If I not success I will be execute LOL
Bazz, ha ez tényleg lesz moziban tutira megnézem.
megvan dvd-n,tv-t meg nem nézekMost néztem hogy holnap (illetve már ma) lesz tv-ben a Halálsoron... Csak nekem tetszik ez a film ennyire? Mert nem nagyon láttam még megemlítve itt...? Igaz hogy itt igazából a történet az alap, az meg ugye Stephen King, de mégis...
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
közelezõ.
n+1-szer láttam.
Most néztem hogy holnap (illetve már ma) lesz tv-ben a Halálsoron... Csak nekem tetszik ez a film ennyire? Mert nem nagyon láttam még megemlítve itt...? Igaz hogy itt igazából a történet az alap, az meg ugye Stephen King, de mégis...
"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
Igen-igen! Aranyszív-trilógia. Ez valami.... hihetetlen az egész, hatalmas, és csodálatos és és és. Lars von Trier for the president!Most a Lars von Trier trilógiába (Hullámtörés, Idióták, Táncos a sötétben) kezdtem bele, eddig a Hullámtörést láttam, nagyon tetszett Ma este a következõ rész :-)
"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"
A nol linkre meg amit írtál az egy orbitális blõdség volt. Nézz utána ki is az a Fábri Péter. Én nem tudok róla hogy köze lenne a kormányzati kommunikációhoz. De biztos az arabok keze is benne van.....meg az amcsiké is......sõt a Tonga szigetekrõl is mintha lett vna valaki.....
.