Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

SPD cipõ

* * * * * 1 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
2429 hozzászólás a témában

raycoon

raycoon

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.206 hozzászólás

Én nõi Speckó cipõk iránt érdeklõdtem több boltban és a Bringavilágban azt mondták minden méretbõl vannak modellek sorozatban, ami elég ritka. Az elérhetõségek: Bp. Vadász utca 10. | 06-1-373-0241.
Hívd fel és kiderül. Sok sikert minden cipõvadásznak :)

Köszi az elérhetõségeket, lejegyzem és felhívom õket..

az is ....egyik spd-vel, másik medvetalphoz...:)

Ja, hogy úgy.. :)

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás

Az lenne a kérdésem, h kompatibilis-e a Crank Brothers Egg Beater C pedál a Shimano SH- M072 cipõvel?

az.....csak a habverõ stoplija kell bele...
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Tuki:)

Tuki:)

vendég

• fórumtag
  • 125 hozzászólás
Az lenne a kérdésem, h kompatibilis-e a Crank Brothers Egg Beater C pedál a Shimano SH- M072 cipõvel?
:P

regent

regent

vendég

• fórumtag
  • 233 hozzászólás

köszi. hát nem tudom. az a baj, ahogy mondtam is, hogy elvileg 43as lábam van. van amibõl 44-es kell, de most amit felpróbáltam 44-es cipõ az picit nyomott elsõre oldalt, de pont jó elöl. a 45-ös egybõl jó volt oldalt, de elöre volt még 3-4-5 mm helyem. az nem baj ha "csuszkál", kis tulzással, a lábam a cipõben mikor tekerek? nem akarom, hogy egybõl feltörje a lábam....

Nekem kényelmes a cipööm, sööt inkább egy kicsit nagy. De nem szeretem, ha tekerés közben laza a lábamon, ilyenkor mintha nem tudnék olyan jól húzni vele, pedig ugye éppen az lenne a lényeg. Szerencsére jól meg lehet szorítani a tépöözárakkal, úgyhogy nincs baj, de ha még egy kicsivel nagyobb lenne azt már nem szeretném.
Szerintem 3-5 mm hely egy kicsit sok, ilyenkor ha nyomsz akkor elöörecsúszik a lábad, ha húzol akkor meg hátra. Ha ez nem töri fel rekordidöö alatt akkor semmi.

mod: tegnap rájöttem, hogy eléggé vízálló a cipööm talpa-oldala. Atmentem egy kisebb patakon, de sajnos nagyobb volt, mint elsöö ránézésre látszott, úgyhogy a cipööm felülrööl telement vízzel. Kellett 1-2 km mire szép lassan elszivárgott a víz, addig csak lötyögött bent a cipööben. :) De legalább megvolt az elsöö mosás. :)

Keiko

Keiko

törzsvendég

• fórumtag
  • 419 hozzászólás

köszi. hát nem tudom. az a baj, ahogy mondtam is, hogy elvileg 43as lábam van. van amibõl 44-es kell, de most amit felpróbáltam 44-es cipõ az picit nyomott elsõre oldalt, de pont jó elöl. a 45-ös egybõl jó volt oldalt, de elöre volt még 3-4-5 mm helyem. az nem baj ha "csuszkál", kis tulzással, a lábam a cipõben mikor tekerek? nem akarom, hogy egybõl feltörje a lábam....

Én nõi speckót próbáltam 37-38-as a lábam és még a 8-asnál is azt éreztem, hogy nyom. Rájöttem, hogy vannak olyan gyártók, akik az én lámabhoz nem passzoló méretezéssel dolgoznak. De komolyan! Én egy Pearl Izumit néztem ki a Factorban, ami vmi iszonyat kényelmes, de abból is kell a 38-as. Inkább veszek a lábamra vastagabb zoknit, mint, hogy nyomjon, az nagyon kényelmetlen.
A választás nagyon nehéz, és most engem is megzavartatok ezzel a nõi Tahoval, mert nagyon komolyan néz ki.

Keiko

Keiko

törzsvendég

• fórumtag
  • 419 hozzászólás

El kell, hogy keserítselek én is pont a feketes/sárga Taho-val szemezek tavaly óta. Ami azt jelenti, hogy idén már biztos meg is veszem.. :D

Hol lehet próbálgatni ezt a fajta cipõt? Úgy értem, hol van elég nagy méret választék?

Én nõi Speckó cipõk iránt érdeklõdtem több boltban és a Bringavilágban azt mondták minden méretbõl vannak modellek sorozatban, ami elég ritka. Az elérhetõségek: Bp. Vadász utca 10. | 06-1-373-0241.
Hívd fel és kiderül. Sok sikert minden cipõvadásznak :)

newbiker

newbiker

törzsvendég

• fórumtag
  • 520 hozzászólás

ggx

ggx

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.613 hozzászólás
newbiker:
nekem is ez a cipõm van, én 44-es lábra 45-öst vettem, szerintem eszméletlen kényelmes a cipõ, én passzentosat tekerni nem vennék belõle...

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás

Nem az új magasszárúval szemeztél?

az is ....egyik spd-vel, másik medvetalphoz...:)
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "

raycoon

raycoon

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.206 hozzászólás

kapaszkodj+, én is fogok venni...feka/sárgát....:) igaz már tavaly óta készülök rá szintén

Nem az új magasszárúval szemeztél?

newbiker

newbiker

törzsvendég

• fórumtag
  • 520 hozzászólás
na én felpróbáltam a Simano M021-es cipõt a Hajdúnál (Xfactor). elvileg 43-44 a lábam, cipõje válogatja. felpróbáltam a 44-est. hát az pont jó. elsõre kicsinek tünt, egy picit jártam benne és úgyérzem tágulna széltében annyit, hogy jó legyen. a hossz is PONT jó. a 45 meg széltében tökéletes (nem feszül), de hosszában van (érzésre) kb. (max) fél centi hely a lábujjam elött. :( szóval akkor most melyiket kéne venni? ami passzentos és reménykedni, hogy tágul/bertörik annyit a hordástól, vagy a nagyobbat ami fél centivel nagyobb?!?!? :confused:
esetleg még a specit taho-t is megkeresem valahol a vásárlás elött és azt is felpróbálom. bár a shimanohoz nagyon kedvezményesen jutnék hozzá......

:offtopic: az 540-es SPD-re fel lehet rakni az a mûanyag kiegészítõt amit az 520-ashoz adnak, hogy "nemespédés" cipõvel is lehessen tekerni?

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás

A lábszagot meg eltüntetni kell, nem pedig elfedni. Vagy ti nem fürödtök, csak dezodoráltok?:chin:

ezeréve mosott ki anyám egyszer mosógépben egy sportcipõmet..
hát kösz, de inkább nem ;)
bolyhosodik/keményedik az anyag/stb.
(lehet hogy a bicós cipõknél ez másképp van, de erõs elõítéleteim vannak :))
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

szinuhe

szinuhe

törzsvendég

• fórumtag
  • 911 hozzászólás

Itt vannak a Scott túracipõk. Árban kb Shimano.

link

ezek egesz baban festenek.
es a dilerznel fel is van sorolva egy halom magyar forgalmazo. josag :)

...de lehet, hogy meggondolom, es en is inkabb feketesarga tahot lovok.
sot, veszek a haverjaimnak is es Anyunak is :)
mostly harmless
toltesen tuliak tarsasaga - powered by patakmeder

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás

Na, most akkor nehogy má' mindenki Taho-t vegyen :) a 661 bukómat is le akarom festetni, mert olyan gázok ezek az egyen cuccok... vagy legalábbis ne fekete/sárgát vegyetek :D

kapaszkodj+, én is fogok venni...feka/sárgát....:) igaz már tavaly óta készülök rá szintén

raycoon

raycoon

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.206 hozzászólás

Na, most akkor nehogy má' mindenki Taho-t vegyen :) a 661 bukómat is le akarom festetni, mert olyan gázok ezek az egyen cuccok... vagy legalábbis ne fekete/sárgát vegyetek :D

El kell, hogy keserítselek én is pont a feketes/sárga Taho-val szemezek tavaly óta. Ami azt jelenti, hogy idén már biztos meg is veszem.. :D

Hol lehet próbálgatni ezt a fajta cipõt? Úgy értem, hol van elég nagy méret választék?

Olee

Olee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás
Itt vannak a Scott túracipõk. Árban kb Shimano.

link

newbiker

newbiker

törzsvendég

• fórumtag
  • 520 hozzászólás
én az Shimano MT021-et néztem ki, az van, számomra, elérhetõ áron és külsõre is tetszik.Feltöltött kép

Olee

Olee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás
Egyébként, ha utcán is hordható túracipõt keresel, akkor a Scottnak is nagyon jó csukái vannak.

newbiker

newbiker

törzsvendég

• fórumtag
  • 520 hozzászólás
:) õ nem bringázik. dolgozik és 2 gyermeket nevel.

Olee

Olee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás
Ja, ez a nõi.
Ha annyira tetszik akkor vegyél egyet a nõdnek.:)