kollegam ideadta az Amerika Kapitanyt, egesz jo minosegben [nem kameras] ugyhogy megneztuk ma. egesz jo, de nekem akarmennyire is mesefilm, kicsit tulzas a fogonosz piros feje. nem tudom miert volt ra szukseg, tudom hogy Marvel, es az o vilagukban [bocsi, univerzum] vannak erdekes lenyek, de ebben a filmben szerintem kicsit szuksegtelen volt. azon tul tetszett. nem veszi tul komolyan magat a film, es ebben a mufajban az pozitivum nalam. akciojelenetek jok, csaj szep, fohos kedvelheto, porgos a sztori, es egyertelmuen nyitva van hagyva a folytatasra. [ami egyben az Iron Man 3 is lesz vajon?]
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Filmajánló
Started by
kergeeger
, 2004. June 07. 20:27
Posted 2011. October 28. - 00:32
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.
RAUH-Welt
B E G R I F F
Posted 2011. October 27. - 20:01
Ígéretes filmnek tûnik. Ráadásul hazai:)
Tud valaki valamit mondani róla?
Tud valaki valamit mondani róla?
Metro gazdaságos Active :cool2:!!!!!
KTM Torina
Posted 2011. October 23. - 22:57
Az nekem is... Már rég láttam olyat ami megrengetett alapjaimban és hiányérzetem van Ha valaki tud Rubber, Marebito, Nem vénnek való vidék, Láttam a gonoszt, Szauna stb filmet az ne habozzon.
Amúgy ajánlom mindenkinek, gész populáris, eleje érzelmi dráma majd a vége pörgõs akció: A következő három nap (2010) - IMDb
Ichi the Killer?
Posted 2011. October 23. - 22:49
Posted 2011. October 23. - 21:23
Az nekem is... Már rég láttam olyat ami megrengetett alapjaimban és hiányérzetem van Ha valaki tud Rubber, Marebito, Nem vénnek való vidék, Láttam a gonoszt, Szauna stb filmet az ne habozzon.kéne már egy jó film
Amúgy ajánlom mindenkinek, gész populáris, eleje érzelmi dráma majd a vége pörgõs akció: A következő három nap (2010) - IMDb
Posted 2011. October 22. - 18:35
A Duna TV-n 21:30-tól, A nap birodalma, a 13 éves Christian Bale-lel a fõszerepben. Egyik kedvenc filmem, bár nem tudom milyen szinkronnal lesz.
The Official Rules of the Euro Cyclist-----------------The Rules > Velominati
Posted 2011. October 20. - 21:35
Aki szereti a Jackie Chan féle csihi-puhit. Sajnos nem szinkronizálták le, angol felirattal találtam meg én is.
Metro gazdaságos Active :cool2:!!!!!
KTM Torina
Posted 2011. October 20. - 13:36
Posted 2011. October 19. - 18:11
Posted 2011. October 18. - 10:27
utobbi idoben nezett filmek:
Õrült, dilis, szerelem. (2011) 7/10
egyszer jo volt... szerintem nem is igazan vigjatek, es eleg lett volna film csucspontjan abbahagyni, amikor vilagossa valik minden.
A hölgy egy kissé bogaras (1938) 8/10
regi magyar film, tvben lattam veletlenul, pozitiv csalodas volt szamomra nem az a tipikus nyalas mozi, de azert a korszakra jellemzo fobb motivumok megvannak (gazdag legeny, szegeny leany, etc).
Rio (2011) 5/10
techikailag rendben van, de osszessegeben eleg lapos volt.
Agatha Christie: Poirot történetei
Episode: Murder on the Orient Express (2010) 9/10
vegigneztem az osszes poirot reszt, es kette kell valasztani a haromnegyed oras reszeket az ismert szereplokkel (miss lemon, hastings kapitany), es a sokkal inkabb az eredeti regenyeken alapulo, bovebben kifejtett reszeket. ez is egy kozuluk, de filmeket megszegyenito hangulati faktorral. david suchet hozza a kotelezot, mint mindig, most is zsenialis!
Agyament Harry (1997) 7/10
nem eloszor latom, amolyan atlagos woody allen film.
Apollo-13 (1995) 8/10
meg sose lattam elotte, pedig nagyon erdekel az urkutatas. tetszett a dokumentum jellege, es jo volt belesni a hatterben zajlo folyamatokba. ennek eredmenyekent az apolloprogramrol keszult sorozatot is megnezem.
Drive - Gázt! (2011) 7/10
amolyan profin megcsinalt nem tul jo film. a leirasa alapjan egy erosen b kategorias filmet varna az ember (ala tarantino), de a kritikak alapjan gondoltam, hogy nem az. jok voltak a zenek, meg verprofi volt minden, de szamomra nem allt ossze, nem tudtam hova tenni az elejen a hosszu hatasszuneteket, a foszereplo mit benazik egy fogpiszkaloval, a befejezes is kicsit felemas lett. nem a nyitott befejezesre gondolok, hanem ami elotte tortent, mintha belekapott volna a rendezo vmibe, de a fohos elobb "elmegy a naplementebe", mintsem megoldana igazan barmit is.
Roger nyúl a pácban (1988) 7/10
mar tobbszor lattam, es nem is tudom igazan, hogy miert nezem meg... annyira nem jo, viszont nagyon egyedi.
Midnight in Paris (2011) 8/10
most hogy mar sok woody allen filmet lattam, elmondhatom, hogy a szokasos korszak, hangulat (jazz). nekem bejott ez az alternativ idoutazosdi.
Õrült, dilis, szerelem. (2011) 7/10
egyszer jo volt... szerintem nem is igazan vigjatek, es eleg lett volna film csucspontjan abbahagyni, amikor vilagossa valik minden.
A hölgy egy kissé bogaras (1938) 8/10
regi magyar film, tvben lattam veletlenul, pozitiv csalodas volt szamomra nem az a tipikus nyalas mozi, de azert a korszakra jellemzo fobb motivumok megvannak (gazdag legeny, szegeny leany, etc).
Rio (2011) 5/10
techikailag rendben van, de osszessegeben eleg lapos volt.
Agatha Christie: Poirot történetei
Episode: Murder on the Orient Express (2010) 9/10
vegigneztem az osszes poirot reszt, es kette kell valasztani a haromnegyed oras reszeket az ismert szereplokkel (miss lemon, hastings kapitany), es a sokkal inkabb az eredeti regenyeken alapulo, bovebben kifejtett reszeket. ez is egy kozuluk, de filmeket megszegyenito hangulati faktorral. david suchet hozza a kotelezot, mint mindig, most is zsenialis!
Agyament Harry (1997) 7/10
nem eloszor latom, amolyan atlagos woody allen film.
Apollo-13 (1995) 8/10
meg sose lattam elotte, pedig nagyon erdekel az urkutatas. tetszett a dokumentum jellege, es jo volt belesni a hatterben zajlo folyamatokba. ennek eredmenyekent az apolloprogramrol keszult sorozatot is megnezem.
Drive - Gázt! (2011) 7/10
amolyan profin megcsinalt nem tul jo film. a leirasa alapjan egy erosen b kategorias filmet varna az ember (ala tarantino), de a kritikak alapjan gondoltam, hogy nem az. jok voltak a zenek, meg verprofi volt minden, de szamomra nem allt ossze, nem tudtam hova tenni az elejen a hosszu hatasszuneteket, a foszereplo mit benazik egy fogpiszkaloval, a befejezes is kicsit felemas lett. nem a nyitott befejezesre gondolok, hanem ami elotte tortent, mintha belekapott volna a rendezo vmibe, de a fohos elobb "elmegy a naplementebe", mintsem megoldana igazan barmit is.
Roger nyúl a pácban (1988) 7/10
mar tobbszor lattam, es nem is tudom igazan, hogy miert nezem meg... annyira nem jo, viszont nagyon egyedi.
Midnight in Paris (2011) 8/10
most hogy mar sok woody allen filmet lattam, elmondhatom, hogy a szokasos korszak, hangulat (jazz). nekem bejott ez az alternativ idoutazosdi.
Posted 2011. October 18. - 10:00
Posted 2011. October 15. - 22:30
Horrible Bosses: Rosszabbra számítottam. Nem állítom, hogy megüti a Másnaposok szintet és sírvaröhögõs, de tényleg jó poénok és helyzetkomikumok vannak benne. Ha az ember nem stresszesen ül le elé, garantált a másfél óra mosolygás/kacagás. Nálam 7,5/10
Bíbor folyók: nem mai, nem ismeretlen, nagyon nem szar! Varázslatos hangulat, szuper színészek, izgalmas és fordulatos sztori, csattanós befejezés. 8/10-es klasszikus thrilleres krimi.
Bíbor folyók 2: még mindig nem mai, még mindig ismert és egész jó. Elõzõhöz hasonló, csak a sztori nem olyan fordulatos, mint az elsõ részben, de még mindig nagyon izgalmas. 7/10
IMDB-n mindkettõ méltatlanul alulpontozva...szerintem az amcsik nagy része az elsõ részt nem is értette, azért nem kapott magasabb helyezést...
Bíbor folyók: nem mai, nem ismeretlen, nagyon nem szar! Varázslatos hangulat, szuper színészek, izgalmas és fordulatos sztori, csattanós befejezés. 8/10-es klasszikus thrilleres krimi.
Bíbor folyók 2: még mindig nem mai, még mindig ismert és egész jó. Elõzõhöz hasonló, csak a sztori nem olyan fordulatos, mint az elsõ részben, de még mindig nagyon izgalmas. 7/10
IMDB-n mindkettõ méltatlanul alulpontozva...szerintem az amcsik nagy része az elsõ részt nem is értette, azért nem kapott magasabb helyezést...
Posted 2011. October 15. - 11:25
Posted 2011. October 15. - 09:05
Posted 2011. October 14. - 11:15
Posted 2011. October 13. - 10:16
Ha szeretnél egy jót durmolni a film alatt, akkor hajrá
"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"
Posted 2011. October 13. - 10:10
Még egy film Kristen Stewart-tel, ami tetszett. A végén még megnézem a vámpíros filmeket.
Beszélj! (2004) - IMDb
Beszélj! (2004) - IMDb
Posted 2011. October 13. - 09:28
Posted 2011. October 11. - 20:48
Posted 2011. October 10. - 23:34