Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Filmajánló

* * * * * 1 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
3989 hozzászólás a témában

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
közben megnéztem....nem volt rossz

blueshark

blueshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.190 hozzászólás
[quote name='Maggi']Ördög (2010) - IMDb

Látta valaki? mennyire jó?[/QUOTE

az elõzetes alapján jobbra számított az egyik ismerõsöm
Team Heavy Pedal - Szeged

A tehetség az, amikor többet tudsz, mint amennyit tanultál.

Paul Vitti

Paul Vitti

fróumfggüõ

• fórumtag
  • 2.025 hozzászólás
Pusher - szerintem az elsõ dán film amit láttam, egész jó. Egy trilógia elsõ része, piti és kevésbé piti drodkereskedõkkel és egyéb "ügyeskedõ" alakokkal. Nekem sokkal hitelesebbnek tûnik, mint egy csillivilli gengszermúví, még akkor is ha a 3 rész alatt kb 10 lövés dördül el.
Happy end az nincs persze :)
Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó.

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
Ördög (2010) - IMDb

Látta valaki? mennyire jó?

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.248 hozzászólás
Én az elsõ 2 rész kritizálóit sem értettem, szerintem azok is kimondottan jók, látványosak voltak...Drámáért meg igaz történetért ne ilyen filmre tessék beülni.
"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"

mof

mof

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.297 hozzászólás
Transformerst épp most akartam linkelni.. engem beszippantott. kész, ennyi. imax premier, ott leszek.

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.248 hozzászólás
Season of the Witch. Nicolas Cage-tõl jobb filmet vártam, boszorkányos, démonos...fél óra után már nagyon vártam a végét. 10/5

Grande

Grande

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.328 hozzászólás

pézsé

pézsé

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.333 hozzászólás
folytatom a blogot :D
Painted Skin // Keleti Szél Kellemesen modern röpködõs kung-fu filmnek indult idegesítõ zenével, aztán a por leülepedett és elõbújt egy klasszikus szerelmi sokszöges történet. Sok ázsiai novellát olvastam amiben démonok szivatják az embert és meglepõen jó volt a filmbéli ábrázolásuk. A szereplõválogatás, a hangulat amit teremtettek nagyon családias, belsõséges. A két nõi fõszereplõ nagyon jót alakít. A történet során megállíthatatlanul közelgünk a drámai végkifejlet felé. Ez kellõen feszessé teszi a menetet, néhol betolnak egy pár klasszikus röpködõs jelenetet, de nem változtat a lényegen: Küzdünk a szerelmünkért az ármányokon át és elbukunk. Komolyan gondolják a hûséget, kitartást, önfeláldozást. Egy kicsit Rómeó és Júlia hangulat, a végén nagy fordulatokkal. Ajánlom barátnõvel nézõsnek is, mert tuti értékelni fogják a sztorit, a férfi pedig elvan az akciókkal ha nem kötik le az érzelgõs részek. Szép a kép ábrázolás, de azért nem egy http://www.port.hu/a...-1&i_topic_id=1

pézsé

pézsé

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.333 hozzászólás
Casshern (2004) - IMDb Szeretem a japán animációkat, ez egy 73-as nagy sikerû sorozatnak a fimadaptációja. Lenyûgözött. Sok filmesítéssel az a golnd h. nem tudják átadni az amit az anime nyújtott (Blood+, Death Note), de neki sikerült vérbeli anime hangulatot keltenie. Talán köszönhetõ a videóklip rendezõi múltnak is amivel vissza tudja adni azt amit rajzok nélkül nehéz. A képi világot a Mátrixhoz hasonlítják, bár nekem eszembe nem jutott volna róla, (inkább a Sin City, de ne feledjük 2004-et írunk.)
A zene és a képi ábrázolás változatossága hihetetlen hangulatot képes teremteni. A színvilága az egészen tarka, elmosódó ragyogástól a teljesen kontrasztos, matt szürkéig változik. A látványos fogaskerekes, gõzgép-szerû világ keveredik a droidos, kardozó szuper-emberekkel, szerelemmel egy háborús holokauszt tégelyben. Az alapvetõ emberi jellemet feszegeti egy különleges eszköztárral. Lassan komótosan haladunk a lényeggel, miközben folyamatosan pörögnek az események. A látványos csatajeleneteket nyugis elmélyülõs, szöveg nélküli zenés jelenetek váltják. Folyamatosan vissza-vissza ugrunk a múltba, más szemszögbõl nézzük meg ugyanazt az eseményt és jutunk a jelen miértjeihez.
Egy komolyabb logikai bakit vettem észre csak, de azt is megmagyarázzák késõbb. A magyar szinkron is egész jó lett, persze eredetiben az igazi.
Hasonlít az álomháborúra (az álomrészére) egy kicsit a világa, de annál sokkal klasszikusabb és a története is sokkal mélyebben hat.
Akik szeretik az animéket azok feltétlen nézzék meg. Az akció-scifi rajongók is kapnak elég harci robotot és verekedést, csak a 2 óra 20 prces játékidõvel lehet némi gondjuk.

pézsé

pézsé

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.333 hozzászólás
Index - Kultúr - Miért marhaság az egész Terminátor-sztori? Jópofa pont ment a hétvégén a lógómellû droidos verzió.

monochrome

monochrome

vendég

• fórumtag
  • 51 hozzászólás
Gyerekek meg ne nézzétek ezt a Fûrész VII-et...ez valami tragédia.

Abban szerintem mindenki egyet ért, hogy az elsõ rész filmtörténelmi jelentõségû volt. Szerintem azt évekkel késõbb a Harcosok Klubjával, Mátrixal, Blöffel és hasonlókkal fogják egy lapon emlegetni. Bár ehhez a magas léchez képest a 2. és 3. rész már kis visszaesés volt, de a kategóriáján belül még mindig magasan vitte a prímet.
AZ utána következõ részek (4., 5. és 6.) már komoly visszaesés volt minõség terén, de úgy gondolom a mûfajon belül még mindig a jobb minõségû filmek közé tartoztak...de ez a 7. rész....ez egy botrány.

Értem én, hogy a 3D miatt rá akartak menni a látványra, de közben senki nem szólt nekik, hogy "Hello, ez nem a Kannibál Holokauszt 14!". Egy ótvar, pocsék ZS-kategirás horrort csináltak a Fûrészbõl, szégyent hozva az egész sorozatra.
Nulla történet, csapongás össze-vissza a régi részekben, hullagagyi CGI-k, a mûbelek meg a vér meg komolyan mondom olyan szar volt mintha én lettem volna a kellékese a filmnek...gáz az egész úgy ahogy van...

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
Rohanás (2010) - IMDb

bejött....

gren_tamas

gren_tamas

törzsvendég

• fórumtag
  • 696 hozzászólás
Zorba, a görög (1964) - IMDb

stp1

stp1

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.283 hozzászólás
köszönöm, már szaggat is lefelé.

monochrome

monochrome

vendég

• fórumtag
  • 51 hozzászólás

megnéztem ezt:
Kedves szomszéd (2010) - IMDb

rájöttem, hogy én imádom ezeket az északi filmeket. ajánlom ezt is, nagyon.
hasonló jól megcsinált, sors összefonódós sztori ez is: Hawaii, Oslo (2004) - IMDb

ismer valaki még ilyeneket?

Let the right one in

stp1

stp1

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.283 hozzászólás
megnéztem ezt:
Kedves szomszéd (2010) - IMDb

rájöttem, hogy én imádom ezeket az északi filmeket. ajánlom ezt is, nagyon.
hasonló jól megcsinált, sors összefonódós sztori ez is: Hawaii, Oslo (2004) - IMDb

ismer valaki még ilyeneket?

blueshark

blueshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.190 hozzászólás
Megjelenés óta itt pihen a vinyón és még mindig nem néztem meg.
Team Heavy Pedal - Szeged

A tehetség az, amikor többet tudsz, mint amennyit tanultál.

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.248 hozzászólás
A legkisebb kislány verhetetlen benne :)

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
despicable me
josag!
mokas animacios

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...