Nálam szintén esedékes új cipõ vétele. Üzletben pár félét felpróbáltam már, alacsony és keskeny lábamfejemre a Shimano-k a legjobbak - persze megpróbálok majd az üzletben mást is.
Kérdésem viszont, hogy megbízhatóság szempontjából a csattal is szerelt cipõk mennyire érik meg azt a pénzt, amivel általában többet kérnek értük, húzásnál például mennyit számít ez? Elég erõsen húzok a pedállal, eddig csak sima tépõzáras SPD-cipõim voltak; a régi 075-ös Shimano félcipõm nem valami jó ebben, az MW80-as téli csukámmal viszont baromi jól lehet húzni is a pedált - igaz, a kettõ közt árban is elég jelentõs volt a különbség anno... Szóval, nincs nagy tapasztalatom ezen a téren, gondoltam megkérdezem. (Visszaolvasni meg lusta voltam több oldalon át, majd talán ma vagy holnap este)
Köszi!
nekem 181es van, rendesen lehet vele huzni - viszont nyiszog a talpa, de ez nem csaton mulik.
Én is vennék egy cipõt, nem is kell feltétlen SPD legyen, mivel sima pedállal használom, de, ha opció, az csak jó. A probléma, hogy a legtöbb cipõ "gyík" lábfejre készül, ezért a Shimano-k szorítanak. Létezik szélesebb lábfejre is cipõ? Elõre is köszi!
shimanonak van wide verzioja.