Hmm. Elgondolkodtató amit írsz, zeezoltano. Kár, hogy annyira nem tetszik, mint az a sportos M087-es, amit kinéztem. De inkább a funkcióját lássa el, minthogy divatbemutatókon jelenjek meg benne. Látszik is, hogy a
mountain touring kategóriában található az általad javasolt cipõ a Shimano honlapján. Pont azt írják, amit te is mondtál:
The MT Series lines up with a wide range of life and riding styles. MT shoes are designed to be at home off-road but totally in place on the pavement, too. On or off your bike, Mountain Touring offers comfort along with casual good looks.Honnan tudjam, hogy melyik cipõbe lehet járni? Csak is MT széria között válogassak? Egyébként láttam már embereket furán közlekedni (gyalogolni) SPD cipõkben.
Az M540-en miért spóroljak? Meghallgatom és megfogadom a nálam hozzá jobban értõket. Ezért is kérdezek és örülök, hogy itt lehetek. Szeretem a minõséget és (lehetõségemhez mérten) megfizetem a jó(bb) terméket, abban az esetben, ha azt kihasználom. De nem szeretnék valamibõl olcsóbbat venni és késõbb jobbat venni, mert a végén drágább lesz. Szóval miért elég nekem az M520?
--------------
marton: köszönöm, megnézem az említett üzleteket.