Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Filmajánló
Indította
kergeeger
, 2004. június 07. 20:27
Írta 2011. április 14. - 19:52
Nem volt meg. Nekem kicsit kislányos arcú Battle: Los Angeles volt. Sistergõs minõségben van meg (mármint a Sucker Punch), így még nem vitt rá a kíváncsiság, hogy megnézzem, de bemutató alapján nekem 10/10 lesz
"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"
Írta 2011. április 14. - 16:55
Dilemma: ma este Paul, vagy Sucker Punch vagy Battle: Los Angeles? Egyedül a Paul-hoz van feliratom, de utóbbi kettõ nem gondolnám, hogy a szöveg miatt jó film
Sucker Punch végül megvolt? vélemény?
Írta 2011. április 14. - 12:57
Írta 2011. április 14. - 12:39
Eszembe jutott, hogy még nem néztem meg a Belleville randevú címû filmet.
Hát, tegnap megnéztem.
Szerintem hihetetlen nagy film! Az elején kicsit csodálkozik az ember, hogy most mi van, aztán hozzászokik, hogy ez ilyen. Az egész film zseniális szerintem!
Championnak a végig kifejezéstelen arca nagyot üt szerintem. Meg hogy csak a végén szólal meg.
Hát, tegnap megnéztem.
Szerintem hihetetlen nagy film! Az elején kicsit csodálkozik az ember, hogy most mi van, aztán hozzászokik, hogy ez ilyen. Az egész film zseniális szerintem!
Championnak a végig kifejezéstelen arca nagyot üt szerintem. Meg hogy csak a végén szólal meg.
Írta 2011. április 14. - 11:06
Rákerestem, belehajtottam valamikor szakítok rá idõt. Érdekesnek tûnik.
Team Heavy Pedal - Szeged
A tehetség az, amikor többet tudsz, mint amennyit tanultál.
Írta 2011. április 14. - 10:21
Tegnap volt szerencsém az I Spit on Your Grave címû film 2010-es változatához. Hát, ahogy a csaj bosszúhadjáratot folytat és ahogy azt teszi... Aki szereti a kínzós dolgokat (no nem Grotesque szinten) annak ajánlott. 10/8
Írta 2011. április 14. - 09:41
Szauna (2008) - IMDb ez az a film amibõl csak egy rövid intrót láttam valahol hetekkel ezelõtt. Semmit sem tudtam róla azon kívül h. horror, hó van a filmben és érthetetlen nyelven beszéltek. Aztán telt -mûlt az idõ a képek ne ürültek a fejembõl. Egyértelmû volt h. európai film. Beütöttem h. finn horror és kidobta a szaunát. BIngó. Kikölcsönöztem, volt magyar szinkron is hozzá így azzal lett megnézve.
2008-ban két díjat is szerzett fesztiválfilm Finn Szlovák termés.
A film egy jól elhúzott exponenciális függvény ami nagyon sokáig a nullát súrolja olyan lassan indul az eleje, szinte nem is történik benne semmi. Aztán elkezd emelkedni és a végén függõben a végtelent döfi át. Nem egyszerû róla beszélni. A klasszikus horrornál végig folyik a vér. Itt jó vámpírként már elvonási tüneteket produkáltam annyira kiéheztettek. Az elsõ 45 percben a háború utáni helyzetet mutatja be, a két testvérpár viszonyát, ellentétét. Igazándiból egy lelki hadviselés folytatnak a nézõ ellen. Úgy mutatja be a korabeli emberek lelki világát, értékrendjét, amit korábban nem láttam vásznon. Durva volt látni az idõsebbik testvér félelmét, aki 16 éves kora óta a háborúban élt, nõtt fel és öregedett meg, elveszti az eddigi élete értelmét, és szembe kell néznie a bûneivel, haszontalanságával. Az öcsike pont fordított utat jár be. Nem lövöm le a poént.
Az képi világa és naturalista ábrázolásmódja bejött, a szürkesége a sötét középkort idézi. Lágy, gyengéden kegyetlen történet.
A vége hátborzongatóan zseniális, de meg kell szenvedni érte. Azoknak ajánlom akik nem buknak ki a vontatottságtól, empatikusak, és nem vérdömpinget várnak.
„A kivitelezés mesteri – a vizuálisan rendkívül erõs Jade Warrior rendezõjétõl nem meglepõ módon. Annila ismét a mûvészfilm és a mûfaji film közti határvonalat igyekszik áthidalni. A film a keményvonalas horror rajongóinak valószínûleg csalódást okoz majd, de annál nagyobb gyönyörûséget szerezhet azoknak, akik a hangulatokkal és gondolatokkal is eljátszó borzongatást kedvelik.” (Todd Brown)
2008-ban két díjat is szerzett fesztiválfilm Finn Szlovák termés.
A film egy jól elhúzott exponenciális függvény ami nagyon sokáig a nullát súrolja olyan lassan indul az eleje, szinte nem is történik benne semmi. Aztán elkezd emelkedni és a végén függõben a végtelent döfi át. Nem egyszerû róla beszélni. A klasszikus horrornál végig folyik a vér. Itt jó vámpírként már elvonási tüneteket produkáltam annyira kiéheztettek. Az elsõ 45 percben a háború utáni helyzetet mutatja be, a két testvérpár viszonyát, ellentétét. Igazándiból egy lelki hadviselés folytatnak a nézõ ellen. Úgy mutatja be a korabeli emberek lelki világát, értékrendjét, amit korábban nem láttam vásznon. Durva volt látni az idõsebbik testvér félelmét, aki 16 éves kora óta a háborúban élt, nõtt fel és öregedett meg, elveszti az eddigi élete értelmét, és szembe kell néznie a bûneivel, haszontalanságával. Az öcsike pont fordított utat jár be. Nem lövöm le a poént.
Az képi világa és naturalista ábrázolásmódja bejött, a szürkesége a sötét középkort idézi. Lágy, gyengéden kegyetlen történet.
A vége hátborzongatóan zseniális, de meg kell szenvedni érte. Azoknak ajánlom akik nem buknak ki a vontatottságtól, empatikusak, és nem vérdömpinget várnak.
„A kivitelezés mesteri – a vizuálisan rendkívül erõs Jade Warrior rendezõjétõl nem meglepõ módon. Annila ismét a mûvészfilm és a mûfaji film közti határvonalat igyekszik áthidalni. A film a keményvonalas horror rajongóinak valószínûleg csalódást okoz majd, de annál nagyobb gyönyörûséget szerezhet azoknak, akik a hangulatokkal és gondolatokkal is eljátszó borzongatást kedvelik.” (Todd Brown)
Írta 2011. április 13. - 10:20
Tegnap este néztem a Mestergyilkost( The Mechanic), Statham hozta a tõle várhatót tetszett.
Írta 2011. április 12. - 20:33
Nekem is nagyon bejött, amolyan "Charles Bronson - Bosszúvágy múvi cockney stílusban"Az utóbbi idõben megnézett sok szar közül egy kiemelkedõ kincs:
Harry Brown
Bár mondanivalóban erõsen eltérõ a Rekviem egy álomért-tól, mégis mind stílusban mind hangulatban hasonlít rá. És ami a lényeg: minõségben is...
Akik tudják ez mint jelent, azok meg fogják nézni, akik nem, azoknak meg úgysem ajánlott.
Pontszámokat nem szabad nézni, nagyon csalóka...nálam 9,5/10.
A tehetetlen rendõrséget szerintem nagyon hitelesen mutatja be - sajnos...
Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó.
Írta 2011. április 12. - 09:13
Írta 2011. április 12. - 08:44
Írta 2011. április 11. - 22:26
nekem is mint katonabuzinak bejött az LA.
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
Írta 2011. április 11. - 22:23
Végül a Battle: Los Angeles lett. Nem tudom mi alapján lett lehúzva... Aki ilyen filmet néz tökéletesen tudja mire számítson. Ha nem Happy End-et vár, akkor nézze meg a Band of Brothers 7-8. részt... Nálam 10/9
Ufo megszállós világmegmentõs kategóriában azért még az Independence Day az elsõ Mondjuk elnézve az imdb-s 6.6 pontot azt sem veszem többet alapul film választásnál..
Ufo megszállós világmegmentõs kategóriában azért még az Independence Day az elsõ Mondjuk elnézve az imdb-s 6.6 pontot azt sem veszem többet alapul film választásnál..
Írta 2011. április 11. - 20:30
Paul tobb ismerosom szerint csalodas. En ezek kozul a Battle: LA-t neztem. bar azt meg zOrg osztalyozta le
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.
RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2011. április 11. - 19:51
Dilemma: ma este Paul, vagy Sucker Punch vagy Battle: Los Angeles? Egyedül a Paul-hoz van feliratom, de utóbbi kettõ nem gondolnám, hogy a szöveg miatt jó film
vendég_Sugárfertõzött Oposszum_*
Írta 2011. április 11. - 19:47
Az utóbbi idõben megnézett sok szar közül egy kiemelkedõ kincs:
Harry Brown
Bár mondanivalóban erõsen eltérõ a Rekviem egy álomért-tól, mégis mind stílusban mind hangulatban hasonlít rá. És ami a lényeg: minõségben is...
Akik tudják ez mint jelent, azok meg fogják nézni, akik nem, azoknak meg úgysem ajánlott.
Harry Brown
Írta 2011. április 11. - 19:46
Írta 2011. április 11. - 19:32
Írta 2011. április 11. - 19:28
óvatosan a szar filmekkel.
hétvégén megnéztük a 2012 Supernova-t.
2012: Supernova (Video 2009) - IMDb
annyira szar, hogy viccesnek se vicces.
hétvégén megnéztük a 2012 Supernova-t.
2012: Supernova (Video 2009) - IMDb
annyira szar, hogy viccesnek se vicces.
Írta 2011. április 11. - 19:25
Tök jó olvasni a véleményeidet, filmkritikus vagy talán?
Köszönöm. Nem vagyok én semmi csak szeretem a szar filmeket. Cinefesten, nevelkedtem, meg Taxidermián.
Amúgy irigylem a pestieket a Titanic Filmfesztivál - "Le Titanic 2011" miatt.
Az út jóféle.