Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Filmajánló

* * * * * 1 votes

• Please log in to reply
3989 replies to this topic

pézsé

pézsé

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,333 posts
Tegnap még megvolt a
Feltöltött kép is. Nagyon hasonlít a megkínozva The Tortured (2010) - IMDb filmhez ám jobb annál. Vagy mégsem.
A 7 nap erõsen európai ízû a Francia öntet miatt. Az elejének szótlansága olyan, mint amikor egy regényt olvasol és kiegészíted képpel, csak pont fordítva. Ezt díjazom. Az akció kevesebb, mint az amerikai változatban, de a kínzások jobbak. Itt vannak szándékos hullámvölgyek a kínzó vívódásának bemutatására. A film vége felé már nem is a kínzásról szól, teljesen háttérbe szorul. A rendõr, a többi gyerek hozzátartozói, a szimpatizánsok sokat dobnak a történeten, a sok finom részletrõl nem is beszélve. Szóval akcióba az amcsi jobb, ráadásul könnyebben is emészthetõ. A Francia elvontabb, több a mondanivalója és a sztori sem olyan kiszámítható. Érdemes mindkettõt megnézni USA, Fracia sorrendben és hasonlítgatni.

Pro Bike Gear

Pro Bike Gear

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,662 posts
The Cell: tetszett! Részemrõl is ajánlott!

pézsé

pézsé

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,333 posts

Ebben a filmben nekem az volt érdekes, hogy amennyire utálom "Jenny from the block"-ot énekesnõként, annyira tetszik színésznõként.

anno amikor láttam a filmet nem is tudtam h. énekes. A film minden porcikáját szeretem mert félelmetes, fantáziadús, érdekes krimi, a kép világa, szabadsága nem is tudom mihez hasonlítható. Azóta sem láttam ilyen filmet. Az HBO-n ment tavaly egy film amiben egy, a századelõn kórházban lévõ kaszkadõrnek eltört a lába és egy kislánynak mesél akinek a keze van eltörve. Kalandos színes arab, kosztümös mesét mond. Az hasonlított egy kicsit szabadságban ehhez.

Megnéztem a Hold (2009) - IMDb Érdekes gondolatokat és érzelmeket ébresztett bennem a téma feszegetése. Laza kis nézni való egyszerû lapos történettel, vicces holdjármûvel aminek bojtja van :D

UP! Tlán mert nem korhatáros film :D Meg a rajzfilm a gyerekeké berögzõdés alapján.

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9,190 posts

Nekem az Up! viszont nem tetszett, szerintem túl szomorú (fõleg az eleje) egy gyerekeknek szóló rajzfilmhez.

A Tim Burton-rajzfilmek és a Mary and Max, meg a 9 mellett a kedvenceim egyike.Ki mondta, hogy gyerekeknek szól? Reklámozták valahol azzal?

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,821 posts

aki még nem látta annak kötelezõ: IMDb Video: The Cell A sejt. Nem puhányoknak :D

Ebben a filmben nekem az volt érdekes, hogy amennyire utálom "Jenny from the block"-ot énekesnõként, annyira tetszik színésznõként.

pézsé

pézsé

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,333 posts
aki még nem látta annak kötelezõ: IMDb Video: The Cell A sejt. Nem puhányoknak :D

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,248 posts
Toy Story 3-ban a kegyetlenül gonosz lila mackó viszi a pálmát :)
"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6,613 posts
Gru (Despicable Me) is ajánlott akkor! :)

Gru (2010) - IMDb

Mer' egy állat vagyok !

Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,821 posts
Toy Story 3 nagyon jó. Ritkán nézek ilyeneket, de mindig rá kell jönnöm, hogy kár kihagyni.

pézsé

pézsé

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,333 posts
ínyenceknek: Naisu no mori: The First Contact (2005) - IMDb
Már csak kölcsönzõt kell találni :D

pézsé

pézsé

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,333 posts

Nekem az Up! viszont nem tetszett, szerintem túl szomorú (fõleg az eleje) egy gyerekeknek szóló rajzfilmhez.

Egyetértek. Valóban nem feltétlen kicsiknek való történet.

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,248 posts

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13,254 posts
  • LocationSvájc
Feltöltött kép for prez!

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

pézsé

pézsé

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,333 posts

Despicable Me, végre egy jó rajzfilm. Azok a kis sárga gnómok..követelek egy külön rajzfilmet róluk! :) 10/8

Amikor moziban néztük az Így neveld a sárkányodat, akkor elõzetesben voltak a sárga mütyûrök és nagyon tetszett. Meg is néztük. Nem voltam elragadtatva a filmtõl. A gyógyszerkapszulák dobták fel csak az egész történetet, jobban örültem volna ha róluk szól az egész... :D

A fel c. animáció viszont tetszett.

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,248 posts
Despicable Me, végre egy jó rajzfilm. Azok a kis sárga gnómok..követelek egy külön rajzfilmet róluk! :) 10/8

Faster, jobbra számítottam. Kevés autós jelenet, kevés hentelés.. 10/6

blueshark

blueshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,190 posts

van belõle angol szinkronos, nekem külön tetszett a svéd nyelv, tegnap volt nálam nyilvános vetités millenium 1-3

nálunk is a svéd jött be
Team Heavy Pedal - Szeged

A tehetség az, amikor többet tudsz, mint amennyit tanultál.

manston91

manston91

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,013 posts

Ajánlom mindenkinek a Mr. Nobody-t.....eszetlen jó...

Na ezt megnézem. Történet alapján nagyon jónak tûnik.
"Ride today, heal tomorrow"

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13,254 posts
  • LocationSvájc

De amúgy ez miért jó?
Õk nem tudnak megnézni egy filmet, ha abban nem holivúdi színészek vannak?
Mert szerintem még olvasniuk sem kell, a gyökereknek tuti szinkronizálnak minden külföldi filmet...

van belõle angol szinkronos, nekem külön tetszett a svéd nyelv, tegnap volt nálam nyilvános vetités millenium 1-3

fuck me, i'm famous!

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13,254 posts
  • LocationSvájc

Pézsé: ha "olcsónjót" filmeket szereted akkor az õslakó címût ajánlom neked....nekem nagyon bejött....egy szobában játszódik az egész.
Az őslakó (2007) - IMDb

nagyon nagyon nagyon jó film!!!! etalon

fuck me, i'm famous!

stp1

stp1

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,283 posts

Ajánlom mindenkinek a Mr. Nobody-t.....eszetlen jó...

kicsit még emészteni kell, de tényleg nagyon tetszett, köszi!