Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Filmajánló

* * * * * 1 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
3989 hozzászólás a témában

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
kollegam ideadta az Amerika Kapitanyt, egesz jo minosegben [nem kameras] ugyhogy megneztuk ma. egesz jo, de nekem akarmennyire is mesefilm, kicsit tulzas a fogonosz piros feje. nem tudom miert volt ra szukseg, tudom hogy Marvel, es az o vilagukban [bocsi, univerzum] vannak erdekes lenyek, de ebben a filmben szerintem kicsit szuksegtelen volt. azon tul tetszett. nem veszi tul komolyan magat a film, es ebben a mufajban az pozitivum nalam. akciojelenetek jok, csaj szep, fohos kedvelheto, porgos a sztori, es egyertelmuen nyitva van hagyva a folytatasra. [ami egyben az Iron Man 3 is lesz vajon?]
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Gerhard

Gerhard

vendég

• fórumtag
  • 11 hozzászólás
Ígéretes filmnek tûnik. Ráadásul hazai:)

Tud valaki valamit mondani róla?

Metro gazdaságos Active :cool2::P!!!!!

KTM Torina

mof

mof

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.297 hozzászólás

Az nekem is... Már rég láttam olyat ami megrengetett alapjaimban és hiányérzetem van :D Ha valaki tud Rubber, Marebito, Nem vénnek való vidék, Láttam a gonoszt, Szauna stb filmet az ne habozzon.

Amúgy ajánlom mindenkinek, gész populáris, eleje érzelmi dráma majd a vége pörgõs akció: A következő három nap (2010) - IMDb

Ichi the Killer?

nuca

nuca

törzsvendég

• fórumtag
  • 810 hozzászólás
TV2, Da Vinci kód

pézsé

pézsé

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.333 hozzászólás

kéne már egy jó film

Az nekem is... Már rég láttam olyat ami megrengetett alapjaimban és hiányérzetem van :D Ha valaki tud Rubber, Marebito, Nem vénnek való vidék, Láttam a gonoszt, Szauna stb filmet az ne habozzon.

Amúgy ajánlom mindenkinek, gész populáris, eleje érzelmi dráma majd a vége pörgõs akció: A következő három nap (2010) - IMDb

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás
A Duna TV-n 21:30-tól, A nap birodalma, a 13 éves Christian Bale-lel a fõszerepben. Egyik kedvenc filmem, bár nem tudom milyen szinkronnal lesz.

Gerhard

Gerhard

vendég

• fórumtag
  • 11 hozzászólás
Aki szereti a Jackie Chan féle csihi-puhit. Sajnos nem szinkronizálták le, angol felirattal találtam meg én is.

Metro gazdaságos Active :cool2::P!!!!!

KTM Torina

mof

mof

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.297 hozzászólás

érdekes, várós!

Grande

Grande

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.328 hozzászólás
2. elõzetes

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7.205 hozzászólás
  • LocationBécs
utobbi idoben nezett filmek:

Õrült, dilis, szerelem. (2011) 7/10
egyszer jo volt... szerintem nem is igazan vigjatek, es eleg lett volna film csucspontjan abbahagyni, amikor vilagossa valik minden.

A hölgy egy kissé bogaras (1938) 8/10
regi magyar film, tvben lattam veletlenul, pozitiv csalodas volt szamomra :) nem az a tipikus nyalas mozi, de azert a korszakra jellemzo fobb motivumok megvannak (gazdag legeny, szegeny leany, etc).

Rio (2011) 5/10
techikailag rendben van, de osszessegeben eleg lapos volt.

Agatha Christie: Poirot történetei
Episode: Murder on the Orient Express (2010) 9/10
vegigneztem az osszes poirot reszt, es kette kell valasztani a haromnegyed oras reszeket az ismert szereplokkel (miss lemon, hastings kapitany), es a sokkal inkabb az eredeti regenyeken alapulo, bovebben kifejtett reszeket. ez is egy kozuluk, de filmeket megszegyenito hangulati faktorral. david suchet hozza a kotelezot, mint mindig, most is zsenialis!

Agyament Harry (1997) 7/10
nem eloszor latom, amolyan atlagos woody allen film.

Apollo-13 (1995) 8/10
meg sose lattam elotte, pedig nagyon erdekel az urkutatas. tetszett a dokumentum jellege, es jo volt belesni a hatterben zajlo folyamatokba. ennek eredmenyekent az apolloprogramrol keszult sorozatot is megnezem.

Drive - Gázt! (2011) 7/10
amolyan profin megcsinalt nem tul jo film. a leirasa alapjan egy erosen b kategorias filmet varna az ember (ala tarantino), de a kritikak alapjan gondoltam, hogy nem az. jok voltak a zenek, meg verprofi volt minden, de szamomra nem allt ossze, nem tudtam hova tenni az elejen a hosszu hatasszuneteket, a foszereplo mit benazik egy fogpiszkaloval, a befejezes is kicsit felemas lett. nem a nyitott befejezesre gondolok, hanem ami elotte tortent, mintha belekapott volna a rendezo vmibe, de a fohos elobb "elmegy a naplementebe", mintsem megoldana igazan barmit is.

Roger nyúl a pácban (1988) 7/10
mar tobbszor lattam, es nem is tudom igazan, hogy miert nezem meg... annyira nem jo, viszont nagyon egyedi.

Midnight in Paris (2011) 8/10
most hogy mar sok woody allen filmet lattam, elmondhatom, hogy a szokasos korszak, hangulat (jazz). nekem bejott ez az alternativ idoutazosdi.

Grande

Grande

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.328 hozzászólás

monochrome

monochrome

vendég

• fórumtag
  • 51 hozzászólás
Horrible Bosses: Rosszabbra számítottam. Nem állítom, hogy megüti a Másnaposok szintet és sírvaröhögõs, de tényleg jó poénok és helyzetkomikumok vannak benne. Ha az ember nem stresszesen ül le elé, garantált a másfél óra mosolygás/kacagás. Nálam 7,5/10

Bíbor folyók: nem mai, nem ismeretlen, nagyon nem szar! Varázslatos hangulat, szuper színészek, izgalmas és fordulatos sztori, csattanós befejezés. 8/10-es klasszikus thrilleres krimi.

Bíbor folyók 2: még mindig nem mai, még mindig ismert és egész jó. Elõzõhöz hasonló, csak a sztori nem olyan fordulatos, mint az elsõ részben, de még mindig nagyon izgalmas. 7/10

IMDB-n mindkettõ méltatlanul alulpontozva...szerintem az amcsik nagy része az elsõ részt nem is értette, azért nem kapott magasabb helyezést...

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
Csokoládé (2000) - IMDb

Tegnap néztük a bordával. Tetszett nagyon.

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás
Nem mondanám, hogy kiemelkedõ, de egy szerethetõ, szép film Neil Jordan-tõl.

Ondine (2009) - IMDb

blueshark

blueshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.190 hozzászólás

Team Heavy Pedal - Szeged

A tehetség az, amikor többet tudsz, mint amennyit tanultál.

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.248 hozzászólás
Ha szeretnél egy jót durmolni a film alatt, akkor hajrá :)
"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás
Még egy film Kristen Stewart-tel, ami tetszett. A végén még megnézem a vámpíros filmeket. :)

Beszélj! (2004) - IMDb

Grande

Grande

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.328 hozzászólás

Grande

Grande

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.328 hozzászólás
http://www.youtube.com/watch?v=xuR3wSKeNOc