Ez a szürke férfi TAHO:
(ilyen van nekem is)
link
én erre gonoltam, ez tetszik a legjobban.
Jah, Taho lesz belõle(m)
L_L: én nem bízok az ilyen tv shop-os szarságokban, meg egyébként is az a spray büdösebb, mint a cipõ, úgyhogy mosva lesz!
Ja, csak a nyári hónapokban a mindenkinél elõforduló döbbenetes lábszagot nem hiszem, hogy vizes ronggyal le tudod törölni
így van, társulok.
Ha összesarazod, akkormeg vízes ronggyal kézzel leápolod.
meg minek ?
nem színházi öltözék.....vagy csak én vok igénytelen
En utcara - Bp, kozlekedni leginkabb - (es spinnigre is) ezt a cipot hasznalom
teljesen elegedett vagyok vele, az arat pont megerte (10penz a Corracetnel - akcio)
DE!
44-45-os lábamra 46os kellett!!!!
SH-MT20 (szerintem ugyanazt az erzest hozza, talan meg a 21esnel meg szolidabb kinezettel) most akcios az ebike-on.
Pedal:
515 (szinten utca es spinning) nekem ez is teljesen megfelelo, nincs ra panaszom
én a helyedben inkább tartanék bent egy váltó cipõt, minthogy az utcai kinézet legyen a szempont, a cipõválasztásnál, ráadásul akármilyet veszel ki fog állni a stopli, tehát csattogni meg csúszkálni fogsz benne ha át kell menni a szomszéd irodába.....próba nélkül meg én nem vennék...mert még azonos gyártó más tipusánál sem biztos hogy +egyezik /lásd nekem az egyik fajta simanoból jó volt a 44, másikból meg kicsi/ speckoból meg a 45ös is éppen hogy.../egyébként ha már utcai kinézetût szeretnél akkor sokkal inkább a specko taho vagy sonoma, esetleg scott boulder mint a nagy s/
én a helyedben inkább tartanék bent egy váltó cipõt, minthogy az utcai kinézet legyen a szempont, a cipõválasztásnál, ráadásul akármilyet veszel ki fog állni a stopli, tehát csattogni meg csúszkálni fogsz benne ha át kell menni a szomszéd irodába.....próba