Ami tetszett:
-táj (bár sok a tarvágás, itt is...)
-nyomvonalkijelölés lényegesen jobb volt, mint tavaly, ez jó, mert azt mutatja, hogy a rendezvény igenis fejlõdõképes - még nekem sem sikerült eltévedni (a hosszútávosok nyomvonal átrakásból fakadó eltévelyedésekkel kapcsolatban nem nyilatkozom - talán annyit, hogy nem-elfordítható, vagy elfordítva értelmetlen (ezáltal figyelmeztetve a versenyzõt, hogy valaki vicces kedvében volt) kijelölés kellene)
-pályavezetés szuper, az egyik legjobb, ami valaha is volt - aszfalt kevés, de pont elég, jó kis terep, dózerút, saras-csalános mocsárvilág, nagysziklás zúzda lefelé, vége meg csak küldõs, hogy csak izomból kelljen menni - szóval szerintem ezen nem kellene már nagyon módosítani, talán csak a cél elõtti hajtûkanyar nem kellene...
-végig tekerhetõ pálya - ez ritkaság, de tetszett, hogy nem volt nekünk, amatõröknek, sem tekerhetetlen
-frissítés, ami volt, jó volt
-pontos és kategóriánkénti rajt (bár tudom, hogy ez a versenyzõkön múlik, de nemtom, hogy a húszadik felszólításra még mindig mit kerestek sárga rajtszámosok a középtáv elején? diszkvalifikálni mindet iziben...
-kultúrált és fullos rajtközpont
Ami kevésbé tetszett:
-sár (na jó, nem a ti hibátok)
-az erdõbényei vízvevõ helyet ki kellett volna szallagozni, én speciel eltéptem mellette (nem, kék kút mellett reflexbõl nem állok meg), s már nem akartam visszafordulni
-pólót hiányoltam - szép az az agyag emlékérem, de a póló csak hozzátartozik már egy maratonhoz, jõvõre én szeretnék!
-egyértelmûen kevesebb volt a célban a kaja / Mountain Dew mint tavaly - a versenyzõk nagggggyon éhesek
Hát sajna egy napszemüveget sikerült elhagynom a parkoló területén, ha valaki megtalálta, legyen szíves jelezze! (típust értelemszerûen nem mondanék, még...) thread, veled már beszéltem az ügyben, ha neadjisten megtaláljátok (kicsi esély, de hátha...), kérlek szólj.

Belépés
Felhasználó létrehozása

Ugrás az oldal tetejére