Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

SPD cipõ

* * * * * 1 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
2429 hozzászólás a témában

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás
nincs szezon, lehet csak ezért nem éri meg a csepeli fuvarl, amúgy sincs forgótõke, nincs olyan viszonyban a nagykerrel hogy megkapja talán-ra...nem biztos hogy csak bénaság van a háttérben.
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Sleek

Sleek

törzsvendég

• fórumtag
  • 299 hozzászólás
Köszönöm a válaszokat. Akkor majd Budapesten megnézem pár üzletben. Mert Székesfehérvárra nem hajlandóak hozni csak akkor ha megveszem. Mindegy nem értem az üzletpolitikát :D

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás
speci.
2005 óta használom , és tipikusan az a fajta vagyok aki nem vigyáz a ruházatra. köszöni jól van.
nekem ugyanakkora kell belõle mint utcai sportcipõbõl.
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Kánya

Kánya

törzsvendég

• fórumtag
  • 846 hozzászólás
  • LocationMecsek
Ha széles lábfejed van akkor a specialized, ha shimano akkor érdemes 2 mérettel nagyobbat venni. Én a 077-et használom 42-es lábbal a 43-ast, de csak nyári vékony zoknival jó. Amúgy nagyon kényelmes, de a specibe könnyebb járni mivel kicsit rugalmasabb a talpa

Sleek

Sleek

törzsvendég

• fórumtag
  • 299 hozzászólás
Sziasztok szép napot. Lehet volt már a kérdés akkor bocsánat. Csak telefonról nem egyszerû visszagörgetni a dolgokat.
Kinéztem 3 cipõt. Szerintetek melyik lenne a legjobb?
Shimano SH-M064 | Ruházat | Cipõ | MTB | Kerékpár Webshop

http://ebike.hu/term...himano-sh-m077/

http://ebike.hu/term...d-11-sport-mtb/

Shimano PD-M520 pedállal használnám. Erdõben sziklás ,földes utakon.Nem versenyszerûen.

Segítségeteket köszönöm

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7.205 hozzászólás
  • LocationBécs
Elmentem a bikepalaceba cipot probalni. Otthoni nyari shimano 45os.

Mavic 44.5 kicsi
46 ok

Nw celsius 44 kicsi
46 nagy

Nw celsius arctic 45 ok (egy es ket zoknival is)

Mar csak egy merettabla kellene, es csak ossze tudom sakkozni a dolgot.

marton

marton

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.662 hozzászólás
Netes ruharendelésnél mindig lutri, hogy jó-e a méret. A cipõvételnél fõleg igaz ez.
Nyári 44es SH cipõimhez képest az SH téli bakancsom 45ös és tök jó vastag túrazoknival is.
Szóval, a kinézett 45ös méret kb. neked is jó lehet.
Marci

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7.205 hozzászólás
  • LocationBécs

Haveromnak is van, õ is szereti. Nem fázik benne és kb. ez a lényeg egy téli cipõnél. A németektõl rendelte haver. Innen:
Winterschuhe, Herren, Schuhe, Bekleidung
Itt meg a ruha-mérettáblázatot találod. Lent ott van a Diadora talpbetétek mérete is cm-ben, haver is így vette, neki jó lett a méret.
Fahrrad, Fahrrder, Rennrder, Mountainbikes, Trekkingbikes, Kinderrder, Rahmen, Radteile, Bekleidung, Zubehr
De már nem 100 Euro náluk, hanem 120. Mondjuk ez már Polaris 2 néven fut, tehát az újabb kiadás lehet.
46 v. 47es méretben meg 90 pénz a régi.
De máshol lehet, hogy még mindig 100 Euro.

koszi a merettablat. ez alapjan lehet a 45os eleg is... sok helyen azt olvasom, hogy a zoknik miatt erdemesebb a nyari cipohoz kepest (shimano 45os) eggyel nagyobbat venni, de a 46os shimanonal itt alig ket tizeddel kisebb a 45os diadora.

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7.205 hozzászólás
  • LocationBécs
As, de lattam par meretben vhol 90ert is. Biztos nem ez a legjobb, de azert megis csak majdnem fel ar.

marton

marton

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.662 hozzászólás

A diadora polaris teli ciporol van vkinek vmi infoja? 100 euroert eleg jo vetelnek tunik.

Havernak van, szereti. Hol ennyi?

Haveromnak is van, õ is szereti. Nem fázik benne és kb. ez a lényeg egy téli cipõnél. A németektõl rendelte haver. Innen:
Winterschuhe, Herren, Schuhe, Bekleidung
Itt meg a ruha-mérettáblázatot találod. Lent ott van a Diadora talpbetétek mérete is cm-ben, haver is így vette, neki jó lett a méret.
http://www.bike-disc...sentabelle.html
De már nem 100 Euro náluk, hanem 120. Mondjuk ez már Polaris 2 néven fut, tehát az újabb kiadás lehet.
46 v. 47es méretben meg 90 pénz a régi.
De máshol lehet, hogy még mindig 100 Euro.
Marci

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6.068 hozzászólás
Havernak van, szereti. Hol ennyi?
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7.205 hozzászólás
  • LocationBécs
A diadora polaris teli ciporol van vkinek vmi infoja? 100 euroert eleg jo vetelnek tunik.

stellaz

stellaz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.932 hozzászólás
nekem is sikerült szereznem egy shimano téli cipõt és javaslom, hogy olyat vegyél, ami a legvastagabb zoknival is kényelmes marad és nem szorítja el a vérkeringésedet, mert akkor cseszheted az egészet

marton

marton

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.662 hozzászólás
Javaslom, hogy vastag zokniban próbáld föl majd a téli cipõt !
Marci

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7.205 hozzászólás
  • LocationBécs
oket mar kineztem magamnak, jovo hetvegen nem utazok haza, majd akkor lehet megnezem. nem is lakom toluk tul messze (20 perc seta).

marton

marton

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.662 hozzászólás
Salzburg ? Super !!
Hát ott van a salzburgi Bikepalast ! bikepalast.com Onlineshop - Az A1 autópálya lehajtótól 1,5 percre van. Arra igaz a "nagyobb üzlet" szó.
Bikepalast GmbH, Bayerhamerstr. 20a, 5020 Salzburg - Google Maps
Marci

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7.205 hozzászólás
  • LocationBécs
gyorben teli cipot probalni... :) orszagszinten sincs tul nagy valasztek. szerencsere most salzburgban vagyok, itt tuti talalok vmi nagyobb uzletet.

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6.068 hozzászólás
Marton a celsius még kedvezményesen is elég drága tartalék alkatrész. Pláne úgy hogy jó eséllyel pár évig még nem lesz rá szükség.

marton

marton

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.662 hozzászólás
Zeezoltano !
Nagyon úgy néz ki, érik neked egy tartalék Celsius innen az apróból !:)
Amúgy, a Shimano téli cipõm (bakancsom) 2 !! számmal nagyobb az utcai méretnél. Azt a modellt valahogy úgy szabták, az úgy jó. Pedig a többi Shimano cipõmnél mûködik az "egy számmal nagyobbat" szabály. Ha netrõl vettem volna, nagyot bukok rajta. Szerintem ha lehet, mindenképp föl kell próbálni a cipõket. A télinél meg illik hagyni helyet az esetleges vastag zokninak is.
Marci

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6.068 hozzászólás
Minden cipõt próbálni kell. én eddig csak a celsiust vettem boltban a többit olyan "hülyéktõl" itt az apróban akik a neten rendeltek cipõt és nem próbáltak, mindig csak újat és 10-15-17-22eft engedménnyel:cool2: