Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Trial2

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
642 replies to this topic

KMT

KMT

vendég

• fórumtag
  • 97 posts
Nem tudjátok: rockring, pedál, támaszkodás (pl. kézzel) hibapont??

KMT

KMT

vendég

• fórumtag
  • 97 posts
Hát igen, én láttam, nincs sok esély jó idöre, h bassza meg. Ha esni fog elég szar lesz... de azért megyek.
bikeom: kék 2k1, egyenes project2 villa, vfék.
Tpresident: Az a felni alex? Nekem az van, jól bírja és jól fog rajta a fék.
Ki mekkorát ugrik át, fel, le..????? én 170,75,150(sorrendben)

Yoshida

Yoshida

vendég

• fórumtag
  • 150 posts
Ja, néztetek ma idõjárás jelentést?  :/

Yoshida

Yoshida

vendég

• fórumtag
  • 150 posts
Hi, elfelejtettem szólni, hogy a Roto Bike-ba csütörtökön még volt Nexave SC 7es agy 7e-ért.
XVIII. ker. Üllõi út 475. Tel.: 06-30-613-637.

Ja, azt hallottam, hogy aki elindul ezen a versenyen, az -mivel ez nem kupafutam- eltiltást kaphat a többi versenyre, nem versenyezhet. Asszem akinek van versenyengedélye arra vonatkozik, de nem tuti az infó, állítólag tavaly is így lett volna, de mivel akkor mindenki kint volt, az egész bandát nem lehet kizárni. :) (idén viszont ugye sokan távol lesznek.)
Errõl mit tudtok? (hobbinál azért gondolom nem számíthat)

A másik, hogy azt írták a sportszigetre, hogy minen esemény ingyenes, ki lehet próbálni, részt lehet venni benne. Akkor a k. triálverseny az nem esemény? Miért nem ingyenes? (én úgyse indulok, de azért ez b*ssza a csõröm. És a North Shore? Az is fizetõs lesz? -azt még aközönségnek is megnyitják utána- )

Hi.

Balage_3al

Balage_3al

vendég

• fórumtag
  • 90 posts
Akkor hol is találkozzunk mert én a Greg-el megyek !!!Etele ér ??

mojlepque

mojlepque

törzsvendég

• fórumtag
  • 295 posts
Mé ne lehetne használni??? És egyébként is hogyan bizonyítanák, hogy van-e rajta. Mástól is csikoroghat. Meg még korábbról is lehet fekete a fékezõ felületed.. És tiltanák a Kólát, meg a szörpöt, meg az ékszíj-olajat is?? ÁÁÁ, szerintem nincs ilyen szabály!

Egy testrész: 1 pont
Egynél több testrész eccerre: 5 pont
Lépésenként még 1 pont
5 pontnál vége a dalnak azon a szekción abban a fordulóban
És asszem a 4. hibapont nem számolják be. Szóval ha 4-et hibáztál, akkor csak 3-at írnak be, de 5-nél mindenképp kipontozócc. Mondjuk ez lehet, hogy nem minden országban van így...

Moj...

U.I.: Engem onnan lehet,majd felismerni, hogy Gregoryékkel megyek ki.. ;D

Balage_3al

Balage_3al

vendég

• fórumtag
  • 90 posts
Halljátok mindenki én még laikus vagyok a versenyszabályok terén de hogy is van ez nem minden versenyen lehet kátrányt használni ???  ???
:o  :o  :o  :o  :o  :o  :o  :o  :o :o
de miért ???

Balage

MG

MG

törzsvendég

• fórumtag
  • 970 posts
Nevezési díj versenyszámonként 500 Ft.
Minden induló ajándékot kap.
A versenyeken mindenki csak saját felelõsségére indulhat és ezt a versenyzõk a nevezésnél aláírásukkal igazolják is. Bukósisak és védõfelszerelés használata kötelezõ. 14 év alatti versenyzõk csak írásos szülõi hozzájárulással indulhatnak.
Nevezés a helyszínen.

TOM

TOM

törzsvendég

• fórumtag
  • 836 posts
Shore az

tpresident

tpresident

törzsvendég

• fórumtag
  • 898 posts
Ja, kiváncsi leszek a North Short-ra.
Biztos király lesz ! ! !

tpresident

tpresident

törzsvendég

• fórumtag
  • 898 posts
A versenyre meglesz a felnim elõre ! ! !
XRims 2100 fekete küllõk, Deore agy. Egész dark lesz a gépem. ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Lesz nevezési díj???

Mit érdemes magammal vinni a versenyre???
Belsõ, szerszám...és még?
Kátrányt lehet használni a versenyen???

don_iNSECT

don_iNSECT

vendég

• fórumtag
  • 192 posts
bocsanat mindenkitol,de az FTP-server a mai naptol megszunt...  :'( :'(

HG

HG

vendég

• fórumtag
  • 80 posts
Csá!!

Sekee-t nem lesz nehéz felismerni festetlen magellan trialjáról+ fekete Cratoni sapkájáról...
Engem is könnyû lesz felismerni a törött kezemrõl, a többieket meg nem tudom.
Király lesz. Egy kupac Trialos 1üt.

HG

tpresident

tpresident

törzsvendég

• fórumtag
  • 898 posts
Erõt, egészséget ! ;D ;D ;D ;D ;D

ÉN KINTLERSZEK Pénteken is, és Peppencs is kinnt lesz !!!
A Hard Sapce-t Tatabánbyán vettem, ilyen akcijós' volt, az a pár darab...sajna hamar elkapkodták.
Én Tatabányáról megyek fel vonattal, szerintem bemegyek a Keletibe, és onnan megyek át a Népstadionhoz. Pénteken pesten alszok, és szombaton verseny!!!

Gregoryt már felismerem a gépérõl. Seeke, Téged mirõl lehet majd felismerni?????????

És a Többieket???

Ja, még valami: Viszek a rakás Epret, pótolni kell az elvesztett energiát ! ! !
;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

mojlepque

mojlepque

törzsvendég

• fórumtag
  • 295 posts
Szerintem Örsék jó arcok! Többször voltam már velük és sose fikáztak senkit. Pont ellenkezõleg!
A legjobb arc a Balázs Peti mindenképp. Szervált nekünk matricát, mindent... Vicces egy ember (és mindemellett quuuuuvajól triálozik!).
Sõt tavaly novemberben tök ingyen elvállaltak egy trial-bemutatót  a sulinkban (amit ugye én szerveztem... ;D)! Még õk pakolták a kábeldobokat a teherautóra, mert nem volt elég ember és ezek után, a spártai körülmények ellenére baromi jó kis mûsort nyomattak a suli-napon. Szóval minden elismerésem az övéké! Szerintem egyáltalán nem nagyképûek!

Balage: Leírtam priv-ban az utat! És küldtem Emilt is!

Na, üdv! Találkozunk a Sport-szigeten!

don_iNSECT

don_iNSECT

vendég

• fórumtag
  • 192 posts
rsx-et mar nemhiszem,h talalsz, legalabbis mar reg nem gyartyak,es en sem kaptam anno,a sora 4500 Ft, es meg jobb is, mert konnyebb... a zoldpontban lattam legutoljara... www.bicycle.hu nezd meg nekem is olyan kene...

Balage_3al

Balage_3al

vendég

• fórumtag
  • 90 posts
ha váltó akkor shimano RSX csak 5rugó  :o és kikanalasba is lehet kapni :)

Balage

HG

HG

vendég

• fórumtag
  • 80 posts
Nem tudtok arról a rendezvényrõl valamit ami ma volt (2002.jun.2) a Kossuth téren????
Ment oda egy Trialos arc.
Hátha itt van. Elõl hátúl Magura, kék Magellan Trial váz, Kék Fox mez.
Asszem ennyi elég.
Utánna bement bringával a metróhoz a sok ember közé.

HG

KMT

KMT

vendég

• fórumtag
  • 97 posts
A sora,    igen   mi a szarért ne mûködne?? csak a végállás csavart kell beállítani.

Sekee: Bazz, tényleg nem ismertelek föl (majd szombaton a sportszigeten), de vágom,h ott voltál. Csodálkoztunk is,h nem szól az a triálos...  megszoktam már a polarx-et!
Honnan ismered Örsöt 8 éve (akkor kezdte, asszem)

Gabi07

Gabi07

vendég

• fórumtag
  • 156 posts
Lenne egy olyan fantörpikus kérdésem, hogy 6-os soron, hatos karral rendesen müxik-e egy Sora váltó? Melyik típus most a Shimano legolcsóbb o.úti váltója?