Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Filmajánló

* * * * * 1 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
3989 hozzászólás a témában

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás

De amúgy ez miért jó?
Õk nem tudnak megnézni egy filmet, ha abban nem holivúdi színészek vannak?
Mert szerintem még olvasniuk sem kell, a gyökereknek tuti szinkronizálnak minden külföldi filmet...

Hát gondolom azért jó, mert így Goldstein bácsi többet keres. A saját filmjeiket is rendre újraforgatják.

vendég_Sugárfertõzött Oposszum_*

• vendég
De amúgy ez miért jó?
Õk nem tudnak megnézni egy filmet, ha abban nem holivúdi színészek vannak?
Mert szerintem még olvasniuk sem kell, a gyökereknek tuti szinkronizálnak minden külföldi filmet...

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás
Nem újdonság, hogy egy európai filmnek amerikai változata készül.

blueshark

blueshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.190 hozzászólás
Most lesz egy új változat?

http://www.origo.hu/...tml?cmnt_page=1
Team Heavy Pedal - Szeged

A tehetség az, amikor többet tudsz, mint amennyit tanultál.

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
Pézsé: ha "olcsónjót" filmeket szereted akkor az õslakó címût ajánlom neked....nekem nagyon bejött....egy szobában játszódik az egész.
Az őslakó (2007) - IMDb

pézsé

pézsé

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.333 hozzászólás
a másik pontozását kik csinálják?
A rec megnézve, pár helyen jól megfingatott. grat neki érte. A csaj szinkronja nagyon durván idegesítõ volt ha ott vagyok a felénél kinyírom :D voltak benne bakik pl a hol mûködõ hol nem mûködõ kameralámpa az elején...

Vajon rendezni milyen lehetett egy ilyen filmet? tuti nem improvizáltak mindenhol, érdekes nézõpontot kellett felvenni. Szerintem megnézem még egyszer. Ilyen olcsón ilyen jó filmet csinálni. Volt egy brazil film abban is odatették magukat fillérekbõl. Az ilyet bírom.

A halálkeringõt én is olvastam h. lehúzták. Nem szabad kritikát olvasni, sem trailert nézni mert befolyásolnak.

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás
port.hu pontozásra nem szabad figyelmet fordítani.

• vendég
Én ezt nem értem.
Mindennemû elõzmény és utánajárás nélkül (Még egy trailert sem láttam) megnéztem a Halálkeringõt.
Már a plakát és a szereposztás felkeltette a figyelmemet.
És meg kell, hogy mondjam leesett az állam. Azt ugye mondanom sem kell, hogy mivel eddig nem volt igazi magyar thriller (a Kontroll csak súrolta azt), nem volt léc sem, amit át kellett volna ugrani, de az a film egy külföldi viszonylatban is megugorja a szintet szerintem.
Mindkét színész szuper, a fényképezés...nagyon régóta nem láttam ilyen jót, az effektek, a hangok talán sehol nem voltak még ilyen jók.
Aláírom, hogy a cselekmény nagyon lassan bontakozik ki, de ez nem tesze-toszaság, a feszültséget próbálta emelni a rendezõ ezzel is, hogy nem érti a nézõ, hogy most akkor mi is történt az utolsó pillanatig.
Egész végig úgy éreztem magam, mintha egy silent hill részt néznék, de nem a filmet, HANEM A JÁTÉKOT!!! Aki tudja, hogy ez mekkora bók, na annak való igazán a film!
És erre mit látok? Hogy a legtöbb helyen lehúzzák...de nem értem miért. Port.hu-n 5,7/10...lószart...10/10.
Aki fogékony a darkos, elvont, pszicho-thrillerekre lesse meg, még sumákolni sem kell. Ingyen, legálisan:

Halálkeringõ

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.248 hozzászólás
Új film a kívánságlista elején: Howlin' for You :)

IMDb Video: Howlin' for You
"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"

pézsé

pézsé

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.333 hozzászólás
ezért kell szr filmeket nézni és abban örül az ember ha van egy jó jelenet :D

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.248 hozzászólás
A beharangozók után a Man Som Hata Kvinnor nekem is csalódás volt, de több helyrõl hallottam, hogy a 2. rész jobb (pl. tamaska ajánlásával).

AkPi

AkPi

törzsvendég

• fórumtag
  • 334 hozzászólás

akkor most nézd meg a szellemírót gyorsan :D

pár napja néztem meg..le is írtam a véleményem róla: vontatott, elején rosszabbra számítottam de a végén végül is jobb lett...
"A fájdalom csak ideiglenes. Eltarthat egy percig, egy óráig, egy napig vagy egy évig, de végül elmúlik, és valami más lép a helyébe. De ha az ember feladja, akkor örökké fog tartani. "

pézsé

pézsé

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.333 hozzászólás
akkor most nézd meg a szellemírót gyorsan :D

AkPi

AkPi

törzsvendég

• fórumtag
  • 334 hozzászólás
Ma megnéztem A tetovált lány c.mû filmet... Hááát..Mit ne mondjak sokall jobbra számítottam...
"A fájdalom csak ideiglenes. Eltarthat egy percig, egy óráig, egy napig vagy egy évig, de végül elmúlik, és valami más lép a helyébe. De ha az ember feladja, akkor örökké fog tartani. "

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás
Egy régi kedvencem. Szerintem az a kategória, amit egyszer mindenkinek látni kell.

Összeomlás (1993) - IMDb

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.248 hozzászólás
Wild Target. Egész jó bérgyilkosos vígjáték, némi romantikus szállal. Csinoska színésznõvel :) 10/8

pézsé

pézsé

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.333 hozzászólás

Én ezen gyerekkoromban rendesen rettegtem, de ez már biztos megvolt.

Testrablók támadása (1978) - IMDb

Nem volt még. A hangok nagyon tetszettek benne, bár a vége felé elfogyott a kreativitás. A két fõszereplõ is jó karakter volt, visszaadják a kor hangulatát. Félelmetes nem volt, viszont jól bemutatta az érzelmeket. Az asztal alatti puszi jó jelenet volt.

pézsé

pézsé

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.333 hozzászólás

Azt hiszem tökéletesen körbeírtad az egyik kedvenc témámat: ALIEN SOROZAT!!! :)

ja az összes rendezõi változatban, angolul magyarul megnézve. A 8. utassal fertõztek meg anno a moziban.

keménykedés keresése közben mit találtam?
:D

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.950 hozzászólás
127 Hours

Szerintem elég jó.

• vendég

mondanátok nekem jó fantasztikus filmet valami beszaratós szörnyes filmet? Ma ilyenekhez van kedvem de már kifogytam.

Azt hiszem tökéletesen körbeírtad az egyik kedvenc témámat: ALIEN SOROZAT!!! :)