Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

XII. BMFT tali SAUH

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
734 hozzászólás a témában

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
lneti haz nekem is az meberek miatt nem faja.
csak a bringakank kiberelni a kerot meg fura lenne

bar akkor kell satrat meg halozsakot is kolcson kernem.

sala en alszom az utanfuto alatt. :-)

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc
Én is simán a sátras fíling mellett teszem le a voksomat..
Még nem 100% de lehet én is kocsival megyek( kombi+utánfutó), szóval egy pár kört lehet tudok fordulni....Meg talán nem járok ugy mint a Renáta :D

Ha valaki ohajt még jönni Zalaegerszegi régió környékéröl privizzen...

findli

findli

törzsvendég

• fórumtag
  • 663 hozzászólás
Lent engem a leginkább az zavar, ami miatt megértelek titeket, hogy a helybéli kokeró had lehet, hogy fenti állomáshoz nem jött ki éjszaka körül nézzni, mi mozdítható, lent viszont a város szélén lennénk...és a bringákat ugyebár féltjük. Meg a feelinget is megértem.

Úgyhogy megtudakolom ezt a sátrazós balhét holnap, és ha szabad a pálya, áés nem zavarjuk azokat a mókusokat akik festegetik a jelzéseket, akkor szerintem OKÉ.

De ne vegyünk rá mérget.... ;D

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
hmm.
este ugysem festenek. kibéreljük nekik a lenti házat, és még a csomagokat is szállítjuk. reggel meg mennek felfelé festegetni libegõvel. graffitis bagázs.
mondjuk ha nem 70 éveseket bérelnének fel, lehet hogy 1 nap alatt is kész lennének, mert akkor nem 3 óra, míg eljut a járókerettel a következö fáig. lefessük nekik még pénteken az egészet?
ON.
én akkoris inkább fent, ha úgy nem megy, hát akkor a sípályán, a szervízúton...

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11.799 hozzászólás
1 hónapig festegetnek? Azt a kummantós bandát... 1 hónap alatt az egész erdõt kivághatnák. ;D Egyébként hogyhogy nem mehetünk többet a házba? Most sem oda megyünk, nem? Vagy mienek a jogviszonyok a sátrazás tekintetében? Ha lehet ott sátrazni, akkor a Picasso brancs elhallgathat. Vagy csak úgy lehet, hogy ha kibérled a házat is? Vagy ezt így hogy? :) Hol lehet jogtisztán sátrazni?

Rave_Ace

Rave_Ace

Dömdödöm

• globális moderátor
  • 3.201 hozzászólás
Na akkor én is belepofáznék, ha lehet.....
1, a bácsik-nénik azért vannak egy hónapig, a házban, mert a túrista jelzéseket festik a könyékre.
Így elképzelhetõ, hogy nem értékelik a krik tím ezerfríí életmódját,ezért mondjuk bemószerolnak a ház tulajának, és többet nem mehetünk oda. :-\

2, Ildivel úgy döntöttünk, hogy várunk hétvégéig és újra telefonálunk, megbeszélendõ, ezt a sátras balhét.
Persze ha van igény a házra, azoknak továbbra is marad.

3, Uff

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8.694 hozzászólás
vagy fizessük be a bácsikat az alsó szállóba:D

õk úgy sem akarnak fáklyázni, meg déházni meg renáta diszkózni, szóval biztos vagyok benne, nekik teljesen lent. :-P

(vagy lehet, hogy nem is nekünk kéne fizetni egyszerûen csak megbeszélni velük... - persze jól megfenyegetjük, hogy ha nem, akkor zenélünk, meg száz és ezer sokan leszünk stb:-))

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
ööö... a bácsik nem zavarnak, de ragaszkodik valaki a faházhoz? mert sztem tavaly is tök sokan elvoltak a sátorban, ha fürödni beengednének, akkor tök heppi lehetne. Már csak a hely szelleme miatt is. ::)

ZSIROSMACSKA

ZSIROSMACSKA

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.931 hozzászólás
Én a fentre szavazok, és ha nem egyedül kell ott sátraznom oda is megyek. (Ezt vehetitek fenyegetésnek is vagy mittomén.)

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
egy vonalka emellé.
a tatterek meg majd megunnak minket/meghalnak/hazamennek. nem kötelezõ minket hallgatni.
ja, és legalább a kékcsillagosok is el fognak vegyülni köztünk, a pórnép, a sátrasok között, nem úgy mint tavaly. ;)
az öregek ugyis nagyot hallanak.... nem fognak észre sem venni minket, szal nó problémó.

-kisvajda-

-kisvajda-

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.269 hozzászólás
Ámen.

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11.799 hozzászólás
Telefonbeszélgetés július elején...
"Jól van Tibi bácsi, van az a remek faház, tudod a Sátrason, nahát az valami fantasztikus... gyönyörû kilátás, mellettünk a felvonó, tisztás és erdõ karöltve, békességben, egész nap nem jár arra senki, mióta lezárták a büfét, csak néhány õzsuta és eltévedt poszáták a környezõ tavak melletti nádasokból, és csend és nyugalom... Hajj, elmegyünk majd túrázni, mint a megboldogult pártállami idõkben, amikor... emlékszel? Hát igen, a Feriéket is el hívom, hogy teljes legyen a brigádvezetés. Hogy meghalt? No... hjajj, az idõ... igen no ugyebár. Egy szó, mint száz, a faházat lefoglaltam már magunknak, a tulaj régi jó ismerõsöm, úgy hidd el édes Tiborom, ahogy mondom, remek kis hétvége elé nézünk, úgy hidd el, sose felejtem el... hjajj. Ugyebár."

És a valóság az ominózus 7végén az lesz, hogy hehh, 40 bringás, fáklyák, örömtüzek, Kispál gajdolás hajnalig rekedtre, meg kommersz szociódiszkó Rave atójából, ratrakk püffpüff Thommey gyantázott cécés lábai alatt, összehányt vécé, EZER free és EZER ride és EZER depi és EZER hepi, egyszóval mi. :)

Én aszondom, hogy pattanjunk fel sátrazni, oszt majd vmi csak lesz. Pölö, ha úgyis üres a házikó ott lent, akkor este rajokban fürdenek majd az igényesek, azt annyi. IMHO.

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
megint krikkesedünk ;) ez a mi életformánk.
de _szvsz_ ha már lent vagyunk, akár az ott levö hotelbe is mehetnénk. hisz amugyis az utca tuloldalán van, ott még kajálda is van.
de nincs sípálya, nincs kilátó, se a büfé, se ööö nemtudom. meggondolando.
jaaaj, megint bomlasztjuk a népet.

-kisvajda-

-kisvajda-

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.269 hozzászólás
lent télleg nem filin, ez most nem krikkesedés de igen ;D
a pottyantós WC kell mert zolcsi hova hánya amugy?
a kanapé, a tisztás, a szalonnázóhely, meg minden, meg amugy is...

zolle

zolle

bentlakó

• fórumtag
  • 8.703 hozzászólás
Na összedugtuk a fejünket, és rájöttünk hogy a hegy lábánál sátrazni a betonút mellett nem nyerõ. Úgyhogy az UKT kollektíve felvonul majd a közepére ahol tavaly volt, és sztem elég sok követõnk lesz. Aki meg faházas... Feljön este bulizni.. Lenn nagyon nem jó!!!!

jojoba

jojoba

törzsvendég

• fórumtag
  • 337 hozzászólás
jah ez nem rossz... 8) :)

és mondjuk kifizethetnénk õket csoki-arany pénzzel,hátha nem veszik észre... ::) :D

zolle

zolle

bentlakó

• fórumtag
  • 8.703 hozzászólás
De bizony. Csak gondolom tez 2 hét mulva szed alá a kiscsajnak.

Majd ha eccer híresek leszünk, kéne sztárvendég is. Mondjuk a kispál. És addig jáccanának ameddig akarjuk, teszemazt lenne egy 6-8 órás konci :D

_Alex_

_Alex_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.086 hozzászólás

jaaaaj ;D legyen már 2 hét mulva ;)
legyen már bmftt!

nem 1 hónap múlva lesz? ???

gorgo

gorgo

törzsvendég

• fórumtag
  • 649 hozzászólás
én az erdö közepére szavazok az olvasottak alapján,ne legyünk már nagyigényüek ;)

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
mef, az élet nem áll meg. és ha már kala folyton arrafelé jár, akkor szolidaritást vállalva én is ott fogom a sszomszéd házban sok idömet eltölteni ;) jaaaaj ;D legyen már 2 hét mulva ;)
legyen már bmftt!