Hát a bringa nem talált, mert a versenyen egy Scott Scale Limited volt alattam, itthon meg általában az edzõ gépel szoktam menni az meg egy Kona Blast.
meg szerintem a rövidtávon inkább az amatõrök/kezdõk indulnak, õket kell bátorítani, motiválni, hogy legközelebb is eljöjjenek...aki rendestávon megy, úgyis elmegy a legközelebbi versenyre is...valószínûleg..
Wannaride: Nagyon jók lettek a képek, gratula!
probaltal mar vegignyomni akar 20 km-t is limiten? kb ugy hogy inni se tudj, mert nem fer be a korty ket levegovetel koze? probald meg! erdemes. akik elol mennek ok valahogy igy elik meg azt a husz km-t. szerintem. hangsulyozom, nem rosszindulatu volt a megjegyzesem. es semmifelekeppen nem akarlak megbantani. lehet menni akar 120 km-t ugy, hogy kevesbe faradsz el.
ha valakit véletlenül érdekel, akkor a freeride versenyrõl egy rövidebb videó:
a maratonnak nem is igazán nevezhetõ 24-en,
Bocs nem én lettem 43. középtávon?? habár ezen ne veszünk össze!!
Kérem ez volt az egyik legjobban szervezett maraton.....GRAT. (a sárról nem tehettek)
43.hely középtávon.+kulacselhagyás az elején+defkó is belefért+kellemes társalgás közben a pályabírókkal ... : ))
(majd szét robbantam) 2.1 explorer nagyon gáz volt(más nem volt)....a sár csak ragadt-tapadt....Thats all folk's!