Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

SPD cipõ

* * * * * 1 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
2429 hozzászólás a témában

newbiker

newbiker

törzsvendég

• fórumtag
  • 520 hozzászólás

Ez a szürke férfi TAHO:
(ilyen van nekem is)

link

én erre gonoltam, ez tetszik a legjobban.
Feltöltött kép

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
Na, most akkor nehogy má' mindenki Taho-t vegyen :) a 661 bukómat is le akarom festetni, mert olyan gázok ezek az egyen cuccok... vagy legalábbis ne fekete/sárgát vegyetek :D

Olee

Olee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás
Ez a szürke férfi TAHO:
(ilyen van nekem is)

link

newbiker

newbiker

törzsvendég

• fórumtag
  • 520 hozzászólás
a Taho-ból én elõször a szürke-kéket láttam, de közben észrevettem, hogy az nõi...:confused: kár, az biztos nincs a méretemben, pedig ha lenne 45-ös :scared: nõi cipõ, tuti az venném inkább. bár a fekete-sárga sem rossz.

TOZ

TOZ

vendég

• fórumtag
  • 46 hozzászólás

Jah, Taho lesz belõle(m) :D

L_L: én nem bízok az ilyen tv shop-os szarságokban, meg egyébként is az a spray büdösebb, mint a cipõ, úgyhogy mosva lesz!

Nem a cipot kell fujni!
A labat (schollnak vannak nagyon jo szerei, illatukkal sincs gond - IMHO)!

De mar egy sima hintoporos elokezeles a zokni felhuzas elott is sokat segit az izzadas ellen, ami a labszagert felelos bakteriumok melegagya

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
akkor fekete/sárgát veszek :) ja, 44es jó nekem is ebbõl.. na még pár nap!

Olee

Olee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás
Nekem szürke van. Pár nap alatt sikerült betörnöm. Addig úgy 20 kilcsi után mindig elkezfett zsibbadni a lábam. Most már jó.
Ja és erre is igaz, mint a többi bicóscipõnél általában, hogy egy számmal nagyobb kellett, mint utcai csukából. 42 helyett 43.

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
Hááát, ezek a lábspray-k engem eléggé riasztanak.. elég büdösek.. egyébként meg fürdés azért alap :D nyáron naponta kétszer is :D

És neked melyik Taho? szürke vagy fekete/sárga?

Olee

Olee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás
Nekem is Taho van. Nagyon jó cipõ!!!!!!!:) ,

A lábszagot meg eltüntetni kell, nem pedig elfedni. Vagy ti nem fürödtök, csak dezodoráltok?:chin:

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
Jah, Taho lesz belõle(m) :D

L_L: én nem bízok az ilyen tv shop-os szarságokban, meg egyébként is az a spray büdösebb, mint a cipõ, úgyhogy mosva lesz!

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
speci cipõk? én sonoma2-t használok, kényelmes benne lenni is(mászkálok egész nap, mint egy duracellnyuszi) néha észreveszem hogy kopog, de amúgy fel se tûnik hogy spd cipõben vagyok egész nap.
és akár utcai cipõnek is felvenném, bár az izlésemet már érte kritika néha:)

ggx

ggx

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.613 hozzászólás
shimano-ból nekem 1 számmal nagyobb kellett, 44-es lábra 45-ös

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás

Ja, csak a nyári hónapokban a mindenkinél elõforduló döbbenetes lábszagot nem hiszem, hogy vizes ronggyal le tudod törölni :D

a lábszag az enyém.
hû társam.
Mér akarnék megszabadulni tõle :D

amúgy leeht kapni ilyen szagtalanító spréket meg ilyen kutyulásokat asszem.
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

Olee

Olee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás
Osztom!

Én évente egyszer ki szoktam mosni. Évközben elég a törölgetõs megoldás, de amikor kb Októberben lerakom és váltok téli cipõre, elõtte mindenféleképpen kimosom, mert szétrohadna a szekrény a nyáron összeszedett illatmolekuláktól.

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás

így van, társulok.
Ha összesarazod, akkormeg vízes ronggyal kézzel leápolod.

Ja, csak a nyári hónapokban a mindenkinél elõforduló döbbenetes lábszagot nem hiszem, hogy vizes ronggyal le tudod törölni :D

retizotyo

retizotyo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.760 hozzászólás
Én is a nagyobbat venném!!
Amikor boltban próbáltam, kényelmesnek tûnt a Speckó MTB Sport cipõ, éppenhogy nem érte végig a lábam, azt gondoltam, ez így pont jó. De tekerésnél egy kicsit elõre csúszik a lábam és zsibbad a lábujjam eleje, szal' volt már kényelmesebb lábbelim, de a cipõre egyébként nincsen panasz. Merev a talpa, jól szellõzik stb. (bár fõleg országúton "fitneszezek")

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás

meg minek ?
nem színházi öltözék.....vagy csak én vok igénytelen :)

így van, társulok.
Ha összesarazod, akkormeg vízes ronggyal kézzel leápolod.
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

newbiker

newbiker

törzsvendég

• fórumtag
  • 520 hozzászólás

En utcara - Bp, kozlekedni leginkabb - (es spinnigre is) ezt a cipot hasznalom
teljesen elegedett vagyok vele, az arat pont megerte (10penz a Corracetnel - akcio)
DE!
44-45-os lábamra 46os kellett!!!!

SH-MT20 (szerintem ugyanazt az erzest hozza, talan meg a 21esnel meg szolidabb kinezettel) most akcios az ebike-on.

Pedal:
515 (szinten utca es spinning) nekem ez is teljesen megfelelo, nincs ra panaszom

köszi neked is. nekem a 21 jobban tetszik. ebike-on 11.111.- pénz lenne. akkor nekem is inkább 44 vagy talán 45-ös kell.

az 515 is jól hangzik. mivel nem versenyre kell, abszolút elégnek tûnik. (láma kérdés, de a spinning mit is jelent? enm az angolal van bajom, hanem,h a bringázásban mit fed :))

newbiker

newbiker

törzsvendég

• fórumtag
  • 520 hozzászólás

én a helyedben inkább tartanék bent egy váltó cipõt, minthogy az utcai kinézet legyen a szempont, a cipõválasztásnál, ráadásul akármilyet veszel ki fog állni a stopli, tehát csattogni meg csúszkálni fogsz benne ha át kell menni a szomszéd irodába.....próba nélkül meg én nem vennék...mert még azonos gyártó más tipusánál sem biztos hogy +egyezik /lásd nekem az egyik fajta simanoból jó volt a 44, másikból meg kicsi/ speckoból meg a 45ös is éppen hogy.../egyébként ha már utcai kinézetût szeretnél akkor sokkal inkább a specko taho vagy sonoma, esetleg scott boulder mint a nagy s/

köszi a gyors választ. nyáron van váltócipõm ill. szandálom. sajnos egy helyben ülök egész nap és csak a retyóig csattognék el. próba nélkül persze nem veszem meg, ezért be kell menjek majd valahova ahol van az én méretemben. a speci is a velotradnél van. lehet, hogy megpróbálok egy olyat, de igazából az utcai faktor mellett még az árfaktor is sokat nyom latba nekem, sajnos.

mod: megnéztem a taho-t!!! állat. az ára sem vészes, fõleg, hogy ha minden jól megy nagykerár lesz belõle és az amint tudjuk kb. 30-60% kevesebb...... :)

TOZ

TOZ

vendég

• fórumtag
  • 46 hozzászólás

én a helyedben inkább tartanék bent egy váltó cipõt, minthogy az utcai kinézet legyen a szempont, a cipõválasztásnál, ráadásul akármilyet veszel ki fog állni a stopli, tehát csattogni meg csúszkálni fogsz benne ha át kell menni a szomszéd irodába.....próba

Valtocipo mindenkeppen kell!!!
Bar ha nincs lehetoseg akkor az MT21-ben szerintem ki lehet birni, viszonylag melyen van a stopli.
De teny hogy hosszu távon gyalogolni kenyelmetlen.