Jelentkezz be Regisztrálj
Filmajánló
Posted 2011. February 16. - 11:17
is. Nagyon hasonlít a megkínozva The Tortured (2010) - IMDb filmhez ám jobb annál. Vagy mégsem.
A 7 nap erõsen európai ízû a Francia öntet miatt. Az elejének szótlansága olyan, mint amikor egy regényt olvasol és kiegészíted képpel, csak pont fordítva. Ezt díjazom. Az akció kevesebb, mint az amerikai változatban, de a kínzások jobbak. Itt vannak szándékos hullámvölgyek a kínzó vívódásának bemutatására. A film vége felé már nem is a kínzásról szól, teljesen háttérbe szorul. A rendõr, a többi gyerek hozzátartozói, a szimpatizánsok sokat dobnak a történeten, a sok finom részletrõl nem is beszélve. Szóval akcióba az amcsi jobb, ráadásul könnyebben is emészthetõ. A Francia elvontabb, több a mondanivalója és a sztori sem olyan kiszámítható. Érdemes mindkettõt megnézni USA, Fracia sorrendben és hasonlítgatni.
Posted 2011. February 16. - 01:39
Posted 2011. February 15. - 22:04
Ebben a filmben nekem az volt érdekes, hogy amennyire utálom "Jenny from the block"-ot énekesnõként, annyira tetszik színésznõként.
anno amikor láttam a filmet nem is tudtam h. énekes. A film minden porcikáját szeretem mert félelmetes, fantáziadús, érdekes krimi, a kép világa, szabadsága nem is tudom mihez hasonlítható. Azóta sem láttam ilyen filmet. Az HBO-n ment tavaly egy film amiben egy, a századelõn kórházban lévõ kaszkadõrnek eltört a lába és egy kislánynak mesél akinek a keze van eltörve. Kalandos színes arab, kosztümös mesét mond. Az hasonlított egy kicsit szabadságban ehhez.
Megnéztem a Hold (2009) - IMDb Érdekes gondolatokat és érzelmeket ébresztett bennem a téma feszegetése. Laza kis nézni való egyszerû lapos történettel, vicces holdjármûvel aminek bojtja van
UP! Tlán mert nem korhatáros film Meg a rajzfilm a gyerekeké berögzõdés alapján.
Posted 2011. February 15. - 20:48
A Tim Burton-rajzfilmek és a Mary and Max, meg a 9 mellett a kedvenceim egyike.Ki mondta, hogy gyerekeknek szól? Reklámozták valahol azzal?Nekem az Up! viszont nem tetszett, szerintem túl szomorú (fõleg az eleje) egy gyerekeknek szóló rajzfilmhez.
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
Posted 2011. February 15. - 20:28
aki még nem látta annak kötelezõ: IMDb Video: The Cell A sejt. Nem puhányoknak
Ebben a filmben nekem az volt érdekes, hogy amennyire utálom "Jenny from the block"-ot énekesnõként, annyira tetszik színésznõként.
Posted 2011. February 15. - 20:22
Posted 2011. February 15. - 11:51
Posted 2011. February 15. - 11:03
Mer' egy állat vagyok !
Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.
Posted 2011. February 15. - 02:00
Posted 2011. February 14. - 20:31
Posted 2011. February 14. - 19:18
Nekem az Up! viszont nem tetszett, szerintem túl szomorú (fõleg az eleje) egy gyerekeknek szóló rajzfilmhez.
Egyetértek. Valóban nem feltétlen kicsiknek való történet.
Posted 2011. February 14. - 14:55
Posted 2011. February 14. - 12:36
Posted 2011. February 14. - 12:36
Despicable Me, végre egy jó rajzfilm. Azok a kis sárga gnómok..követelek egy külön rajzfilmet róluk! 10/8
Amikor moziban néztük az Így neveld a sárkányodat, akkor elõzetesben voltak a sárga mütyûrök és nagyon tetszett. Meg is néztük. Nem voltam elragadtatva a filmtõl. A gyógyszerkapszulák dobták fel csak az egész történetet, jobban örültem volna ha róluk szól az egész...
A fel c. animáció viszont tetszett.
Posted 2011. February 14. - 12:00
Faster, jobbra számítottam. Kevés autós jelenet, kevés hentelés.. 10/6
Posted 2011. February 14. - 10:13
van belõle angol szinkronos, nekem külön tetszett a svéd nyelv, tegnap volt nálam nyilvános vetités millenium 1-3
nálunk is a svéd jött be
A tehetség az, amikor többet tudsz, mint amennyit tanultál.
Posted 2011. February 13. - 19:55
Na ezt megnézem. Történet alapján nagyon jónak tûnik.Ajánlom mindenkinek a Mr. Nobody-t.....eszetlen jó...
Posted 2011. February 13. - 19:53
De amúgy ez miért jó?
Õk nem tudnak megnézni egy filmet, ha abban nem holivúdi színészek vannak?
Mert szerintem még olvasniuk sem kell, a gyökereknek tuti szinkronizálnak minden külföldi filmet...
van belõle angol szinkronos, nekem külön tetszett a svéd nyelv, tegnap volt nálam nyilvános vetités millenium 1-3
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
Posted 2011. February 13. - 19:52
Pézsé: ha "olcsónjót" filmeket szereted akkor az õslakó címût ajánlom neked....nekem nagyon bejött....egy szobában játszódik az egész.
Az őslakó (2007) - IMDb
nagyon nagyon nagyon jó film!!!! etalon
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
Posted 2011. February 13. - 19:42
Ajánlom mindenkinek a Mr. Nobody-t.....eszetlen jó...
kicsit még emészteni kell, de tényleg nagyon tetszett, köszi!