» I Saw the Devil | Filmtrailernéznék valami kurvajó filmet. vagy fossam össze magam, vagy nevessek, vagy olyan sodrós akcijós legyen, vagy eszement mûvész-kicsavarom az agyad.
nem vagyok lelkizõs, szerelmes hangulatomban, kevés volt a mai 50km agresszív vagyok
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Filmajánló
Indította
kergeeger
, 2004. június 07. 20:27
Írta 2011. május 24. - 21:46
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
Írta 2011. május 24. - 20:36
néznék valami kurvajó filmet. vagy fossam össze magam, vagy nevessek, vagy olyan sodrós akcijós legyen, vagy eszement mûvész-kicsavarom az agyad.
nem vagyok lelkizõs, szerelmes hangulatomban, kevés volt a mai 50km agresszív vagyok
Írta 2011. május 24. - 16:53
Sejtcserés támadás, nem ajánlott. Inkább néztem volna a Csúcshatást
Team Heavy Pedal - Szeged
A tehetség az, amikor többet tudsz, mint amennyit tanultál.
Írta 2011. május 24. - 09:55
Írta 2011. május 23. - 22:13
Nem, nem arra.
Most hirtelen nem ugrik be más rész, de az egyik az például valami olyasmirõl szólt, hogy hajókkal úsztatnak le bõdületes mennyiségû fát valamelyik folyón.
Most hirtelen nem ugrik be más rész, de az egyik az például valami olyasmirõl szólt, hogy hajókkal úsztatnak le bõdületes mennyiségû fát valamelyik folyón.
Nem igazán dokumentum film, de nem az Alkonyzónára gondolsz?
[highlight] The bike way of life [/highlight]
Írta 2011. május 23. - 17:49
http://www.youtube.com/watch?v=THE_hhk1Gzc
mivel a héten táppénzen leszek, szakítok rá idõt, már régóta itt pihen a vinyón
Írta 2011. május 23. - 08:24
Nem igazán dokumentum film, de nem az Alkonyzónára gondolsz?
The Official Rules of the Euro Cyclist-----------------The Rules > Velominati
Írta 2011. május 23. - 00:04
Egy kicsit off leszek:
Kb. 8-10 évvel ezelõtt volt az RTL Klubon péntek vagy szombat éjszakánként egy dokumentumfilm-sorozat.
Emlékszik valamelyikõtök a címére?
Kb. 8-10 évvel ezelõtt volt az RTL Klubon péntek vagy szombat éjszakánként egy dokumentumfilm-sorozat.
Emlékszik valamelyikõtök a címére?
[highlight] The bike way of life [/highlight]
Írta 2011. május 22. - 23:50
Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó.
Írta 2011. május 22. - 23:38
Errõl írtak már itt elõttem? Mert szerintem nagyon is érdemes...
Ez a darab 10/10-es...ritkán mondom ezt, de szerintem ez az év filmje lehet.
A klasszikusok 95%-át láttam, értek a filmekhez, nem alaptalanul mondom. Tessék megnézni, nem lesz csalódás!
Szuper az alapöltet, pörög a cselekmény, profik a színészek és nagyon egyedi az operatõri munka. Gratula, ez a film egy mestermû a kategóriájában!
Írta 2011. május 22. - 20:09
Kicsit nagy lesz a kontraszt a TR3 után de legyen
Citizen Dog- 2004 Thai szürrealista szerelmi vígjáték. Akinek ez nem volt elég elrettentõ katt a linkre az angol Feliratos Trailerért
YouTube -
Fúú a képi világ és a színek adják, fõleg az elején, de megszoktam a világképet és fel se tûnt. Aprólékos részletekkel és oda-vissza utalásokkal teli. Az eszement meghökkentésben igen erõs az elsõ fele. A mondanivaló és az elõadás csillagos ötös. A vége felé már veszít az ötletes megoldásokból, inkább az érzelmi részekre megy rá, de akadt egy két emlékezetes jelenet itt is.
A gondom igazából az volt a vége felé h. elkezdte ecsetelni ugyan azt amirõl az elején még kódolva beszélt. Ez hozzátartozik a kultúrkörhöz, nem is nagy gond, csak lapított rajta egy kicsit. Egy a lényeg kizökkent a világodból és egy thai kaleidoszkópon át visszanézed a saját hülyeségeidet
Citizen Dog- 2004 Thai szürrealista szerelmi vígjáték. Akinek ez nem volt elég elrettentõ katt a linkre az angol Feliratos Trailerért
YouTube -
Fúú a képi világ és a színek adják, fõleg az elején, de megszoktam a világképet és fel se tûnt. Aprólékos részletekkel és oda-vissza utalásokkal teli. Az eszement meghökkentésben igen erõs az elsõ fele. A mondanivaló és az elõadás csillagos ötös. A vége felé már veszít az ötletes megoldásokból, inkább az érzelmi részekre megy rá, de akadt egy két emlékezetes jelenet itt is.
A gondom igazából az volt a vége felé h. elkezdte ecsetelni ugyan azt amirõl az elején még kódolva beszélt. Ez hozzátartozik a kultúrkörhöz, nem is nagy gond, csak lapított rajta egy kicsit. Egy a lényeg kizökkent a világodból és egy thai kaleidoszkópon át visszanézed a saját hülyeségeidet
Írta 2011. május 21. - 11:11
Írta 2011. május 19. - 19:07
Korábban valaki nem dicsérte a legújabb fûrészt, Saw 3d (talán a 7. rész). Nekem tetszett, bár valóban zavarosabb, mint a megelõzõ részek. 10/8
Az én lehettem (még a régi nick-en) és tényleg borzasztóan szánalmas. Nem a sztori zavaros hanem G.A.G.Y.I. az egész film...ilyen Cannibal Holokaust 3 színtû...
Írta 2011. május 19. - 11:14
Ízlések és pofonok. Engem le kell, hogy kössön egy film. Ha nem köt le 3 percenként nézem mennyi van még belõle hátra. Ez lekötött, kaszabolás is volt, azt kaptam amit vártam. Ennyi.
"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"
Írta 2011. május 19. - 10:25
Korábban valaki nem dicsérte a legújabb fûrészt, Saw 3d (talán a 7. rész). Nekem tetszett, bár valóban zavarosabb, mint a megelõzõ részek. 10/8
NE nevettess, borzalmas az elõzõ részekhez képest is, arról nem is beszélve , hogy mai filmgyártás minden rossz eleme elõkerült a készítéskor. 10/8? LOL. Olyan filmeknek adtál 10/ 7 ill. 6-ot, amik klasszisokkal verik a Fûrészt.
Írta 2011. május 18. - 20:51
"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"
Írta 2011. május 18. - 20:48
A lányom nélkül soha - PORT.hu
valós történet alapján, Izraelben játszódik, úgyhogy rengeteg olyan párbeszéd van benne amit nem lehet érteni
ajánlott nagyon
valós történet alapján, Izraelben játszódik, úgyhogy rengeteg olyan párbeszéd van benne amit nem lehet érteni
ajánlott nagyon
Írta 2011. május 16. - 08:36
Mechanic szerintem már elég gyenge volt.
nekem bejött
Írta 2011. május 16. - 01:38
Írta 2011. május 15. - 22:09
ezek között vannak kincsek?
http://www.kepfeltol...ltoltes.hu_.jpg
Néztem én pár filmet, de semmi említésre méltó. 2h 40 perces Fantom gyíkságot, ahol egy gebe majomparádé a fõhõs, és nagyon haragudtam, mert a képregényben izomos volt, meg kemény.
Statham meg pörög, stabil szerepet tud, de az nagyon és szeretjük is érte. Engem arra az öregedõ kopaszra emlékeztet, aki kocsival üti el a helikoptereket és szereti megvédeni a kislányát az udvarlóktól
Keresek egy ( érzésre brazil v. spanyol) filmet:
Egy kanyarban halálesetek zajlanak le,van valami "szellem" aminek köze van a vízhez (talán vízbe folytották ) A végén csatornában ugrálnak a múlt és jelen között. 2009-es lehet tippre, de tuti 2000 utáni. Aztán lehet fesztivál díjat is nyert.
http://www.kepfeltol...ltoltes.hu_.jpg
Néztem én pár filmet, de semmi említésre méltó. 2h 40 perces Fantom gyíkságot, ahol egy gebe majomparádé a fõhõs, és nagyon haragudtam, mert a képregényben izomos volt, meg kemény.
Statham meg pörög, stabil szerepet tud, de az nagyon és szeretjük is érte. Engem arra az öregedõ kopaszra emlékeztet, aki kocsival üti el a helikoptereket és szereti megvédeni a kislányát az udvarlóktól
Keresek egy ( érzésre brazil v. spanyol) filmet:
Egy kanyarban halálesetek zajlanak le,van valami "szellem" aminek köze van a vízhez (talán vízbe folytották ) A végén csatornában ugrálnak a múlt és jelen között. 2009-es lehet tippre, de tuti 2000 utáni. Aztán lehet fesztivál díjat is nyert.