köszi. hát nem tudom. az a baj, ahogy mondtam is, hogy elvileg 43as lábam van. van amibõl 44-es kell, de most amit felpróbáltam 44-es cipõ az picit nyomott elsõre oldalt, de pont jó elöl. a 45-ös egybõl jó volt oldalt, de elöre volt még 3-4-5 mm helyem. az nem baj ha "csuszkál", kis tulzással, a lábam a cipõben mikor tekerek? nem akarom, hogy egybõl feltörje a lábam....
Nekem kényelmes a cipööm, sööt inkább egy kicsit nagy. De nem szeretem, ha tekerés közben laza a lábamon, ilyenkor mintha nem tudnék olyan jól húzni vele, pedig ugye éppen az lenne a lényeg. Szerencsére jól meg lehet szorítani a tépöözárakkal, úgyhogy nincs baj, de ha még egy kicsivel nagyobb lenne azt már nem szeretném.
Szerintem 3-5 mm hely egy kicsit sok, ilyenkor ha nyomsz akkor elöörecsúszik a lábad, ha húzol akkor meg hátra. Ha ez nem töri fel rekordidöö alatt akkor semmi.
mod: tegnap rájöttem, hogy eléggé vízálló a cipööm talpa-oldala. Atmentem egy kisebb patakon, de sajnos nagyobb volt, mint elsöö ránézésre látszott, úgyhogy a cipööm felülrööl telement vízzel. Kellett 1-2 km mire szép lassan elszivárgott a víz, addig csak lötyögött bent a cipööben.
De legalább megvolt az elsöö mosás.