Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Filmajánló
Indította
kergeeger
, 2004. június 07. 20:27
Írta 2011. február 21. - 21:31
Egy újabb óriási baklövést követtem el: megnéztem a 2012-t.
The Official Rules of the Euro Cyclist-----------------The Rules > Velominati
Írta 2011. február 21. - 09:11
ezzel a mesével eddig minden csajt levettem a lábáról, úgy bújtak utána és olyan kezesek voltak mint a bárány Szóval nagy valószínûséggel lehet egy jó estét szerezni a leendõ párnak. Fõleg az elején üt nagyot, amikor még hódítani kellHát..én anno nagyon csúnyán húztam ki a gyufát volt barátnõnél, mert miután végigszenvedtem a 2 órát a vándorló palotán ki mertem jelenteni, hogy valami borzalom.
Edit: http://www.origo.hu/...-berlinale.html
az esti mese a Csontzabáló volt. amolyan semmilyen. a porlovon vágtázó csontszörny jópofa volt, de az egész film nem volt sem olyan jó h. értékelhetõ legyen, sem olyan rossz h. ne.
Írta 2011. február 21. - 06:37
Írta 2011. február 20. - 22:59
Írta 2011. február 20. - 21:20
megvolt a Fekete hattyú. Nekem nem jött át az ijesztgetõs téma ahhoz túl gagyi és nagyon kiszámítható volt. A mondanivaló inkább volt érdekes, viszont nagyon vontatott, a felénél már sejthetõ volt a vége, csak az maradt kérdés hogyan. Csajosnak bejött mert anno balettozott, és bele tudta élni magát a helyzetbe.
Halálfutam 2 is kevés volt. kb amit az elsõ részben elintéztek egy mondattal, azt itt jól kinyújtották. Az akciók semmiben nem hoztak újdonságot. Na jó az eleje érdekes volt, amíg a börtönbe nem került, meg a kosárlabda kipukkasztásán legalább nevettem
Azért gáz, de a Mutáns krónikák mélyebb nyomot hagyott bennem mint ezek. Tetszett a képregényszerû, elnagyolt, már már gagyi grafika, a világkép amit ábrázoltak. A gõzgéppel hajtott ûrrepülõk, a hoffer traktor kerekû csapatszállítók, jegyrendszer, a sivár környezet ahol az emberi kapcsolat az érték.
Halálfutam 2 is kevés volt. kb amit az elsõ részben elintéztek egy mondattal, azt itt jól kinyújtották. Az akciók semmiben nem hoztak újdonságot. Na jó az eleje érdekes volt, amíg a börtönbe nem került, meg a kosárlabda kipukkasztásán legalább nevettem
Azért gáz, de a Mutáns krónikák mélyebb nyomot hagyott bennem mint ezek. Tetszett a képregényszerû, elnagyolt, már már gagyi grafika, a világkép amit ábrázoltak. A gõzgéppel hajtott ûrrepülõk, a hoffer traktor kerekû csapatszállítók, jegyrendszer, a sivár környezet ahol az emberi kapcsolat az érték.
Írta 2011. február 20. - 11:04
Írta 2011. február 20. - 10:49
Írta 2011. február 19. - 19:30
Aki olyan köztetek, hogy ismeri az animációs filmeket, pl. a Howl's Moving Castle, ezek miért ilyen kultizált filmek? Még nem láttam, de úgy tûnik, hogy a grafika kb. olyan szinten van, mint a Dragon Ball, vagy más hasonló reggeli mesesorozat. Valahol olvastam, hogy Christian Bale maga jelentkezett az említett film angol szinkronjára, akkora rajongója.
Nekem tetszett. Akadnak benne szeretnivaló szereplõk, és lehet kiért izgulni.
Írta 2011. február 19. - 18:40
Írta 2011. február 19. - 11:12
Hát..én anno nagyon csúnyán húztam ki a gyufát volt barátnõnél, mert miután végigszenvedtem a 2 órát a vándorló palotán ki mertem jelenteni, hogy valami borzalom. Nekem valahogy a 16. századi technika, meg a lépegetõ robot, meg a bombázó repülõk, a varázslás stb. nagyon nem fért össze. Viccesnek sem vicces.
"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"
Írta 2011. február 19. - 10:32
Aki olyan köztetek, hogy ismeri az animációs filmeket, pl. a Howl's Moving Castle, ezek miért ilyen kultizált filmek? Még nem láttam, de úgy tûnik, hogy a grafika kb. olyan szinten van, mint a Dragon Ball, vagy más hasonló reggeli mesesorozat. Valahol olvastam, hogy Christian Bale maga jelentkezett az említett film angol szinkronjára, akkora rajongója.
The Official Rules of the Euro Cyclist-----------------The Rules > Velominati
Írta 2011. február 19. - 09:46
"A fájdalom csak ideiglenes. Eltarthat egy percig, egy óráig, egy napig vagy egy évig, de végül elmúlik, és valami más lép a helyébe. De ha az ember feladja, akkor örökké fog tartani. "
Írta 2011. február 19. - 01:08
Írta 2011. február 19. - 01:05
Írta 2011. február 19. - 00:14
Uh, emellett a Jeremy Shockey hasonmás, tesztoszteronbomba mellett nem csoda, hogy teherbe ejtõdött pici Natalie...
Na jó legyen a balettos az apa...
Na jó legyen a balettos az apa...
Írta 2011. február 18. - 13:59
Írta 2011. február 18. - 11:58
Mostanában néztem ezeket, és tetszettek;
Kinsey ( Liam Neeson-ban amúgy sem szoktam csalódni )
Black Death ( meglepõen jó )
Kinsey ( Liam Neeson-ban amúgy sem szoktam csalódni )
Black Death ( meglepõen jó )
Írta 2011. február 18. - 11:27
Számomra érdekesebb premierek a közeljövõben:
febr.18.: I Am Number Four, Unknown, Vanishing on 7th Street, Immigration Tango, Brotherhood
febr.25.: Drive Angry
márc.4.: Rango, Take Me Home Tonight, Beastly
márc.11.: Battle: Los Angeles, Kill The Irishman, Black Death
márc.18.: Limitless, Paul, The Lincoln Lawyer
márc.25.: Sucker Punch
ápr.1.: Source Code, Hop
ápr.8.: Your Highness, Hanna, Arthur
ápr.15.: Scream 4, Rio, Soul Surfer
Kiemelve különösen ezek közül a Rango, a Battle: Los Angeles és a Sucker Punch
febr.18.: I Am Number Four, Unknown, Vanishing on 7th Street, Immigration Tango, Brotherhood
febr.25.: Drive Angry
márc.4.: Rango, Take Me Home Tonight, Beastly
márc.11.: Battle: Los Angeles, Kill The Irishman, Black Death
márc.18.: Limitless, Paul, The Lincoln Lawyer
márc.25.: Sucker Punch
ápr.1.: Source Code, Hop
ápr.8.: Your Highness, Hanna, Arthur
ápr.15.: Scream 4, Rio, Soul Surfer
Kiemelve különösen ezek közül a Rango, a Battle: Los Angeles és a Sucker Punch
"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"
Írta 2011. február 17. - 21:58
Memento-hoz valaki tudna torrent linket pm-ben?
Kölcsönözni nem nagyon lehet mert régi,megvenni nem tudom sehol..és az eddigi visszajelzések szerint: egy ilyen jó filmet nem szeretnék moovien-nézni...
Kölcsönözni nem nagyon lehet mert régi,megvenni nem tudom sehol..és az eddigi visszajelzések szerint: egy ilyen jó filmet nem szeretnék moovien-nézni...
"A fájdalom csak ideiglenes. Eltarthat egy percig, egy óráig, egy napig vagy egy évig, de végül elmúlik, és valami más lép a helyébe. De ha az ember feladja, akkor örökké fog tartani. "
Írta 2011. február 16. - 19:21
Team Heavy Pedal - Szeged
A tehetség az, amikor többet tudsz, mint amennyit tanultál.
A tehetség az, amikor többet tudsz, mint amennyit tanultál.