Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Filmajánló

* * * * * 1 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
3989 hozzászólás a témában

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég

Borat 2006 Please come and see my movie film...

If I not success I will be execute LOL :D
Bazz, ha ez tényleg lesz moziban tutira megnézem.

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás

Most néztem hogy holnap (illetve már ma) lesz tv-ben a Halálsoron... Csak nekem tetszik ez a film ennyire? Mert nem nagyon láttam még megemlítve itt...? Igaz hogy itt igazából a történet az alap, az meg ugye Stephen King, de mégis...

megvan dvd-n,tv-t meg nem nézek :D

megvettem a gépészt,a képtelen képregényt ,a mulholand drive-ot /most örül

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

Bálna

Bálna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.708 hozzászólás
Akkor "megnyugodtam"... :D Én sem tudom hányszor láttam már, de nekem tipikusan a megunhatatlan kategória...

nkarcsi

nkarcsi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.380 hozzászólás

közelezõ.
n+1-szer láttam.

Én is csak ajánlani tudom, nagyon jó film, talán picit érzelgõsebb mint gondolná az ember, de összességében nagy alkotás.

tom_mirra

tom_mirra

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.889 hozzászólás

Most néztem hogy holnap (illetve már ma) lesz tv-ben a Halálsoron... Csak nekem tetszik ez a film ennyire? Mert nem nagyon láttam még megemlítve itt...? Igaz hogy itt igazából a történet az alap, az meg ugye Stephen King, de mégis...

közelezõ.
n+1-szer láttam.
2010.09.22. CM

néha kerékpáros.

Bálna

Bálna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.708 hozzászólás

xenium

xenium

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.448 hozzászólás
Borat 2006 Please come and see my movie film...

Teljesen halalos ez az ember
Sei, soku Si.

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7.605 hozzászólás
http://www.imdb.com/title/tt0284020/

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Én két napja néztem utoljára. :-)

Ezekiel 25,17

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás
"Az igaz ember járta ösvényt mindkét oldalról szegélyezi az önzõ emberek igazságtalansága és a gonoszok zsarnoksága. Áldott legyen az ki az igazságtalanság és a jóakarat nevében átvezeti a gyöngéket a sötétség völgyén, mert õ valóban testvérének örzõje és az elveszett gyermekek meglelõje. Én pedig lesújtok majd tereád hatalmas bosszúval és rettentõ haraggal, és amazokra is akik testvéreim ármányos elpusztítására törnek és majd megtudjátok, hogy az én nevem az Úr, mikor szönyû bosszúm lesújt reátok!"

"sajnos" megint meg kellett néznem :) ma meg a Kutyaszorítóban lesz a soron :)

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

zOrg

zOrg

exgépész

• fórumtag
  • 5.740 hozzászólás
"A gépész"
http://port.hu/pls/f...&i_county_id=-1
"In idem flumen bis non descendimus"

the_d

the_d

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.416 hozzászólás
nah, husevo, legalább jó filmeket szeretsz. Nálam még hozzájön a Profi (Belmondo) és Almodovar: Matador, és nincs benne Kurosava.

Nem mondtam hogy független, nincs olyan független sajtótermék. De mint mindegyik ujságban, ebben is (és mindegyik másikban nembulvárlapban is) jelennek meg függetlent emberek cikkei/írásai. Pl ez.

Másrészt: író. Ír, hogy hatása legyen, hogy elgondolkozz rajta. Nem azért mert leírja hogy mit csinál.
Meguntam az aláírásom....

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8.694 hozzászólás

Most a Lars von Trier trilógiába (Hullámtörés, Idióták, Táncos a sötétben) kezdtem bele, eddig a Hullámtörést láttam, nagyon tetszett :) Ma este a következõ rész :-)

Igen-igen! Aranyszív-trilógia. Ez valami.... hihetetlen az egész, hatalmas, és csodálatos és és és. Lars von Trier for the president!

(kötelezõ mind)

"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"

zOrg

zOrg

exgépész

• fórumtag
  • 5.740 hozzászólás
Hétfõ (október 2.) - TV2 - 22:15: Hetedik
http://port.hu/pls/f...=1&i_where_tv=1
(A TV2 gondolom jó szokásához híven 'kicsit' megnyesi a durvább részeket - bár annyira arcátlanul ahogy a Retekklub csinálja úgysem tudnák...)

husevo:
Ezt is érdemes megnézni (Google-rõl szedtem le):
911 Controlled Demolition
http://video.google....910247150&q=911
"In idem flumen bis non descendimus"

husevotelefonfulke

husevotelefonfulke

visszatérő

• fórumtag
  • 2.354 hozzászólás
Pár nagyon jó film a kedvenceim küzül:
-A nagy kékség
-Leon a profi
-21 gramm
Jean P. Jeaunet:
-Delicatessen
-Elveszett gyermekek városa
Fellini:
-Országúton
-Amarcord
Polanski:
-Vámpírok bálja
-9.kapu

Sárga tengeralattjáró
Szelíd motorosok
Kurosava:
-7 szamuráj
-Álmok
Sok filmet szeretek, de ezknek a nagy része úgy érzem kötelezõ darab is.

A nol linkre meg amit írtál az egy orbitális blõdség volt. Nézz utána ki is az a Fábri Péter. Én nem tudok róla hogy köze lenne a kormányzati kommunikációhoz. De biztos az arabok keze is benne van.....meg az amcsiké is......sõt a Tonga szigetekrõl is mintha lett vna valaki.....
.

Ezeket komolyan is gondolod? Tehát szted a Népszabadság független újság. Amúgy egyáltalán nem érdekel ki a franc a Fábry Péter. Nem nevek alapján értékelek. Értelmes embertõl is olvastam már hülyeségeket meg fordítva is.
A cikkre azért reagáltam, mert rettentõen utálom, ha mások hibáiért bennem próbálnak bûntudatot kelteni. "Igen, te voltál a hibás, nem mi! Szégyeld magad, hogy mersz egy szót is szólni?"
Sajnos sokan még ezt is képesek besalátázni. Továbbra is tartom, hogy kurva jók kommunikációban.

the_d

the_d

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.416 hozzászólás
Ezt most fejezzük be mert rossz vége lenne. Te erre gondolkodsz, én arra.

Nem gondolom hogy bármelyikünk szemellenzõs lenne (én speciel kikérem magamnak). Én személyszerint nem szeretem ha emberek sokat kombinálnak felesleges dolgokon. Te meg nem szereted ha valami/valaki elfogadja a dolgokat úgy ahogy vannak, mégha gyanús is.

A nol linkre meg amit írtál az egy orbitális blõdség volt. Nézz utána ki is az a Fábri Péter. Én nem tudok róla hogy köze lenne a kormányzati kommunikációhoz. De biztos az arabok keze is benne van.....meg az amcsiké is......sõt a Tonga szigetekrõl is mintha lett vna valaki.....

edit: én is megnézem ezeket a dolgokat. Fahrenheit 9/11et is , meg mást is, más témában is. De racionálisan mérlegelek hogy mi az amiben lehet valami. 9/11 egy lerágott csont és régen volt. És ha volt is bármi, nem fog kiderülni, arról gondoskodnak ott.

husevotelefonfulke

husevotelefonfulke

visszatérő

• fórumtag
  • 2.354 hozzászólás
Kiváncsi voltam ki lesz az elsõ. Bár már múltkor is vmi hülyeséget linkeltél.
Nem kell mindent azonnal besalátázni.
Próbálj kicsit nagyban gondolkozni, nem lesz nehéz felfedezni az összefüggéseket, amelyek amúgy nyilvánvalók. Persze semmit sem lehet biztosan tudni, de vicces amikor vki ennyire szemellenzõs.

the_d

the_d

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.416 hozzászólás
annyira szeretem az összeesküvéselméleteket........ :zly: :chase:

túl sokat kombinál fél világ és büszke rá

husevotelefonfulke

husevotelefonfulke

visszatérő

• fórumtag
  • 2.354 hozzászólás
Amúgy aki belegondol találhat "némi" hasonlatosságot szept.11. és a mostanában nálunk zajló események közt. Persze a médiában ilyet nem lehet írni. Meg asszem mostanában itt sem tanácsos kifejteni efajta véleményt.

conor1326

conor1326

bentlakó

• fórumtag
  • 5.055 hozzászólás
és itt megtekinthetõ:
http://video.google....&q=loose change
Autist Team:)