Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

XII. BMFT tali SAUH

- - - - -

• Please log in to reply
734 replies to this topic

-kisvajda-

-kisvajda-

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,269 posts
jaj, ez igy nem is lesz filing, vagyde? remelem hogy igen...
thez: jaj má megint valami más? ejejej ::) ;D

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,355 posts
;)
tényleg az a helyszín adja az ezer nagy ÉRZÉS-t, de azért így sem lesz rossz szvsz ;) ne legyünk telhetetlenek:)
mi lenne ha hoznám lorka_szomszéd leányzót is? kala, nemtod, van bicója? ;)

cserébe az a "fa keresztbe" még mindig fáj.. mély nyomokat hagyott a lelkemben... föleg a csalánban elfekvés:)

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11,904 posts
JAJ,Thez,f@szért írtál,még én is siránkoztam volna 1et...Tudod,így nem lesz 4esdidergés a felvonó tetejénél meg összetalálkozás Lorékkal az erdõben meg hajnali fekvés a libi alatt kullancsszerzéssel 1bekötve :-\
Meg elmarad,hogy reggel "JAJfakeresztbe,mind1márkésõ".
Azért késelésrõl nem volt szó,szerintem csak a biciklid tetszett nekik:)Meg aztán kiálltunk magunkért:)
Lesz viszont djesznóól öreg nénikkel.

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,355 posts
:o 6 papper?
amugy komolyan nem ilyen szándékkal mondtam, h jajj nemjó lent, meg bla bla bla, csak hangosan gondolkodtam. végülis mind1 hol áll be a társaság fele, legalább van víz felmosni ;) bár az nem létszükséglet ;)
csak annyit mondok, tavaly nagyon jó volt, nagyon jó helyen volt. lehet ez idén még jobb lesz, majd meglátjuk, kiderül ;)

edit: lassan meg kéne tanulnom írni ;)

findli

findli

törzsvendég

• fórumtag
  • 663 posts
még le lehet mondani...akkor fent leszünk no viz, no faház, csak sátrakkal....na meg 6 papával a házban.

melyik a jobb?

nekem mind1

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,355 posts
már midnen le van akkor fixálva?
nem lesz éjjeli dh:( na mondjuk így szükségszerüen csuklyásizomszakadás sem, még részleges sem, de akkoris:) hiányozni fog, streetelni meg köcce nem, nappal is majd' megkéseltek, bár szerencsére gyorsabb voltam.
szal az éjjel felejtös:)

zolle

zolle

bentlakó

• fórumtag
  • 8,703 posts
Hééé!!!
Tábortûz, szalonnasütés, sípályára sétálás, elszigetelõdés? Mondjuk így egyszerûbb lesz elmenni streetelni, és olcsóbban kijövünk, de azér érdekes lesz...

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,355 posts
hmm, fura fura. bár a buuli tuti megmarad, de azért mégiscsak ott fent lenne jobb.
(persze nekem okés bárhol, de izé:)
csak kicsit fura lesz lent, hisz az már a város, meg nem tudunk hajnalni dh, meg a szamarakra is kell már vigyázni jól....
ez az a 2 kuckó, a kör alakú giáns virágágyás mellett, a dh pálya kijáratánál az aszfaltútra?

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10,884 posts
Jee lesz víz az "alaptáborban" is, akkor megyünk oda:)

findli

findli

törzsvendég

• fórumtag
  • 663 posts
HIREK

SAJNÁLATOS MÓDON MA KÖZÖLTÉK VELEM, HOGY EGYÁLTALÁN NEM LESZ HELY KÖZÉPÁLLOMÁSON, AHOL EDDIG MEGSZÁLLTUNK.

vISZONT:
LIBEGÕ INDULÓÁLLOMÁSÁN LENT VAN 2 DB ALPESI FAHÁZ, AMIT KIBÉRELTEM ENGEDELMETEKKEL.
ILLETVE LEHET SÁTOROZNI KÖRÜLÖTTE. A FAHÁZAKBAN 4 ÁGY VAN, TEAKONYHA, FÜRDÕSZOBA. dE HA NEM VAGYUNK IGÉNYESEK, AKKOR EGY HÁZBAN A FÖLDÖN ALVÓSZATYORBAN ALUDNI IS LEHET PÁR EMBERNEK, GONDOLOM EZ AZT JELENTI, HOGY KB. 10-12 EMBER TUD HÁZBAN ALUDNI.
A HÁZAK ÁRA: 5.000,- fT/ÉJSZAKA/ HÁZ.
MIVEL KICSIT SOKAN VAGYUNK, ÉS VALÓSZÍNÛLEG MINDENKI AKAR FÜRDENI STB, EZÉRT NÉMI VIZHASZNÁLATI ÁRAT KELL FIZETNI AZOKNAK IS, AKIK NEM HÁZBAN FOGNAK ALUDNI.

TEHÁT AKI SÁTOROZIK, ANNAK PÁR SZÁZ FORINTTAL KELL SZÁMOLNI/NAP VIZDIJAT.

AKI PEDIG HÁZBAN AKAR ALUDNI, AZT AJÁNLOM, MAJD SZÉTOSSZUK OTT, HOGY VÉGÜL IS HÁNYAN FIZETIK KI AZ ÁRÁT A HÁZNAK.

SZERINTEM EZ ÍGY KORREKT, NEM?

LIBEGÕ UGYANÚGY A HÁZ ELÕTT VAN.

ANNYIT KÉRTEK, HOGY LEGYÜNK SZÍVESEK A SZEMETEINKET MAGUNK UTÁN ÖSSZE SZEDNI (EZ VONATKOZIK MINDENKIRE), ILLETVE SEMMIT SEM TÖNKRE TENNI.

EGYETLEN DOLOG NINCS: RATRAK ;D

zolle

zolle

bentlakó

• fórumtag
  • 8,703 posts
Jaj J, pedig jó lett volna toszni a STREETballt a sátor mellett, meg még a ratrakkal is be lehetett volna állni a garázsba, dehát ha nem megy a szine a nacidhoz, az cikis. Én például azért nem viszek babakék plüssfaszt, mert nagyon hülyén mutat az easton becsúszó mellett, aminek teflonos szine van, pedig felraknám a bringára kabalának.

Hiába, a divat az úr. De majd rendezzünk E-Klub táncversenyt. Kisvajdával mindenkit verünk, lol lesz :D

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
hmmm... Lala. Miért is jobb az nekünk?

lajos

lajos

törzsvendég

• fórumtag
  • 244 posts
Révi:

Ti ottan lesztek péntek reggel is már nem? Mer akkor azt mi majd meglátjuk, hogy lehet, hogy akkor megyünk, mert az egy picik kevesebbõl kijönne. ;)

Rave_Ace

Rave_Ace

Dömdödöm

• globális moderátor
  • 3,201 posts
Némi csomagszállítás megoldható....
És a helyi felszállítás is. Bár ebben szerintem segítségt kérek egyéb autós kollegáktól, mert szegény renátánakez lesz az utolsó útja, mielõtt a nagyfelújítás elkezdõdne, ezért nem sok esély adok neki, hogy felmegy a hegyre töbször... :)

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11,799 posts
Nekünk meg a 4 személyes kocsibehajtós, hátsó kosárlabdapályás, konyhakertes, elõszobás kis sátrunkat lenne macerás lecigölni. No nem a durván 30 kiló vászon és nagyjából 20 kilónyi vasszerelék miatt, inkább mert nem megy a sátorlap színe a nacimhoz. :)

zolle

zolle

bentlakó

• fórumtag
  • 8,703 posts
Megint lesz különótó a csomagokkal? Mer kéne vinni gitárt és sztem az cikis vonattal meg bicóval.

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7,001 posts
vonat infót vettem-vétel...
:)

úgy fest még mindig, hogy csak harmad magam nyomulok SAUHn... Én, a Macim, meg a mega süti hegyek ::) :D

Rave_Ace

Rave_Ace

Dömdödöm

• globális moderátor
  • 3,201 posts
Na akkor:

A vonat elintézve:

Budapest-Keleti pu. 14:15
Sátoraljaújhely 18:08

Szombathely környéki rájderek figyelem!!
Ez a vonat 9:45 kor indul Szombathelyrõl és Bp-n keresztül megy szerencsen át Sauh-ra...
Így aki onnan jön támadja meg nyugodtan reggel.

Hazafelé pedig ez a vonat nyert:

Sátoraljaújhely 15:30
Budapest-Keleti pu. 19:42

Természetesen másfelõl érkezõk ettõl eltérõ idõpontban is támadhatják a bázist, mert mi már reggeltõl ott leszünk.
Sõt úgy néz ki, hogy a Bingás lányok topic lakói már szerdán lemennek biciklizni....

-kisvajda-

-kisvajda-

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,269 posts
jaj igen, kicsordultak a könnyeim :'(
de várom már istenem, ;)

lajos

lajos

törzsvendég

• fórumtag
  • 244 posts
Wazzz Jorus! ;D Ez nagyon szép volt (a vissza forgatott vacsorától eltekintve)! ;D