Ami tetszett:
-táj (bár sok a tarvágás, itt is...)
-nyomvonalkijelölés lényegesen jobb volt, mint tavaly, ez jó, mert azt mutatja, hogy a rendezvény igenis fejlõdõképes - még nekem sem sikerült eltévedni (a hosszútávosok nyomvonal átrakásból fakadó eltévelyedésekkel kapcsolatban nem nyilatkozom - talán annyit, hogy nem-elfordítható, vagy elfordítva értelmetlen (ezáltal figyelmeztetve a versenyzõt, hogy valaki vicces kedvében volt) kijelölés kellene)
-pályavezetés szuper, az egyik legjobb, ami valaha is volt - aszfalt kevés, de pont elég, jó kis terep, dózerút, saras-csalános mocsárvilág, nagysziklás zúzda lefelé, vége meg csak küldõs, hogy csak izomból kelljen menni - szóval szerintem ezen nem kellene már nagyon módosítani, talán csak a cél elõtti hajtûkanyar nem kellene...
-végig tekerhetõ pálya - ez ritkaság, de tetszett, hogy nem volt nekünk, amatõröknek, sem tekerhetetlen
-frissítés, ami volt, jó volt
-pontos és kategóriánkénti rajt (bár tudom, hogy ez a versenyzõkön múlik, de nemtom, hogy a húszadik felszólításra még mindig mit kerestek sárga rajtszámosok a középtáv elején? diszkvalifikálni mindet iziben...

-kultúrált és fullos rajtközpont
Ami kevésbé tetszett:
-sár (na jó, nem a ti hibátok)
-az erdõbényei vízvevõ helyet ki kellett volna szallagozni, én speciel eltéptem mellette (nem, kék kút mellett reflexbõl nem állok meg), s már nem akartam visszafordulni
-pólót hiányoltam - szép az az agyag emlékérem, de a póló csak hozzátartozik már egy maratonhoz, jõvõre én szeretnék!
-egyértelmûen kevesebb volt a célban a kaja / Mountain Dew mint tavaly - a versenyzõk nagggggyon éhesek

Hát sajna egy napszemüveget sikerült elhagynom a parkoló területén, ha valaki megtalálta, legyen szíves jelezze! (típust értelemszerûen nem mondanék, még...) thread, veled már beszéltem az ügyben, ha neadjisten megtaláljátok (kicsi esély, de hátha...), kérlek szólj.