Jelentkezz be Regisztrálj

CrossKovácsi Maraton
Posted 2005. June 13. - 15:46

Az eredménylistát az UCI bíró vitte magával.Azt ígérte hogy ma délutánra felteszi a szövetség oldalára.(www.mountainbikesport.hu-ra)
Posted 2005. June 13. - 15:41

Sziasztok!
Valaki meg tudja mondani nekem, hogy hol találok eredménylistát????
Plíííííííííííííííííííííííííííííííííííz
még sehol...
türelem...
Posted 2005. June 13. - 14:53

Valaki meg tudja mondani nekem, hogy hol találok eredménylistát????
Plíííííííííííííííííííííííííííííííííííz
Posted 2005. June 13. - 14:40

Posted 2005. June 13. - 14:37

Posted 2005. June 13. - 14:32

Posted 2005. June 13. - 14:31

Posted 2005. June 13. - 14:27

Posted 2005. June 13. - 13:46

Posted 2005. June 13. - 13:05

Ez szerintem minden maratonon problema.Szilvason meg sztem az egyik legjobb modon oldottak meg,megse szakadt szet a mezony.Ez van
Szerintem nagyon is szétszakadt! Annyira biztos, hogy egymást ne akadályozzuk felfelé. Mondjuk senki sem tolta, de legalább volt hely.
Posted 2005. June 13. - 12:18

Szerintem téged nem csak a jelek idegesítettek, ilyen lábbal...
Engem más is zavart volna.
lehet, hogy veled mentem? bocis mezben voltal? gorcsolt a labad, amiert neha leszalltal nyujtani?
Posted 2005. June 13. - 11:28

43.hely középtávon.+kulacselhagyás az elején+defkó is belefért+kellemes társalgás közben a pályabírókkal ... : ))
(majd szét robbantam) 2.1 explorer nagyon gáz volt(más nem volt)....a sár csak ragadt-tapadt....Thats all folk's!
Posted 2005. June 13. - 11:13

Posted 2005. June 13. - 11:04

kb. km-enként ki volt írva, h hol tartunk...
hu ez legkozelebb tenyleg jol fog jonni, de engem most szemely szerint -mivel nagyjabol fellabbal tekertem- nagyon idegesitett. kinszenvedesnek tunt minden km. de ez egy egyedi eset es legkozelebb elony lesz es nem zavaro tenyezo. egyebkent a jeloles tenyleg peldas volt szintemelkedes tavra bontva ,veszelyre figyelmeztetes. kanaan.
Posted 2005. June 13. - 10:59

!nJoy, nem láttalak 7végén! Mi van veled??? Dunára jössz??
vendég_rvilike_*
Posted 2005. June 13. - 10:56

Posted 2005. June 13. - 10:10

A rajt...hát igen az is volt....nem rossz ez a percenkénti indítás,csak sztem nem sok értelme volt,még az aszfalton utolértük az elõzõ táv végét,és amikor fel kellett kanyarodni,akkor csomóan elkezdték tolni,lehetõleg az út egyik és másik oldalán is egymás mellett,hogy véletlenül se lehessen haladni...ezzel nem is lett volna baj,ha egy rövid szakaszról lett volna szó,de sajnos elég sokáig nem szakadozott szét a mezõny...talán egy 15-30perces idítás segítene ezen.
teljes mertekben igazad van eleg idegesito, hogy egy csomoan leszallnak ott ahol siman elmesz kozeptanyeron. nem oket akarom bantani, csak amikor helyezesre mesz, akkor ez nagyon visszafog az elejen. a szilvasi rajt jobb volt, mert eleve felfele indult igy eleve kialakult egy erosorrend az elso terepen talalhato emelkedo elott. itt viszont egyenes aszfalt volt, ahol a gyengebbek is tok jol tudjak nyomni, igy egyszerre ertek oda olyan bicosok, akik nagyon eltero kondiban voltak.
Posted 2005. June 13. - 10:05

sajnalom hogy ugy odavagtam a terdem -perec-, hogy utana alig birtam vegigmenni, de a palya szepsege, meg a feeling karpotolt.
Robi: ez volt a baj. sokadik, de fellabbal ez mar nem erdekelt.
Posted 2005. June 13. - 09:13

Olyan nagy sár nem volt mint amire számítottunk, sárgumival lehetett menni, tavaly rosszabb volt a terep.
A szervezõknek dicséret, a póló jó minõségû, a (közép távon indultam - ott) a frissítõk száma bõven elég volt (53 km-en 4 helyen - igaz nem volt 25 fok!)
A kajáért fizetni kellett de megérte mert finom volt.
A vége felé a vádlim (korábbi versenyeken soha) most görcsölt, de nem volt vészes...
A pálya kijelölésre sem lehetett panasz, aki el tudott tévedni az elég durva...
A chipes idõmérés külön dicséretet érdemel mivel NO KAUKCIÓ!!!
Jövõre új-keményebb pálya lesz, várom!
Szammer
Ja és az elõzetes eredmény:felnõtt összetett 23.helyezés (3:30 min)
Posted 2005. June 13. - 09:06

Köszönhetõ ez annak, hogy féltávnál ott volt a cél. De annak is, hogy azon az elején egy buzgó bringás megpróbált elhaladni kettõnk között felfelé, összeakadt a kormányunk és rámdõlt. A kormánya beleállta térdembe. Ezután már végig éreztem és miután kiálltam, egyre csak dagadt. Remlem pár nap alatt helyre jön. Szóval a sár olyan volt, mint a kelesztett tészta. Még lefelé is kellett nyomni. Sok erõt kivett belõlem, és mikor mentem lefelé a cél felé, még az esõ is szemerkélt. Szóval erõs volt a kisértés, pedig a bringa tökéletesen ment, és én sem purcantam ki teljesen. A pálya tökéletesen volt jelölve, de én szívesen vettem volna az elsõ itatónál, egy kis banánt, hogy kapjak erõt a végéig.
Most elégedetlen vagyok magammal.
Na, majd a hétvégén a Rákóczi TT-n!
Minden esetre köszönet a profi rendezésért! És gratula azoknak, akik végig csinálták!