DE van!! Csak a azt is átütötte az alsó seb az bõven a sípcsontvédõ mögött van!!!
Ezért ma vettem egy újjat!!!!
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Trial2
Indította
KMT
, 2002. május 08. 09:45
Írta 2002. május 21. - 16:08
Írta 2002. május 21. - 16:02
A találkával kapcsolatban, már csak azt kéne tudni, hogy hol találkozzunk és merre!!!
A Sportszigetre én is igyekszem kimenni.
Gregory:Neked nincs sípcsontvédõd?????
HG
A Sportszigetre én is igyekszem kimenni.
Gregory:Neked nincs sípcsontvédõd?????
HG
Írta 2002. május 21. - 15:51
Hát ez tényleg szívás! Hol lehetett errõl tudni? Mert Bajáról még Szeged azért jóval közelebb lett volna, mint pl. Gyõr a jómúltkor :-/ Yoshida, mit írjak a nevedhez a képeknél? Yoshida jó, vagy Szabó László/Laci, melyiket óhajtod?
Írta 2002. május 21. - 15:48
Ja és ha minden igaz é kinn leszek jún. 9.-én a Sportszigeten 12-16 oráig Snowboard és Moutain Bike SÓ és 20 órától MX freestyle Só!
Lakik valamelyõtök Sopronba ??? mert oda megyünk év (pontosabban Sarlódra) végin.
Lakik valamelyõtök Sopronba ??? mert oda megyünk év (pontosabban Sarlódra) végin.
Írta 2002. május 21. - 15:38
Basszus!
Vasárnap meg Hétfõn volt triál verseny+bemutató Szegeden!
Tegnap hatkor mentem ki mert ott voltunk egy ismerõsünknél és õ mondta hogy volt triál. De amikor kimentem már csak pakoltak. > > > > :'( :'( :'( :'(
Na mindegy Debrecen még ott lesz 2x!
Vasárnap meg Hétfõn volt triál verseny+bemutató Szegeden!
Tegnap hatkor mentem ki mert ott voltunk egy ismerõsünknél és õ mondta hogy volt triál. De amikor kimentem már csak pakoltak. > > > > :'( :'( :'( :'(
Na mindegy Debrecen még ott lesz 2x!
Írta 2002. május 21. - 14:28
Kösz a tippeket, próbálkozni fogok, az tuti:) A képeket megnézem, és felteszem õket, mihelyst tudom!!! Kösz a segítséget:D
Írta 2002. május 21. - 13:18
sztem tok mindegy, nekem elol egy ontott alu agy van 2 eve,es meg semmi baja... tehat,h ameg tudod venni a deore-t 2800-ert,akkor azt erdemesebb... az orszaguti valto engem is erdekelne,v.h nem szeretnek ujat venni 5e-ert...
Írta 2002. május 21. - 12:27
Nnics valakinek rövid kanalas o.ti hátsó váltója. Valami egyszerû, konzolos típus kellene. HELP ME ! ! !
Ja még valami elõre milyen agyat vegyek?
Deore 36L 2800HUf Vahy Zoggie ipari csapályas 3500 HUF ??????????????????????????????????????
Ja még valami elõre milyen agyat vegyek?
Deore 36L 2800HUf Vahy Zoggie ipari csapályas 3500 HUF ??????????????????????????????????????
Írta 2002. május 21. - 10:50
Írta 2002. május 21. - 00:23
Ha a felnifekre gondolsz....
HS 33 22 500
Merevito 2500
Merevito nagyobb gumikhoz 2500
HS 33 22 500
Merevito 2500
Merevito nagyobb gumikhoz 2500
Írta 2002. május 20. - 23:56
Hali!!
Valaki meg tudna nekem irni, hogy mennyibe kerulnek most otthon a Magura hidraulikus U fekek??
Pliiiiz!
Koszonom elore is!!
Valaki meg tudna nekem irni, hogy mennyibe kerulnek most otthon a Magura hidraulikus U fekek??
Pliiiiz!
Koszonom elore is!!
Írta 2002. május 20. - 22:15
Na mindenesetre addig a képeket a kep.tar.hu/yoshida-ra feltettem.
(Laci tirál az album neve)
LordAndrew: szedd le, és tedd fel az extrára nyugodtan, utána akár le is szedem innen, inkább legyenek egy helyen az ilyen jellegû képek.
(Laci tirál az album neve)
LordAndrew: szedd le, és tedd fel az extrára nyugodtan, utána akár le is szedem innen, inkább legyenek egy helyen az ilyen jellegû képek.
Írta 2002. május 20. - 20:22
Szerintem az túl pici. Próbálgasd. Tegyél fel mondjuk egy 16-18 körülit, és nézd meg mekkorát tudsz ugrani, stb. Asszem túl könnyûben nem lehet nagyot ugrani, túl nehézbe meg nem bírsz beletekerni, és "orraesel". Velem legalábbis ez történik...
HG: szombaton láttam õket, kb 17-20h körül.
LordAndrew: van egy pár képem a gyõri versenyrõl elsõsorban a 6.ik hobby-sról. Feltöltöd a biketrials-ra? (nem csak elit, meg haladós képek kellenek oda. )
HG: szombaton láttam õket, kb 17-20h körül.
LordAndrew: van egy pár képem a gyõri versenyrõl elsõsorban a 6.ik hobby-sról. Feltöltöd a biketrials-ra? (nem csak elit, meg haladós képek kellenek oda. )
Írta 2002. május 20. - 20:05
nem vagyok triálos, de 22-höz asszem 12 es tárcsa kell hátra, de lehet hogy nem
Írta 2002. május 20. - 20:01
Most szerelem át a bringámat a régi BMX racsnis( ;D) hátsó rendszerrõl kazettásra, és szeretném megérdeklõdni, hogy ha elõl egy 22es Alivio tányér van, hátra mekkora fogaskerekeket dobjak fel, hogy ideális legyen pedálból ugráshoz, jó legyen tekeréshez is, stb?
Írta 2002. május 20. - 18:41
Az a legjobb, hog yÉn Kb 60-70 centire ugrok fel hátsón!!! Most meg egy kis 20 centis vacakra akartam!!!! =))))))
Írta 2002. május 20. - 18:39
JÚJ ilyen nekem is van!!!
Pedig én nem is tiálozok csak egy dupla ugratót akartam átugrani...
Pedig én nem is tiálozok csak egy dupla ugratót akartam átugrani...
Írta 2002. május 20. - 18:36
Vicces esések!!!
Itt egy jó kép "róllam"!
vagyi a lábamról!
A kép címe: mit okoz a szegecselt platform pedál?
http://www.andraas.hu/sipcsont.htm
Itt egy jó kép "róllam"!
vagyi a lábamról!
A kép címe: mit okoz a szegecselt platform pedál?
http://www.andraas.hu/sipcsont.htm
Írta 2002. május 20. - 18:33
A Triálos találkát megszervezhetjük. Rögtön a szünet legelején kellene, a suli vége utáni 1 hétvégére!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Szerintem a Nagyok közül bárkit hívunk, mind joo fejek.
Komolyan, Hobby kategóriába 4 raklap a maximum????????????
' raklap az hány Centinek felel meg. A Szabvály EUR raklap az 14 cm. Jól tudom??? Akkor 4 raklap az 56cm. Hobbyba ennyi a max.???
Magura fékkar alkatzrésze nincs valakinek, vagy nem tudja, hol lehet kapni??????
Szerintem a Nagyok közül bárkit hívunk, mind joo fejek.
Komolyan, Hobby kategóriába 4 raklap a maximum????????????
' raklap az hány Centinek felel meg. A Szabvály EUR raklap az 14 cm. Jól tudom??? Akkor 4 raklap az 56cm. Hobbyba ennyi a max.???
Magura fékkar alkatzrésze nincs valakinek, vagy nem tudja, hol lehet kapni??????