Jelentkezz be Regisztrálj
SPD cipõ
Írta 2012. szeptember 07. - 09:09
Van valakinek közületek 2012-es 661 Filter Spd cipõrõl infója? Használ valaki ilyet?
Fõleg a méretezése érdekelne. Tudtommal az elõzõ verzióhoz képet más (nagyobb) méretezésû.
Elõre is köszi a segítõ válaszokat.
Írta 2012. augusztus 28. - 14:07
(A Speci Tahó végleg megadta magát, egyben kiszakadt a talplemez a cipõbõl...)
Írta 2012. július 24. - 14:51
Kérdéssel fordulnék hozzátok. A Mavic Tempo cipõmben az egyik összehúzó szál elkezdett felfesleni. Ugyan még jól mûködik, de a Karbon bevonat híján, idõ kérdése csak a szakadás. Van pót szál, de egyik cipész sem tudja befûzni. Aza kérdésem, hogy javíttattatok már ilyet? Ha igen, hol? Alpin bike visszadobta, és több más cipész is.
Köszi!
Írta 2012. június 04. - 21:43
trail vonalon az M162 xc vonalon az XC60
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Írta 2012. június 04. - 13:14
M161 nem lesz (kifutott cipõ, és nincs is készlete) az M123 variánsok közt pedig csak a szine az eltérés.
Kár, pedig nagyon jó kis cipellõ!!!
Nekem is az van!
Írta 2012. június 02. - 19:53
M161 nem lesz (kifutott cipõ, és nincs is készlete) az M123 variánsok közt pedig csak a szine az eltérés.
Nagyon köszönöm .
Üdv
Írta 2012. június 02. - 19:09
M161 nem lesz (kifutott cipõ, és nincs is készlete) az M123 variánsok közt pedig csak a szine az eltérés.Sziasztok
SH-M161 nem lesz akcióban ? Illetve meg tudná valaki mondani mi a különbség az M123L és az M123S között ?
Csak a színe ?
Köszönöm .Üdv
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Írta 2012. június 01. - 20:48
SH-M161 nem lesz akcióban ? Illetve meg tudná valaki mondani mi a különbség az M123L és az M123S között ?
Csak a színe ?
Köszönöm .Üdv
Írta 2012. június 01. - 18:17
Minek várni? https://www.facebook...31326952&type=1
mert még nem kezdtük el kiszállítani õket
az akció is hivatalosan csak jövõ héten indul.
Írta 2012. június 01. - 08:39
Ha vkinek csak a cipõ kell a szettbõl egy 520-as pedál jóárasítva érdekelne (Budapest)
(be kellett lássam napi Bp. ingázáshoz az outi pedál és cipõ nem az igazi...)
van egy jó áras 520-asom (bringához kaptam) stopli nélkül.
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Írta 2012. május 31. - 09:36
Ha vkinek csak a cipõ kell a szettbõl egy 520-as pedál jóárasítva érdekelne (Budapest)
(be kellett lássam napi Bp. ingázáshoz az outi pedál és cipõ nem az igazi...)
Írta 2012. május 31. - 00:22
aki mostanában akar Shimano cipõt venni, várjon vele egy-másfél hetet kb hátha lesz hozzá ingyen pedál is...
A sebesség mindent megold.
Írta 2012. május 30. - 23:42
Írta 2012. május 28. - 13:59
Hi!
Érdeklõdnék. Rendelkezem egy Shimano M520-as pedállal és egy Mavic Switchback cipõvel. A bajom az, hogy pár km tekerés után a jobb lában külsõ éle nagyon fáj. A pedált próbáltam állítani, mivel alapból elég csámpás vagyok, tehát a bringával párhuzamos cipõállás nekem nem kényelmes.
Valami ötlet, vagy legalább valami útmutató a pontos beállításhoz?
Jobban jársz ha elmész szakemberhez, pl. speci bg fit-en ezt is nézik és korrigálják.
Egyébként sok mindennel lehet játszani, de ez csak try and error kísérletezés ha egyedül csinálod, bizonytalan eredménnyel. Külsõ lábél fájdalom esetén amire gyanakodnék:
- kifelé dõlõ lábfej
- túl szûk vagy túl szorosra húzott cipõ
- vízszintesen rossz szögben álló stopli
- túl magas nyereg
- (számodra) nem jó cipõ geometria
- aszimmetria (egyik lábad hosszabb vagy egyik lábat jobban terheled stb)
Az elsõ esetben speciális talpbetéttel lehet próbálkozni,vagy alátét a stopli és a cipõ közé a külsõ oldalon, ami kicsit befelé fordítja a lábfejet. A többi triviális.
Tekerj rövideken majd hosszabbakat, szoktasd a lábad a helyzethez (nekem pl. minden síszezonban az elsõ napokban van enyhe külsõ lábél fájdalom, amig meg nem szokja a lábam a bakit). Ha nem segít akkor menj szakihoz.
Írta 2012. május 28. - 12:30
Érdeklõdnék. Rendelkezem egy Shimano M520-as pedállal és egy Mavic Switchback cipõvel. A bajom az, hogy pár km tekerés után a jobb lában külsõ éle nagyon fáj. A pedált próbáltam állítani, mivel alapból elég csámpás vagyok, tehát a bringával párhuzamos cipõállás nekem nem kényelmes.
Valami ötlet, vagy legalább valami útmutató a pontos beállításhoz?
Írta 2012. május 27. - 20:13
Megjött az új cipõm - Northwave Striker SBS. Azt hiszem ennyit nem mostanában fogok fizetni cipõért...Ráadásnak fehér, vannak kétségeim, mennyire lesz ez így strapabíró. Bár eddig aki nõ látta, annak tetszett Holnap felrakom a stoplikat, aztán jöhet a próba. Majd beszámolok.
Nekem szintén fehér van, új Shimano XC50. Verenyeztem is már vele és megjártam mindenféle idõjárási körülményt, kivéve a havat. Most is szép fehér - bár az zavarna legkevésbé, ha koszolódna. :-) (Cserébe nagyon kényelmes és masszív; s az fontosabb!)
Írta 2012. május 27. - 19:58
Írta 2012. május 26. - 19:17
17790 vs 23990, az 6200, de feltételezem hogy kapnék egy kis kedvezményt.
Amúgyis rendelek ebikeról nemsokára, külön posta díj már nem lenne.
"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám