hi
milyen ido van most arrafele? iletve mennyire saros a palya?
Iden volt mar nehany saros versenyem es nem igazan szeretnek most is nagy sarba menni. Igy ha nagy a sar var varhato, hogy holnapig meg esik (a met.hu szerint meg varhato eleg szep mennyisegu csapadek az ejjszaka) akkor inkabb kihagyom ezt a versenyt...
mike99
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

CrossKovácsi Maraton
Indította
szammer
, 2004. május 12. 20:48
Írta 2004. június 12. - 10:17

Írta 2004. június 10. - 19:05

yvorlpu!
egyelõre nem mondom biztosra, de ha tudok, megyek veled! (attol nagyban fugg, hogy mikor akarsz indulni...)
egyelõre nem mondom biztosra, de ha tudok, megyek veled! (attol nagyban fugg, hogy mikor akarsz indulni...)
Írta 2004. június 09. - 21:43

Megvolt a pályabejárás.8-an indultunk de 4-en az elsõ emelkedõnél úgy döntöttek hogy inkább túráznak egyet(bocsi a vezetés hiánya miatt).4-en(Tóth Tamás,Nóé Balázs,Juhász Miklós és jómagam) kb. versenytempóban (nekem legalábis úgy esett) lenyomtuk az elsõ kört 1 óra 23 perc alatt.A második körben Nóé B. elment mert dolga volt.A második kör 1óra 35 percre sikeredett.A pálya az utolsó 4 km-ig száraz volt.CSAKHOGY: OLYAN FELHÕSZAKADÁS JÖTT hogy alig látunk a sötétben.Az utak,kövek iszonyúan csúsztak.Azt hiszem jópár hónapos munkánk veszett oda mert rengeteg fa dõlt ki az utakra,tele van letõrt ágakkal.Na mindegy péntektõl újra takaríthatjuk a pályát.
Írta 2004. június 08. - 19:42

A legjobb út Nagykovácsiba:Moszkva tér-Hüvõsvölgy-Nagykovácsi.Holnap 4- 1/4 5-kor a Sebestyén kápolnánál vagyok és onnan indul a pályabejárás.
Írta 2004. június 08. - 18:39

na ma esti 7orás beyárásra nem megyek thommy.
yo tekerést.(késõn mondom... :
)
voltam hétfõn ..igaz országutival... Nagykovácsiig hogy megnézzem menyi idõ alatt lehet kiérni.(mivel vasárnap reggel megyek)
kb. 45perc Budaörsröl...egy oyan normál tempoban.
csomaggal montival gondolom lessz 1 ora bõven..
Pénteken délelött kiszalagozzák a páyát és onnantól fogva már belehet yárni egyedül is vezetõ nélkül.
Szoval én lehet csak péntek délután megyek 1 kört.
Aki akar az csatlakozhat.
yo tekerést.(késõn mondom... :

voltam hétfõn ..igaz országutival... Nagykovácsiig hogy megnézzem menyi idõ alatt lehet kiérni.(mivel vasárnap reggel megyek)
kb. 45perc Budaörsröl...egy oyan normál tempoban.
csomaggal montival gondolom lessz 1 ora bõven..
Pénteken délelött kiszalagozzák a páyát és onnantól fogva már belehet yárni egyedül is vezetõ nélkül.
Szoval én lehet csak péntek délután megyek 1 kört.
Aki akar az csatlakozhat.
Írta 2004. június 08. - 12:56

tavaly/vagy tavalyelõtt az mk futamra Pestrõl áttekertem, és rohadt messzinek tûnt, máshogy nem lehet átjutni Crosskovácsiba?
legalábbis hátizsákkal gáz volt...
legalábbis hátizsákkal gáz volt...
Írta 2004. június 08. - 12:00

Hello ,
Jönnék én is bejárni, mikor indulnánk pontosan és honnan ? Csatlakoznék !!!
Kösz elõre is
Tamás
Jönnék én is bejárni, mikor indulnánk pontosan és honnan ? Csatlakoznék !!!
Kösz elõre is
Tamás
Írta 2004. június 08. - 11:09

Nekem közepes iram,de mindenkit megvárunk.Bármikor kilehet szállni, lehet röviditeni.
Írta 2004. június 08. - 00:45

Írta 2004. június 07. - 20:49

Sziasztok!
A pályabejárással vigyázzatok mert kb 2400m-nél van egy bezárt kapu!Pár helyen még kint vannak az irányitó nyilak amiket februárban raktunk ki,ha a nyomokat nézitek akkor sokat segít.Egyébként szerdán 4-1/4 5-kor még vezetek egy pályabejárást,akit érdekel azt várom.Lehet hogy csak 1kör lesz de ha van idõ akkor elkezdjük a 2 kört is.Egyébként szombaton és vasárnap 2 óra alatt tekertük le az elsõ kört!!(közepes irammal mentünk)
A pályabejárással vigyázzatok mert kb 2400m-nél van egy bezárt kapu!Pár helyen még kint vannak az irányitó nyilak amiket februárban raktunk ki,ha a nyomokat nézitek akkor sokat segít.Egyébként szerdán 4-1/4 5-kor még vezetek egy pályabejárást,akit érdekel azt várom.Lehet hogy csak 1kör lesz de ha van idõ akkor elkezdjük a 2 kört is.Egyébként szombaton és vasárnap 2 óra alatt tekertük le az elsõ kört!!(közepes irammal mentünk)
Írta 2004. június 07. - 19:00

thommmy.

Ok. A kastéyparkbol indultok?nem vagyok ismerõs arrafelé.,iyenkor az nyitva van?
Mert ott tudok lenni este 7re a kastéy beyáratánál.(bár szerintem kicsit késõ nem?...)
De remélem egy igazi Lite-os beyárásra gondoltatok...
(én csak az 1. ill .talán a 2. körre=max53km....rááadásul a ballon széyelkopott 2.1es gumiaim lessznek fent...azokkal kb. mint a csiga vagyok.)
igy igen késõn végzünk? vagy?
üdv

Ok. A kastéyparkbol indultok?nem vagyok ismerõs arrafelé.,iyenkor az nyitva van?
Mert ott tudok lenni este 7re a kastéy beyáratánál.(bár szerintem kicsit késõ nem?...)
De remélem egy igazi Lite-os beyárásra gondoltatok...
(én csak az 1. ill .talán a 2. körre=max53km....rááadásul a ballon széyelkopott 2.1es gumiaim lessznek fent...azokkal kb. mint a csiga vagyok.)
igy igen késõn végzünk? vagy?
üdv
Írta 2004. június 07. - 14:37

Mi holnap megyünk bejárni a pályát, és olyan 7 körül leszünk ott este:(
Üdv:Thy
Üdv:Thy
Írta 2004. június 07. - 13:39

[glow=red,2,300]ELADÓ a nevezésem 3,000Ft-ért!
Az átiratást én elintézem. Táv: amilyent Te akarsz, mert még nincsen konkretizálva!
Ha érdekel, hagyj privit[/glow] vagy hivj: 06203139176
Az átiratást én elintézem. Táv: amilyent Te akarsz, mert még nincsen konkretizálva!
Ha érdekel, hagyj privit[/glow] vagy hivj: 06203139176
Írta 2004. június 06. - 17:49

HALI
Társakat keresek páyabeyáráshoz!!!!!!!
kedden,csütörtökön vagy pénteken mennék páyátbeyárni,és kellene társ aki ismeri v.legalább seyti merre megy a páya.
Sayna a 7végén a vezetett páyabeyárásra nemvolt lehetõségem elmenni :-\
Ezeken a napokon ugynéz ki egész nap ráérek, szoval amikor yo az illetõnek akkor.
iry privi vagy sms/hivy(30/4108066) hogy mikor hol találkozzunk.
pl. moszkva tér, aztán onnan kitekerünk.
üdv.
Yobi
Társakat keresek páyabeyáráshoz!!!!!!!
kedden,csütörtökön vagy pénteken mennék páyátbeyárni,és kellene társ aki ismeri v.legalább seyti merre megy a páya.
Sayna a 7végén a vezetett páyabeyárásra nemvolt lehetõségem elmenni :-\
Ezeken a napokon ugynéz ki egész nap ráérek, szoval amikor yo az illetõnek akkor.
iry privi vagy sms/hivy(30/4108066) hogy mikor hol találkozzunk.
pl. moszkva tér, aztán onnan kitekerünk.
üdv.
Yobi
Írta 2004. június 05. - 23:04

mmmm
milyen a pály anyaga??? ha megázik ragad vagy nem? meg izé... asszem megyek én is mer már az utóbbi 3 marcit kihagytam és remeg a kezem ami sz. szoval kell a dózis mer baj lesz...
milyen a pály anyaga??? ha megázik ragad vagy nem? meg izé... asszem megyek én is mer már az utóbbi 3 marcit kihagytam és remeg a kezem ami sz. szoval kell a dózis mer baj lesz...
Írta 2004. június 03. - 21:54

Neveztem, fizettem, megyek. Sok-sok sár, és víz az égbõl, ez az, amire számíthatunk, kedves rokkantak. De a jelszó: TOMBOLJATOK, NYUGDÍJASOK, TOMBOLJATOK!!
Uff
De remélem, többen leszünk, mint harmincan. Tudjátok, úgy utálok utolsó lenni. Tekerni meg nincs erõm ... :-[
Nemfáj.
Uff
De remélem, többen leszünk, mint harmincan. Tudjátok, úgy utálok utolsó lenni. Tekerni meg nincs erõm ... :-[
Nemfáj.
Írta 2004. június 03. - 18:52

Nevezés részemrõl is megejtve 8)
Tényleg jelölve van már a pálya? a lapon a pályabejárás júni 1-tõl van...
Még1 kérdés: a versenyközpontban lesz csomagmegõrzés?
Tényleg jelölve van már a pálya? a lapon a pályabejárás júni 1-tõl van...
Még1 kérdés: a versenyközpontban lesz csomagmegõrzés?
Írta 2004. június 01. - 08:03

skacok, nem tudja valaki, hogy tudom feladni az elõnevezési díjat?
a neten csak számlaszámot látok, postai csekk nem járható út?
a neten csak számlaszámot látok, postai csekk nem járható út?
Írta 2004. május 31. - 19:19

Sala:

Alfa: A középtávon indulok.
A listán szereplõ nevezettekkel valami lehet, mert már majdnem 3 hete neveztem a lé is utalva lett, de a listán nem látom magam. (de állítólag már keresnek...) :-\
Szammer
Írta 2004. május 31. - 13:37

Sziasztok!
A nevezettek listajan csak 30 neven latok. Ez lehetseges, vagy csak en latok rosszul? :-) :-(
Szamo, melyik tavra neveztel?
A nevezettek listajan csak 30 neven latok. Ez lehetseges, vagy csak en latok rosszul? :-) :-(
Szamo, melyik tavra neveztel?