Nos, röviden ajálok pár dolgot:
-Dawn of the Dead 2004-es verziója. Az 1978-as film története szolgált alapul ennek a filmnek. Szerintem jó lett és izgalmas is. Horror kategóriába sorolható, nem a legdúrvább fajtába.
-Taking lives (Életeken át). Angelina Jolei játsza benne az egyik fõszereplõt. A film a krimi/thriller kategóriába sorolható be. Izgalmas és jól kivitelezett.
-Monster (A Rém). Charlize Theron (Devil's advocate, stb.) játsza a fõszerepet Christina Ricci-vel (Addams Family 1-2, Sleepy Hollow, stb.). A történet igaz történetet dolgoz fel. Érdemes megnézni.
-Van Helsing. Szerintem elég látványos és jó film lett. A szereplõk nagyon jól alakítják a szerepüket. Humoros és akciódús film.
-Troy (Trója). Van, aki bírja és van aki nem Brad Pitt-et. Én szerintem hatalmas színész és nagyon jó film a Trója. Érdemes megnézni!
-Gothika. Izgalmas psycho-thriller. Jól kivitelezett és látványos film, izgal mas is és fordulatos.
-Once upon a time in Mexico. Nem sokkal a Desperado eseményei után folytatódik a sztory. Akinek tetszett a Desperado, annak ez is tetszeni fog. Szerintem jó lett, bár Enrike Iglesias (vagy hogy írják) nagyon nem kellett volna bele.
-Intolerable Cruelty (Kegyetlen bánásmód). Amolyan szatíra, de frenetikussan jó! Meg kell néznie annak, aki még nem látta!
-The Day After Tomorrow (Holnap után). Igaz, hogy van benne sok hülyeség, de elgondolkodtató az, hogy milyen jövõ elé fogunk nézni! Nagyon látványos és jól megvalósított film.
Filmekrõl többet nem írtam, mert ennyi szerintem elég kedvcsinálónak, nem mint amikor régen az MTV1-en röviden elrizsálta a film sztoriját a film elött a kedves mûsorvezetõ és jó szórakozást kívánt a kis szövegelése után a filmhez. 8)
A Waterworld-höz annyit szólok hozzá, hogy nekem is bejött!