fog idõ elõtt elrepedni a nyeregvázcsõ?

vauvau

vauvau

vendég

• fórumtag
  • 56 hozzászólás
Hát kedves topiktársak el sem hiszem, de elkészült végre a vázam. Szerintem nagyon profi lett és csúcs brutál erõsre építették. Amint hazaviszem teszek fel néhány fotót.

boon

boon

vendég

• fórumtag
  • 46 hozzászólás

szerintem a lurkó arra próbált utalni, hogy lassú a tempó! :P

azt csak hiszed.... csak akkor voltunk 30 alatt, amikor bevártam a fotós cimbit :)

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás
igazi családi idill :)
jó nézni a képeket!

szerintem a lurkó arra próbált utalni, hogy lassú a tempó! :P

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

boon

boon

vendég

• fórumtag
  • 46 hozzászólás
sziasztok,
elõvakartuk a téli álomból a kamiont:

Feltöltött kép

annyira nagy volt az összhang, hogy a gyerek be is aludt :)

Feltöltött kép

Feltöltött kép

Feltöltött kép

Feltöltött kép

boon

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Van topicja, csak a kép miatt ide: http://www.fixedgear...heldonbrown.htm

trifo

trifo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.175 hozzászólás
Az alu nem elég erõs... Mondjuk, ha ugyanolyan profilú alucsövet használna, mint amit acélból tervezett, akkor valóban. Na de itt már a tandemek jelentõs része amúgy is aluból van, oszt' mennek jól. Persze az lehet, ahogy abból sicsen neki _elég_ olyan csöve.

Meg persze az is lehet, hogy simán átver és elhasználta másra, ami hirtelen fontosabb lett neki...

--Trifo

vauvau

vauvau

vendég

• fórumtag
  • 56 hozzászólás
Képzeljétek még mindig nem jutottam elõre, azt mondják, hogy nincs megfelelõ minõségû crommolibdén csõ az országban amióta minden vázat csájnában hegesztenek. Alu még volna, de a mester szerint az nem lenne elég erõs. Aszongya várjak türelemmel amíg tud megfelelõ csövet szerezni. Szerintetek csak szivatnak, vagy ez télleg így lehet?

vauvau

vauvau

vendég

• fórumtag
  • 56 hozzászólás
Itt van ezis:
http://cgi.ebay.de/S...7QQcmdZViewItem

ZolkoW

ZolkoW

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.703 hozzászólás

Ja, elõre szólok, hogy 700g!!!! :)

ha barátnõmet kérdeznénk a dologról.... szerinted?? :-D

utánanézek, hátha megtalálom.. köszi.

penczbike

penczbike

törzsvendég

• fórumtag
  • 281 hozzászólás
Egy kintrõl behozott osztrák vagy német trekkingrõl vettem meg, azt hiszem 3ezerért adta a Roland... (maxi-bike)
Volt neki még egy, nem tudom, megvan-e még. Ja, elõre szólok, hogy 700g!!!! :)

ZolkoW

ZolkoW

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.703 hozzászólás

És nagyon király a hátsó rugós nyeregcsõ, ég és föld a simához képest!

már múltkor is akartam kérdezni, ha publikus: mennyiben volt, és be lehet szerezni?