Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

CrossKovácsi Maraton

- - - - -

• Please log in to reply
417 replies to this topic

paul

paul

törzsvendég

• fórumtag
  • 383 posts
Sziasztok
Az eredménylistát az UCI bíró vitte magával.Azt ígérte hogy ma délutánra felteszi a szövetség oldalára.(www.mountainbikesport.hu-ra)

szammer

szammer

törzsvendég

• fórumtag
  • 878 posts

Sziasztok!

Valaki meg tudja mondani nekem, hogy hol találok eredménylistát????

Plíííííííííííííííííííííííííííííííííííz

még sehol...
türelem...

Coppi

Coppi

újonc

• fórumtag
  • 1 posts
Sziasztok!

Valaki meg tudja mondani nekem, hogy hol találok eredménylistát????

Plíííííííííííííííííííííííííííííííííííz

tAmS

tAmS

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,796 posts
nem.kivancsi vagyok.

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,030 posts

vegeredmeny mi lett?

nem mindegy? ;)

tAmS

tAmS

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,796 posts
:D
nem is kellett indulnia, megis nyert

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10,884 posts
Víg Balázs nyert.
Vedd be a piros kapszulát, és kitágul az univerzum.

tAmS

tAmS

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,796 posts
vegeredmeny mi lett?

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,030 posts
ha valakit véletlenül érdekel, akkor a freeride versenyrõl egy rövidebb videó:
Feltöltött kép

Litespeed

Litespeed

törzsvendég

• fórumtag
  • 343 posts
  • LocationBudapest

Ez szerintem minden maratonon problema.Szilvason meg sztem az egyik legjobb modon oldottak meg,megse szakadt szet a mezony.Ez van

Szerintem nagyon is szétszakadt! Annyira biztos, hogy egymást ne akadályozzuk felfelé. Mondjuk senki sem tolta, de legalább volt hely.
One planet, one tribe...

gbr4k

gbr4k

törzsvendég

• fórumtag
  • 275 posts

Szerintem téged nem csak a jelek idegesítettek, ilyen lábbal... :) Engem más is zavart volna.

lehet, hogy veled mentem? bocis mezben voltal? gorcsolt a labad, amiert neha leszalltal nyujtani?

MSONAJ

MSONAJ

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,462 posts
Kérem ez volt az egyik legjobban szervezett maraton.....GRAT. (a sárról nem tehettek)
43.hely középtávon.+kulacselhagyás az elején+defkó is belefért+kellemes társalgás közben a pályabírókkal ... : ))
(majd szét robbantam) 2.1 explorer nagyon gáz volt(más nem volt)....a sár csak ragadt-tapadt....Thats all folk's!
Team Heavy Pedál Szeged

boooci

boooci

vendég

• fórumtag
  • 88 posts
Szerintem téged nem csak a jelek idegesítettek, ilyen lábbal... :) Engem más is zavart volna.

gbr4k

gbr4k

törzsvendég

• fórumtag
  • 275 posts

kb. km-enként ki volt írva, h hol tartunk...

hu ez legkozelebb tenyleg jol fog jonni, de engem most szemely szerint -mivel nagyjabol fellabbal tekertem- nagyon idegesitett. kinszenvedesnek tunt minden km. de ez egy egyedi eset es legkozelebb elony lesz es nem zavaro tenyezo. egyebkent a jeloles tenyleg peldas volt szintemelkedes tavra bontva ,veszelyre figyelmeztetes. kanaan.

boooci

boooci

vendég

• fórumtag
  • 88 posts
A szervezés szerintem is nagyon yoo volt!!kb. km-enként ki volt írva, h hol tartunk, nyílak szinte minden fán kint voltak, lehetetlen volt eltévedni!!Gratula a szervezõknek!!!

!nJoy, nem láttalak 7végén! Mi van veled??? Dunára jössz??

vendég_rvilike_*

vendég_rvilike_*
  • vendég
Ez szerintem minden maratonon problema.Szilvason meg sztem az egyik legjobb modon oldottak meg,megse szakadt szet a mezony.Ez van

gbr4k

gbr4k

törzsvendég

• fórumtag
  • 275 posts

A rajt...hát igen az is volt....nem rossz ez a percenkénti indítás,csak sztem nem sok értelme volt,még az aszfalton utolértük az elõzõ táv végét,és amikor fel kellett kanyarodni,akkor csomóan elkezdték tolni,lehetõleg az út egyik és másik oldalán is egymás mellett,hogy véletlenül se lehessen haladni...ezzel nem is lett volna baj,ha egy rövid szakaszról lett volna szó,de sajnos elég sokáig nem szakadozott szét a mezõny...talán egy 15-30perces idítás segítene ezen.

teljes mertekben igazad van eleg idegesito, hogy egy csomoan leszallnak ott ahol siman elmesz kozeptanyeron. nem oket akarom bantani, csak amikor helyezesre mesz, akkor ez nagyon visszafog az elejen. a szilvasi rajt jobb volt, mert eleve felfele indult igy eleve kialakult egy erosorrend az elso terepen talalhato emelkedo elott. itt viszont egyenes aszfalt volt, ahol a gyengebbek is tok jol tudjak nyomni, igy egyszerre ertek oda olyan bicosok, akik nagyon eltero kondiban voltak.

gbr4k

gbr4k

törzsvendég

• fórumtag
  • 275 posts

sajnalom hogy ugy odavagtam a terdem -perec-, hogy utana alig birtam vegigmenni, de a palya szepsege, meg a feeling karpotolt.

Robi: ez volt a baj. sokadik, de fellabbal ez mar nem erdekelt.

szammer

szammer

törzsvendég

• fórumtag
  • 878 posts
Nagyon-nagyon jó volt a tegnapi verseny!
Olyan nagy sár nem volt mint amire számítottunk, sárgumival lehetett menni, tavaly rosszabb volt a terep.
A szervezõknek dicséret, a póló jó minõségû, a (közép távon indultam - ott) a frissítõk száma bõven elég volt (53 km-en 4 helyen - igaz nem volt 25 fok!)
A kajáért fizetni kellett de megérte mert finom volt.
A vége felé a vádlim (korábbi versenyeken soha) most görcsölt, de nem volt vészes...
A pálya kijelölésre sem lehetett panasz, aki el tudott tévedni az elég durva...
A chipes idõmérés külön dicséretet érdemel mivel NO KAUKCIÓ!!!
Jövõre új-keményebb pálya lesz, várom!
Szammer
Ja és az elõzetes eredmény:felnõtt összetett 23.helyezés (3:30 min)

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,531 posts
Évek óta elöször adtam fel egy versenyt. :(
Köszönhetõ ez annak, hogy féltávnál ott volt a cél. De annak is, hogy azon az elején egy buzgó bringás megpróbált elhaladni kettõnk között felfelé, összeakadt a kormányunk és rámdõlt. A kormánya beleállta térdembe. Ezután már végig éreztem és miután kiálltam, egyre csak dagadt. Remlem pár nap alatt helyre jön. Szóval a sár olyan volt, mint a kelesztett tészta. Még lefelé is kellett nyomni. Sok erõt kivett belõlem, és mikor mentem lefelé a cél felé, még az esõ is szemerkélt. Szóval erõs volt a kisértés, pedig a bringa tökéletesen ment, és én sem purcantam ki teljesen. A pálya tökéletesen volt jelölve, de én szívesen vettem volna az elsõ itatónál, egy kis banánt, hogy kapjak erõt a végéig.
Most elégedetlen vagyok magammal.
Na, majd a hétvégén a Rákóczi TT-n!
Minden esetre köszönet a profi rendezésért! És gratula azoknak, akik végig csinálták!