;-)
egy raja apolja kerites mogott.
hehe
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

XII. BMFT tali SAUH
Indította
sala
, 2004. április 30. 22:03
Írta 2004. június 17. - 19:41

Írta 2004. június 17. - 19:36

jófej barlangászokkal már volt dolgunk létráson...remélem igaz szó hagyta el a fogad kerítésit lor...
Írta 2004. június 17. - 18:33

rossz volt a fotos!
lehet kicsit nagy az orruk.
de hat legfeljebb csikizi majd a hasunkat.
:-/ :-x
én kérek elnézést!
egyebkent nemtom ti mennyit turaztok meg jartok oreg termeszetjarok kozelebe.
de azzal nem lesz gond hoyg pialni akarunk.
sot ha megkinaljuk oket vmi jo kis hp-vel (errol majd gondoskodom) akkor isten csaszarok leszunk.
;-)
lehet kicsit nagy az orruk.
de hat legfeljebb csikizi majd a hasunkat.
:-/ :-x
én kérek elnézést!
egyebkent nemtom ti mennyit turaztok meg jartok oreg termeszetjarok kozelebe.
de azzal nem lesz gond hoyg pialni akarunk.
sot ha megkinaljuk oket vmi jo kis hp-vel (errol majd gondoskodom) akkor isten csaszarok leszunk.
;-)
Írta 2004. június 17. - 18:24

Írta 2004. június 17. - 18:16

Lehet hogy nem szeretnék mellette felébredni smink nélkül. Hiába, az a ki szép, az reggel is szép...
Írta 2004. június 17. - 18:14

Írta 2004. június 17. - 18:06

Miniszoknyás, térdzoknis tinik, 2 copffal és szemüvegben. Õk festik! Én tudom!!!
Írta 2004. június 17. - 18:03

na hali
semmi hirem nincs, nem tudtam elérni a faszit....
a papákat meg én találtam ki, valszeg bombás csajok festik az erdei ösvények jelzéseit kis miniszoknyákban és festett mellel...nem is értem miért ugrott be nekem a szakálas idõsebb mókusok képe, amikor hallottam....de jó a fórum, hogy helyreigazítja az eltévelygéseimet. Köszönöm ;D
semmi hirem nincs, nem tudtam elérni a faszit....
a papákat meg én találtam ki, valszeg bombás csajok festik az erdei ösvények jelzéseit kis miniszoknyákban és festett mellel...nem is értem miért ugrott be nekem a szakálas idõsebb mókusok képe, amikor hallottam....de jó a fórum, hogy helyreigazítja az eltévelygéseimet. Köszönöm ;D
Írta 2004. június 17. - 17:32

Hát ja, de lakatold oda a titánrugódat a bullithoz mer elvici a cigány, mer szépen csillog.
Írta 2004. június 17. - 16:17

majd viszek énis jól számoslakatot. csak az nem tudja kinyitni, aki nem akarja

Írta 2004. június 17. - 13:57

bár nekem nem ez jutott volna rögtön eszembe, hanem 6 bombázó, vagy hasonló...
persze ha én írtam volna

mi is fent tároltuk tavaly, a krikkteam odarakta egymás mellé az összeset, így el sem döltek, volt vagy 8 db, egy zárral összecsatt, ha az eltünik....

Írta 2004. június 17. - 13:49

Írta 2004. június 17. - 11:51

akkor sztem minden este beba'nak.... és ez az oka, hogy miért tart 1 hónapig a festés... meg biztos szííják a krekket...
:
zsm: a jelzésfestõket ne báncsuk, a barátaink!

zsm: a jelzésfestõket ne báncsuk, a barátaink!
Írta 2004. június 17. - 10:59

Jajj már...
Ki monta, hogy öregek az ott lévõ emberek?
Lehet hogy a magyar flashing válogatott tart fényképezést egy hónapig. ;D
Nem tudjuk kik vannak fent, csak azt hogy mit csinálnak.
Ki monta, hogy öregek az ott lévõ emberek?
Lehet hogy a magyar flashing válogatott tart fényképezést egy hónapig. ;D
Nem tudjuk kik vannak fent, csak azt hogy mit csinálnak.
Írta 2004. június 17. - 10:17

A DH versenyen is fent tárolták a bicikliket, mégsem tüntek el, Szerintem sátrazzunk jó sokan, lenne sátortábor hangulat(eleinte ugye flash, mert beüt utána meg fíling, mert maradunk) Azért is lenne jó, ha sokan sátraznánk mert így kisebb az esélye, hogy nappal az én sátramat szedik fel.
Más: van egy olyan érzésem, hogy a kutya nem bérelte fel a mammerokat/tatterokat, hogy fessenek, lehet, hogy ez ilyen polgári engedetlenség, õk így lázadnak. (de az is lehet, hogy természetjárók, mindenesetre kicsi az esélye, hogy bérbe lehetne venni egy nyugdílyas otthon lakóközösségét egy hónapra)
Más: van egy olyan érzésem, hogy a kutya nem bérelte fel a mammerokat/tatterokat, hogy fessenek, lehet, hogy ez ilyen polgári engedetlenség, õk így lázadnak. (de az is lehet, hogy természetjárók, mindenesetre kicsi az esélye, hogy bérbe lehetne venni egy nyugdílyas otthon lakóközösségét egy hónapra)
Írta 2004. június 17. - 09:43

ugyan mar jossz a dark cc brinyoddal hipp-hopp felersz.
en majd szolok thommey-eknak ne setodjenek meg nagyon a vereseguk utan. ;-)
en majd szolok thommey-eknak ne setodjenek meg nagyon a vereseguk utan. ;-)
Írta 2004. június 17. - 09:31

Írta 2004. június 17. - 05:56

így miután hazaértem a bankettröl, olvasva a szóvarókát, lefordultam a székröl. nemtehetek róla, már ha ennyit meglátok, szóvicc, ilyen hangulat tör rám...
a lenti placcal szemben van egy lakóház. az nem OK. meg 200 méterre egy hotel, az sem teljesen ok. cserébe mivel pont a libi alatt van, ezért ha jól le van vágva ott a növényzet, lehet feljebb sétálni. csak akkor 30 perc mászással lennénk ott mint tavaly, az "alaptáborban", középen.. meg akkor mmég sok perc mászás mig a kilátóig eljutnánk....
majd szólj Findli, hogy mi lett a telefon, megbeszélések eredménye!

a lenti placcal szemben van egy lakóház. az nem OK. meg 200 méterre egy hotel, az sem teljesen ok. cserébe mivel pont a libi alatt van, ezért ha jól le van vágva ott a növényzet, lehet feljebb sétálni. csak akkor 30 perc mászással lennénk ott mint tavaly, az "alaptáborban", középen.. meg akkor mmég sok perc mászás mig a kilátóig eljutnánk....
majd szólj Findli, hogy mi lett a telefon, megbeszélések eredménye!
Írta 2004. június 16. - 22:03

egyébként az alsó háznál is szoktak lenni emberek, akiket zavar a zaj, nem?!
meg az alsó ház környékén van vmi hely, ahova kimozdulhatunk? mert egy szobabuli azért mégsem az a jóérzés! (szobaróka a falon)
meg az alsó ház környékén van vmi hely, ahova kimozdulhatunk? mert egy szobabuli azért mégsem az a jóérzés! (szobaróka a falon)
Írta 2004. június 16. - 16:57

örök hálánk Findli!
végülis ha lent lenne, akkor sem az a gond, hogy ház meg minden, hanem annyi, hogy az már a város. tavaly azért siekrült _szerintem_ olyan jóra, amilyen volt, mert jó hely, és sehol a város, se közel se távol. de így meg a bicókat éjjel nem lehetne kint hagyni, mert 20 perc és pápá :'(
szal sztem a hangulat most kellõképp a sipályát igényli
a nép szava ;D
végülis ha lent lenne, akkor sem az a gond, hogy ház meg minden, hanem annyi, hogy az már a város. tavaly azért siekrült _szerintem_ olyan jóra, amilyen volt, mert jó hely, és sehol a város, se közel se távol. de így meg a bicókat éjjel nem lehetne kint hagyni, mert 20 perc és pápá :'(
szal sztem a hangulat most kellõképp a sipályát igényli