Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

CrossKovácsi Maraton

- - - - -

• Please log in to reply
417 replies to this topic

XCracer

XCracer

vendég

• fórumtag
  • 99 posts
OH Zirc is király hely,sõõõõõõõt ;)!
Hát a bringa nem talált, mert a versenyen egy Scott Scale Limited volt alattam, itthon meg általában az edzõ gépel szoktam menni az meg egy Kona Blast.
VDT Forever!!! TÓÓÓDNEKI!!!

gbr4k

gbr4k

törzsvendég

• fórumtag
  • 275 posts
aha! Zircen van az allando lakhelyem, de sajnos csak nyaron vagyok ott1,5 honapot. Akkor, ha benne vagy elmehetnenk majd tekerni 1-2 szer. Veletlenul nem USA szinu Fusion-od van? MErt akkor ott mentem veletek Crosskovacsin nagyjabol 17. km-ig csak elestem es utana... Most is a terdem jegelem.

attibike

attibike

törzsvendég

• fórumtag
  • 353 posts
wanna tényleg mesteri képek köszi értük
Gábor te is majd átnyomod nekem a tieid??
Találtál magadról képet?? na üdv
join your life, join your bike

gbr4k

gbr4k

törzsvendég

• fórumtag
  • 275 posts

meg szerintem a rövidtávon inkább az amatõrök/kezdõk indulnak, õket kell bátorítani, motiválni, hogy legközelebb is eljöjjenek...aki rendestávon megy, úgyis elmegy a legközelebbi versenyre is...valószínûleg..

van benne valami. de a Vizdak Jani, Sinka Akos duo is mostanaban rovidtavon megy es szerintem nem azert, mert kezdok, hanem reszben mert XC-re gyurnak, reszben mert nem tudom.

XCracer

XCracer

vendég

• fórumtag
  • 99 posts
GBR4K: Én itt élek, tanulok, edzek, és tartom rettegésben a bringásokat :)
Miért te is esetleg veszprém közeli vagy?

gbr4k

gbr4k

törzsvendég

• fórumtag
  • 275 posts

Wannaride: Nagyon jók lettek a képek, gratula! ;)

egyetertek

XCracer te Veszpremi vagy vagy csak ott tartozkodsz/tanulsz?

XCracer

XCracer

vendég

• fórumtag
  • 99 posts
Wannaride: Nagyon jók lettek a képek, gratula! ;)

Csünti

Csünti

újonc

• fórumtag
  • 2 posts
Sziasztok!
Gratulálok a Szervezõknek! A verseny gördülékenyen zajlott az elejétõl a végeig. Most indultam elöször, ezen a versenyen, és nekem tetszett a pálya.
Egy kis banánt én is megettem volna a frissítõponton!
Lehet, hogy kinevettek,és Miss Higiéniának fogtok hívni, de szerintem nagyon klassz, hogy volt lehetõség tusolásra!
Gratulálok minden versenyzõtársamnak!

wannaride

wannaride

törzsvendég

• fórumtag
  • 820 posts
Na.. felraktam az osszes kepemet a megujult BikeMag Galeriaba...
http://pix.bikemag.h...rosskovacsi2005
WaNNaRiDE

Kislust

Kislust

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,507 posts

probaltal mar vegignyomni akar 20 km-t is limiten? kb ugy hogy inni se tudj, mert nem fer be a korty ket levegovetel koze? probald meg! erdemes. akik elol mennek ok valahogy igy elik meg azt a husz km-t. szerintem. hangsulyozom, nem rosszindulatu volt a megjegyzesem. es semmifelekeppen nem akarlak megbantani. lehet menni akar 120 km-t ugy, hogy kevesbe faradsz el.

meg szerintem a rövidtávon inkább az amatõrök/kezdõk indulnak, õket kell bátorítani, motiválni, hogy legközelebb is eljöjjenek...aki rendestávon megy, úgyis elmegy a legközelebbi versenyre is...valószínûleg..
Van állásom...:bananadan

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,030 posts
fuckbkv: tom, most kerül visszatöltésre. este újra él már

fuckbkv

fuckbkv

törzsvendég

• fórumtag
  • 278 posts

ha valakit véletlenül érdekel, akkor a freeride versenyrõl egy rövidebb videó:
Posted Image

Nekem nem mûxik :( az avi fájlra aszongya nem elérhetõ:(
http://kep.tar.hu/fuckbkv <frissítve: márc. 5> <Sportkiállítás képek is vannak>

gbr4k

gbr4k

törzsvendég

• fórumtag
  • 275 posts

a maratonnak nem is igazán nevezhetõ 24-en,

probaltal mar vegignyomni akar 20 km-t is limiten? kb ugy hogy inni se tudj, mert nem fer be a korty ket levegovetel koze? probald meg! erdemes. akik elol mennek ok valahogy igy elik meg azt a husz km-t. szerintem. hangsulyozom, nem rosszindulatu volt a megjegyzesem. es semmifelekeppen nem akarlak megbantani. lehet menni akar 120 km-t ugy, hogy kevesbe faradsz el.

paul

paul

törzsvendég

• fórumtag
  • 383 posts
EREDMÉNYEK A www.velo.hu-n.

MSONAJ

MSONAJ

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,462 posts

Bocs nem én lettem 43. középtávon?? habár ezen ne veszünk össze!! :)

Mennyi volt az idõd?
Team Heavy Pedál Szeged

boooci

boooci

vendég

• fórumtag
  • 88 posts
gbr4k!
Nem, én Trek mezben "nyomtam", de lehet h 1ütt mentünk, nem tom... :)

boooci

boooci

vendég

• fórumtag
  • 88 posts
Picit fura volt h rövidtávon még az U17-esek is kaptak sátrat, hátizsákot, + minden mást, középen + semmit.

paul

paul

törzsvendég

• fórumtag
  • 383 posts
"Egy apróság: az eredményhirdetésnél érthetetlen volt számomra, hogy a tárgyjutalmakat csak a rövidtáv helyezettjeinek ítéltétek.
A beharangozott jövõ évi útvonalmódosításról tudhatunk részleteket? miért és hogyan változtattok?"
Elöször is köszönet a rendezök nevében a sok dicséretért.
A rövidtávon azért volt tárgyjutalom mert AUTHOR (külön köszönet nekik)a fiatal (U15,U17)kategóriáknak ajánlotta fel.A többi szponzor pedig inkább a minöségi cuccokra ment rá hogy mindenki kapjon jobb minõségi pólót(Fundango-6000ft),RED BULL és GATORADE legyen a frissítõ korlátlan mennyiségben.
A jövõ évi versenyt pedig a CORRATEC úgy szeretné megcsináltatni velünk hogy a pályák menjenek át a Pilisbe is.Mi pedig öszintén megmondjuk hogy nincs nagy kedvünk ehhez.Túl messze lenne Nagykovácsitól,fõutvonalat keresztezne és csak Piliscsaba,Pilisvörösvár irányában terjeszkedehetne.Ez már nem a Nagykovácsi maraton lenne hanem akkor egy Pilisi maraton.És ott van a Duna maraton,Pilis kupa.Nagykovácsi sajnos csak 80-90 km-es versenyt bír el mert túl sok a természetvédelmi terület van ott(Nagyszénás,Kutyahegy)..Nem akarunk összeveszni a erdészettel,így is sokat köszönhetünk nekik mert õk védenek meg a sok fanatikus természetvédõtõl.

attibike

attibike

törzsvendég

• fórumtag
  • 353 posts

Kérem ez volt az egyik legjobban szervezett maraton.....GRAT. (a sárról nem tehettek)
43.hely középtávon.+kulacselhagyás az elején+defkó is belefért+kellemes társalgás közben a pályabírókkal ... : ))
(majd szét robbantam) 2.1 explorer nagyon gáz volt(más nem volt)....a sár csak ragadt-tapadt....Thats all folk's!

Bocs nem én lettem 43. középtávon?? habár ezen ne veszünk össze!! :)
join your life, join your bike

North shore

North shore

újonc

• fórumtag
  • 2 posts
Na látom hogy a Boss is beleolvas, úgyhogy érdemes leírnom, hogy tényleg egy kiválóan szervezett versenyt hoztatok össze, köszönet és gratula fiúk-lányok. Ha minden monti versenyszervezõ tájfutó versenyeken nevelkedett volna, talán nem lennénk ennyire hozzászoktatva a csapnivaló dolgokhoz máshol.

Egy apróság: az eredményhirdetésnél érthetetlen volt számomra, hogy a tárgyjutalmakat csak a rövidtáv helyezettjeinek ítéltétek. Jó, persze a felnõtt elitben volt pénz is, pl. a nõi mezõnyben asszem mind a négy hölgynek aki végigtekerte a távot. De szegény öregek és fiatalok? azért 84 vagy 54 km-en csak többet amortizálódik gép és ember, mint a maratonnak nem is igazán nevezhetõ 24-en, nem? Ha nem sikerül annyi szponzort felhajtani, hogy minden kategóriának jusson, akkor ne a rövidtáv járjon jól.

A beharangozott jövõ évi útvonalmódosításról tudhatunk részleteket? miért és hogyan változtattok?