a suzuki tükrök nagyon viccesek:)
de a nagyobb autókkal (bmw,merci) már vigyázni kell. Azokat már csak a tükör legszélén szabad megrúgni:)
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Kerékpárral a járdán ?!
Started by
Nemfáj
, 2004. May 16. 13:32
Posted 2004. September 14. - 01:05

Posted 2004. September 14. - 00:06

nekem eddig nem sok "trófeám" van.
de egyszer én ijedtem meg...
megyek, útszélén áll a mi autonkból egy ignis.
kék ht pulcsim, cipzáros, libeg a 2 szélemen, mikor épp az otó mellett vagyok, akkor a huzat így széttárta a pulóvert, az hozzáért az autóhoz, pontosabban a tükörhöz, és le is törte azt ;D
megijedtem, h mi a @....
egy pulóver letöri a tükröt LOL.
jólmegvannakezekazautóktervezve, ez a lényeg ;D
de egyszer én ijedtem meg...
megyek, útszélén áll a mi autonkból egy ignis.
kék ht pulcsim, cipzáros, libeg a 2 szélemen, mikor épp az otó mellett vagyok, akkor a huzat így széttárta a pulóvert, az hozzáért az autóhoz, pontosabban a tükörhöz, és le is törte azt ;D
megijedtem, h mi a @....
egy pulóver letöri a tükröt LOL.
jólmegvannakezekazautóktervezve, ez a lényeg ;D
Posted 2004. September 13. - 23:57

Nekem az a tetszetõsebb,ha a menetirányom megegyezik az autóéval.Nem kormánnyal (azt csak az AC-vel), hanem spiccel:) kell lerúgni.Egy orgazmus,mikor csörög a betonon.

Posted 2004. September 13. - 22:58

Posted 2004. September 13. - 22:45

naa keresünk egy új merdzsót vagy akármit én nekimegyek te ráurgasz, lefotozzuk és elhúzunk ;)persze csak ha okunk van..najó felébredek.
Posted 2004. September 13. - 22:36

én tudok akkorát banizni mint egy motorháztetõ. mindig filózom, h megtegyem e pl egy 3-as bmw-vel..csak lehet h egyszer kiakadok monóval 
na ahhoz nemtudom mit szólna a tulaj :

na ahhoz nemtudom mit szólna a tulaj :

Posted 2004. September 13. - 22:16

Engem néha bizserget hogy lekoccoljak egy két autót pl ah cangaúton parkolkeresztbe..vagy csak simán beleszállnék az ajtóba és puff atom horpadás...
áhh túlm sok a stressz..
áhh túlm sok a stressz..
Posted 2004. September 13. - 21:44

ha jó irányban áll az autó, legtöbbször mázlija van.
tehát az a jó, ha szembe van neked, mikor elmész mellette, mert vna esélye visszahajlani a tükörnek.
ha nem így áll, esélytelen, akkor simán áramvonalasabb lesz az autó
kormány erösen megmarkol, számít ütésre, és elsunnyog.
hiába járnak oda "kétes alakok" ha egyszer gyorsan tekersz.... nem is látják.
tehát az a jó, ha szembe van neked, mikor elmész mellette, mert vna esélye visszahajlani a tükörnek.
ha nem így áll, esélytelen, akkor simán áramvonalasabb lesz az autó

kormány erösen megmarkol, számít ütésre, és elsunnyog.
hiába járnak oda "kétes alakok" ha egyszer gyorsan tekersz.... nem is látják.
Posted 2004. September 13. - 21:10

Hé, Thommey, hogyan igazítasz a tükrön? Csak kipofozod, vagy maradandó nyomot hagysz? Azaz letöröd, vagy csak behajtod/lehajtod/ráütsz?
Más is válaszolhat...! ;D
Nemfáj
Más is válaszolhat...! ;D
Nemfáj
Posted 2004. September 13. - 08:37

Vigyázz az igazítással, mert oda nem kispályás alakok járnak autóval. A kerékpárút egyébként is a legveszélyesebb közlekedési lehetõség.
Posted 2004. September 12. - 17:43

Csütörtökön mentünk haza kedvesemmel, és Erával a bringaúton, ahol is a Zöldpardon van. Még a bejrat elõtt egész normálisan állnak a bringaúton (behajtott tükör) de a keresztezõdés után az egyetemnél a parkoló félig üres, de mindenki a bringaúton parkol. 4 tükör:) életem eddigi legjobb találata..
talán olimpiai sportágat kellene belõle csinálni:)
én már nem idegesítem fel magamat ha ott állnak..csak igazítok:)
Üdv:Thy
talán olimpiai sportágat kellene belõle csinálni:)
én már nem idegesítem fel magamat ha ott állnak..csak igazítok:)
Üdv:Thy
Posted 2004. September 11. - 23:08

Posted 2004. September 11. - 22:17

Lord Leslie:
Tudtommal csak rendõr igazoltathat, és õ büntethet meg. A közterületfennteró is csak kiszabhatja a bírságot, meg dokumentálhatja, de nem végrehajtószerv, csak ellenõrzõ. (és fõleg SZERV :-) )
Szal, ha nem közli, hogy "Rendõrség!", vagy "Szolgálatba helyezem magam!" vagy ilyesmi marhaságot, akkor gázold el és hagyd cserben...! :-)
Másvalaki? Ki olvas még ilyeneket?
Nemfáj
Tudtommal csak rendõr igazoltathat, és õ büntethet meg. A közterületfennteró is csak kiszabhatja a bírságot, meg dokumentálhatja, de nem végrehajtószerv, csak ellenõrzõ. (és fõleg SZERV :-) )
Szal, ha nem közli, hogy "Rendõrség!", vagy "Szolgálatba helyezem magam!" vagy ilyesmi marhaságot, akkor gázold el és hagyd cserben...! :-)
Másvalaki? Ki olvas még ilyeneket?
Nemfáj
Posted 2004. September 11. - 17:36

Helyszín: Pécs, vasútállomás alatti(?) járda(?)
még hétfõn történt hogy szép nyugalmason tekerek az emlitett helyen, Discman a fülemen....
erre látom szembõl sétál felém egy fehér inges sötét nacis emberke és az ujjával mutatja, hogy "ejnye".
megállok, hogy vajon mit akar
elkezdi hogy szálljak le mert itt nem lehet kerékpározni
namost rendszeresen járok erre néha be is szólnak de 100esetbõl egyszer
és továbbra is azt vallom, hogy amíg nincs kitáblázva benne a kreszben (vagy igen?) addig én igenis közlekedni fogok ott kerékpárral.
Most annyiban változott a beszólá, hogy "2000 forintod bánhatja"
kérdem én jogos?
meg nem rendõrbácsi volt az illetõ hogy pénzbirsággal nyavajoghasson... :
még hétfõn történt hogy szép nyugalmason tekerek az emlitett helyen, Discman a fülemen....
erre látom szembõl sétál felém egy fehér inges sötét nacis emberke és az ujjával mutatja, hogy "ejnye".
megállok, hogy vajon mit akar
elkezdi hogy szálljak le mert itt nem lehet kerékpározni
namost rendszeresen járok erre néha be is szólnak de 100esetbõl egyszer
és továbbra is azt vallom, hogy amíg nincs kitáblázva benne a kreszben (vagy igen?) addig én igenis közlekedni fogok ott kerékpárral.
Most annyiban változott a beszólá, hogy "2000 forintod bánhatja"
kérdem én jogos?
meg nem rendõrbácsi volt az illetõ hogy pénzbirsággal nyavajoghasson... :

Posted 2004. August 18. - 01:38

Es ezuton szeretnek megosztani veletek egy kis olvasnivalot :
Wolfgang Rauch: Utak a kerekparozashoz.
Nagyon tanulsagos, terjeszteni kene. Bar a KEROSZ asszem teszi is. Csak egy baj van, hogy nem a megfelelo helyen. Hosszunak tunik, de van benne sok kep is ;) es messzemenokig megerosit abban, hogy amiket pl. ebbe a topikba irunk nem hulyeseg am, es erre masok is rajottek, csak nem tudnak eleg hangosan kiabalni.
Ausztriaban jatszodik (siman -akar ezen topik alapjan is- barki tapasztalhatja a leirtakat nalunk is), szol a bringasavokrol, a jarda-kerekparutakrol, es arrol, hogy az mekkora baromsag (lasd budai rakpart..), arrol, hogy nem tul kenyelmes ha az uttest torott buckas reszet keritik le bicajutnak (pl. XIII.ker Roppentyu utca) vagy arrol, hogy a szines diszmacskako az szep, csak kerekparozni nem alkalmas (mint egy rakas bringaut pesten)stb.stb.. felmeresek, javaslatok es egyaltalan foglalkozas a temaval.
Egy csipet nyugati kultura, meg egy csipet abbol, hogy naluk is csinalnak hulyesegeket, meg egy meglepo adat a sok kozul: "a kerekparosok az autovezetok koreben magasfoku szimpatiat elveznek" -Ausztriaban..;)
Wolfgang Rauch: Utak a kerekparozashoz.
Nagyon tanulsagos, terjeszteni kene. Bar a KEROSZ asszem teszi is. Csak egy baj van, hogy nem a megfelelo helyen. Hosszunak tunik, de van benne sok kep is ;) es messzemenokig megerosit abban, hogy amiket pl. ebbe a topikba irunk nem hulyeseg am, es erre masok is rajottek, csak nem tudnak eleg hangosan kiabalni.
Ausztriaban jatszodik (siman -akar ezen topik alapjan is- barki tapasztalhatja a leirtakat nalunk is), szol a bringasavokrol, a jarda-kerekparutakrol, es arrol, hogy az mekkora baromsag (lasd budai rakpart..), arrol, hogy nem tul kenyelmes ha az uttest torott buckas reszet keritik le bicajutnak (pl. XIII.ker Roppentyu utca) vagy arrol, hogy a szines diszmacskako az szep, csak kerekparozni nem alkalmas (mint egy rakas bringaut pesten)stb.stb.. felmeresek, javaslatok es egyaltalan foglalkozas a temaval.
Egy csipet nyugati kultura, meg egy csipet abbol, hogy naluk is csinalnak hulyesegeket, meg egy meglepo adat a sok kozul: "a kerekparosok az autovezetok koreben magasfoku szimpatiat elveznek" -Ausztriaban..;)
Posted 2004. August 18. - 01:35

Megaztan a budai oldalon is tessek vigyazni, jardas bringaut lezarva, masikoldali jardan kocsik parkolnak keresztben, marad a szembeforgalom, ami ideges es dudal. Nevetseg...:((
Posted 2004. August 17. - 21:20

De hallod mindenért balhé van. Azért leordítot egy családanyuka aki 2 gyerekével üldõgélt a játszótéren h leugrattam a pingpongazstalról (vagyis majdnem).6x sikerült hetedszerre gondolom kitaláljátok :)a fránya hátsókerék nem jött utánam az elsõ alól meg elfogyott az asztal. na mind1. Esek,majd röhögök ezerrel mert semmi bajom nme lett. Erre anyuka odajön "hogy lehetsz ennyire ostoba te lófejû hülyegyerek.Milyen példát mutatsz te a fiaimnak"" aztán sírva hazatekertem

Posted 2004. August 17. - 20:13

Hali!
Tudom már uncsi a topik, de nem bírom ki! VIGYÁZZATOK A PLÁZS FELETTI BRINYIGLIÚTON, MERT AMÍG EZ A SZEMÉT TART, ADDÍG A LÁBASFEJÜEK FELTÜNÕEN BALGÁK ARRAFELÉ!Ma is sikerült összevesznem legalább két családdal!
8)
Tudom már uncsi a topik, de nem bírom ki! VIGYÁZZATOK A PLÁZS FELETTI BRINYIGLIÚTON, MERT AMÍG EZ A SZEMÉT TART, ADDÍG A LÁBASFEJÜEK FELTÜNÕEN BALGÁK ARRAFELÉ!Ma is sikerült összevesznem legalább két családdal!

Posted 2004. August 17. - 20:11

Hali!
8)

Posted 2004. August 12. - 15:51

lehet, hogy azért jár minden nyáron Magyarországon, mert itt kiélheti szadista hajlamait.