belsot??? a legolcsobbat... ugyis meghalnak egy ido utan,kulonben meg Continentalt kb 800,de eleg jo... Nekem is Mali-m van!! holnap akkor mi van, vagy mi nincs? sar lesz?
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Trial2
Indította
KMT
, 2002. május 08. 09:45
Írta 2002. június 06. - 22:22
Írta 2002. június 06. - 21:25
hALLÁTOK LEMINUSZOLTAM az Schwable 1900ft-s belsõ (külsõ-space)egy egyszerû rózsatövissel basszus mit vegyek ??????
Milyen belsõt vegyek HELP !!!
Milyen belsõt vegyek HELP !!!
Írta 2002. június 06. - 21:07
Írta 2002. június 06. - 21:05
Hallottátok a Híradó állítólag a sport szigeten van a water jump és a nagy medencébõl elfolyt az össz víz és azt amire eltakarítják Pontosabb infó GREG!!!
Balage
Balage
Írta 2002. június 06. - 20:52
Pénteken építik a pályát, és akkor még úgyse lehet rámenni, aki csak a triál miatt megy, az ráér szombaton, a jó idõben. Remélem.
Hékás! Nekem is Malim van. Egy bamba. c. Rob.
Hékás! Nekem is Malim van. Egy bamba. c. Rob.
Írta 2002. június 06. - 19:02
Na a Malisok a királyok na jóó nem csak végre van egy Mali-s ember a fórumon NE sértõdjenek meg a Magellanosok csak kell egy kis változatosság !!!!Nem ??
Na aazért írok mert mi pénteken kb1/2 1h 1 re megyünk ki mert elsõ 3órára be kõ mennem !!!
:-/
Na aazért írok mert mi pénteken kb1/2 1h 1 re megyünk ki mert elsõ 3órára be kõ mennem !!!
:-/
Írta 2002. június 06. - 14:34
Írta 2002. június 06. - 12:01
Gregory, bocs, hogy nem nyomtam fotot, de floppy-n van kép, és nemtalálom.
Fekete Mali Mamba, hátul S. Space, piros HS33...ilyesmi.
Pénteken 10:30 ra érek oda.
Ti (péntek) mikortól lesztek kinn, és kb. meddig???
Fekete Mali Mamba, hátul S. Space, piros HS33...ilyesmi.
Pénteken 10:30 ra érek oda.
Ti (péntek) mikortól lesztek kinn, és kb. meddig???
Írta 2002. június 05. - 21:35
Na úgy néz ki szombaton tudok menni vonattal, de ese 19:30kor már indulnom is kell vissza, szal MX sórol lemaradok:) Ha tudom vinni a bringám, hát marha könnyen felismertek, a fekete hegesztett nõi vázammal, telematricázva, és egyesek Yasecnek nézik;) Hátul 2.1-es Maxxis, elöl Panaracer, ülés nuku... Ruhát még nemtok, gondolom mindenki a bee xtrparkban lesz, részletes felismerési lehetõségeket írjatok plz!
Írta 2002. június 05. - 21:05
Gryphus !!!
De van Fox csak qrva drága !!!
Nem olyan fontos, hogy legyen térdvédõ is mert zavar (kényelmetlen, nehéz)de a Gryphus felmegy a térdkalács aljáig és elég jól fogja a lábad ez 4 tépõzárcsíknak köszönhetõ )) !!! : : ;D ;D
;D
De van Fox csak qrva drága !!!
Nem olyan fontos, hogy legyen térdvédõ is mert zavar (kényelmetlen, nehéz)de a Gryphus felmegy a térdkalács aljáig és elég jól fogja a lábad ez 4 tépõzárcsíknak köszönhetõ )) !!! : : ;D ;D
;D
Írta 2002. június 05. - 20:56
Én is így jártam csak ball lábbal!!! Szerintem láttad a képeket!!!
Majdnem összekllet varratni, mert csontig ment, de nem akartam tetanuszt kapni!!! =)
Én Gryphust használok!!!
10ért vettema hunyadi sport boltban!!!
Majdnem összekllet varratni, mert csontig ment, de nem akartam tetanuszt kapni!!! =)
Én Gryphust használok!!!
10ért vettema hunyadi sport boltban!!!
Írta 2002. június 05. - 20:08
Hi all!
Mostanában a pedálból ugrást gyakorolgatam, csak simán vízszintes felületen. Ma egész jól ráéreztem, és egymás után hármat is tudtam ugrani. Örültem is, mint majom a farkának, de az egyik ugrásnál jól a (jobb) sípcsontomba kaptam a kisméretû > , fémkeretes > pedált. Nem ismerem pontosan a s. csontom felépítését, de Q mélyen belevágott, és több "réteget" is szemmel láthatóan átszakított...
Már múltkor is segítettetek s.csont védõ témában, most konkrét márkák, konkrét típusai érdekelnének. Ki milyet használ? (tudom Umbro nem kell, de azon kívül?).
És térdvédõ nélkül nem tud a pedál a s. csontvédõ fölé támadni?
Tenx!
Mostanában a pedálból ugrást gyakorolgatam, csak simán vízszintes felületen. Ma egész jól ráéreztem, és egymás után hármat is tudtam ugrani. Örültem is, mint majom a farkának, de az egyik ugrásnál jól a (jobb) sípcsontomba kaptam a kisméretû > , fémkeretes > pedált. Nem ismerem pontosan a s. csontom felépítését, de Q mélyen belevágott, és több "réteget" is szemmel láthatóan átszakított...
Már múltkor is segítettetek s.csont védõ témában, most konkrét márkák, konkrét típusai érdekelnének. Ki milyet használ? (tudom Umbro nem kell, de azon kívül?).
És térdvédõ nélkül nem tud a pedál a s. csontvédõ fölé támadni?
Tenx!
Írta 2002. június 05. - 18:41
Pénteken lesz szar idõ, szombaton már csak felhõs lesz ! ! !
Figyeljétek meg...az idõjárás is tudja, hogy Triál lesz szombaton...nem fog esõ esni olyankor ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
500 forint a nevezés?
Ezt hol hallotad? nem vonom kétségbe? csak én nem olvastam róla sehol?!
ülés kötelezõ igaz ?!
Én bemegyek a Keletiig, és onnan megyek a Népstadionhoz
Pénteken kb. 10:30-ra leszek ott, bár ha szakad az esõ nem indulok el, de szombaton 100 % megyek.
Figyeljétek meg...az idõjárás is tudja, hogy Triál lesz szombaton...nem fog esõ esni olyankor ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
500 forint a nevezés?
Ezt hol hallotad? nem vonom kétségbe? csak én nem olvastam róla sehol?!
ülés kötelezõ igaz ?!
Én bemegyek a Keletiig, és onnan megyek a Népstadionhoz
Pénteken kb. 10:30-ra leszek ott, bár ha szakad az esõ nem indulok el, de szombaton 100 % megyek.
Írta 2002. június 05. - 16:45
Írta 2002. június 05. - 14:59
Írta 2002. június 05. - 14:49
Yoshida, kösz az infót, a szigeten télleg szar idõre lehet számítani?! Nemár, nemakarok szívni három és fél órás utazás után... Szerintektek triál szempontból melyik nap érdemes kimenni?
Írta 2002. június 05. - 14:43
Azt modják kúúrva szare idõ lesz!! Szerintetek akkor van értelme kimenni???
Én kb 170, 65, 90- ugrok!!!(át, fel, le)
Én kb 170, 65, 90- ugrok!!!(át, fel, le)
Írta 2002. június 05. - 14:22
Sajna egy darabig nem is fog nak lejönni a videók, mert Donnak meg kellet szüntetnie az ftp-t, amin tárolódtak a videók! Dolgozunk a megoldáson!
Írta 2002. június 05. - 12:11
Nekem az http://www.extra.hu/biketrials/ oldalról nem akar lejönni a Sekee videó.
Írta 2002. június 05. - 10:02
Hali!
Vasárnap kinleszek a sportszigeten de bicaj nélkül!
Készlett a bicaj királyos a rockring 4000 volt de megérte tök egyedi!
Mirõl ismerlek fek titeket???
Vasárnap kinleszek a sportszigeten de bicaj nélkül!
Készlett a bicaj királyos a rockring 4000 volt de megérte tök egyedi!
Mirõl ismerlek fek titeket???