Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Zemplén Maraton

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
1012 hozzászólás a témában

orby

orby

vendég

• fórumtag
  • 111 hozzászólás

Pedig nagyon jól ment (leszámítva egy defektet), én is szerettem volna egy nagyot tekerni.

Ezt én is megerõsítem, simán ott hagytál (állva) a 60 km-nél

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.531 hozzászólás
Nekem is tetszettek a felfelék. A lefeléken sem majréztam már annyira, mint egy éve.

Orby megértelek. El sem tudom képzelni mihez kezdtem volna ott az erdõ közepén térkép nélkül bolyongva... Nagy b@rom lehetett, aki ezzel szórakozott.

A speaker megelõlegezte nekem a jövõ hétvégi névnapomat. :)

Hurka

Hurka

törzsvendég

• fórumtag
  • 279 hozzászólás

Nem is akarom nagyon bántani õket (pláne úgy, hogy a maradék 40 km-en már nem is volt probléma a jelzésekkel), de azért ez szarul eset és gondolom nem csak nekem.

Sajnos nekem is keserû a szám íze, csak viccesen fogom fel. Pedig nagyon jól ment (leszámítva egy defektet), én is szerettem volna egy nagyot tekerni.

Coldrock--->NRS

Coldrock--->NRS

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.291 hozzászólás
Kala, azt egy sárgafelsõs csajnak mondták. Vélhetõen õ tényleg Kinga / Kincsõ volt :) bár az utóbbi ritkább név.
Nem csak a deszkásoké a világ !
Amíg a Föld kerek,éljenek a rájderek !

Izé

ThufirHawat

ThufirHawat

törzsvendég

• fórumtag
  • 516 hozzászólás
Nekem 49 a max.speedem. :o Az 1. itató elõtti rövidke betonon értem el. :) A lefelék nagyrésze nekem túl technikás volt (pontosabban én voltam túl béna hozzájuk). Viszont a felfelék nagyon tetszettek, különösen az elsõ itató utáni hosszú köves szerpentin.
"nem vagyok senki csak ûzöm a vadat
másnak hajtok, mások hajtanak"

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
Tusolót megtalálta vki? :-/
Era,neked miért mondta a szpíker,h boldog névnapot,amikor vasárnap Kinga napja volt?:)
Ltévedéshez annyit,h két okból történhetik ilyesmi; ha nincs yól kijelölve a pálya vagy ha a kijelöléssel kicsit Lszórakoznak vitzes egyedek...Na most a másodikkal a rendezõk se tudnak mit kezdeni,gondolom,õket is eléggé mérgesek voltak miatta,de ez van:(

orby

orby

vendég

• fórumtag
  • 111 hozzászólás

Ez nem a rendezõk hibája.

Nem is akarom nagyon bántani õket (pláne úgy, hogy a maradék 40 km-en már nem is volt probléma a jelzésekkel), de azért ez szarul eset és gondolom nem csak nekem. Gondolom az is fokozza a csalódásom, hogy ez volt az elsõ esetem, hogy versenyen eltévedek. Én végig szerettem volna menni a kijelölt pályán, de ez nem sikerült. Persze lehet úgy tenni mintha semmi sem történt volna, de szerintem nem ez a helyes út és tényleg nem egy-két emberrel történt a dolog, hanem a fél mezõnnyel, amivel azért már illene valamit kezdeni:

- mi lesz, ha az aki most ezt tette jövõre is megismétli partizán akcióját?
- mi van, ha esetleg valaki így akart jogtalan elõnyhöz jutni?
- stb. még lehetne folytatni a sort

Az, hogy a rendezõk ezen eset elkerülése mit tettek és tesznek az az õ dolguk, de a végeredmény kihat a jövõre is. Azt már csak halkam jegyzem meg, hogy a pályakijelölés és biztosítás az õ feladatuk és felelõsségük lenne, de ez csak tényleg halk megjegyzés volt. Ettõl függetlenül azok az emberek akik így eltévedtek szerintem picit becsapva érezhetik magukat (én legalább is most így érzek).

Persze nekem sem kötelezõ a célban azt mondani, hogy nem én vagyok az elsõ vagy harmadik, mert nem az eredetileg kijelölt útvonalon mentem végig, de a becsület és a tisztesség ezt diktálta.

Coldrock--->NRS

Coldrock--->NRS

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.291 hozzászólás

mennyit gurulásztál a felnin?:)
az a puha SUNocska nem szereti az ilyesmit!
mondjuk az enyém bírta nagyon,néztem,h 1es lejtõkön trilliyó kõ,mégsem volt 1x sem felütésem,és a DS1XC sem kapott 8ast
óra 62km/h-t mért leggigánsabb sebességnek

10 métert :)éreztem, hogy itt szar van.
62-vel mentél ??? vazze, én valami 51-gyel:afro:
Mondjuk te vakmerõ srácz vagy azzal a Dakarral, meg bármivel is :)

Izé

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
Talán többet ér ez a jelenet videón (ha meg tudom szerezni) mint 1 3. hely:)
Ugyanis ahogy meghallottam a kiabálást és megláttam,mennyire vagyok a rajttól és h ott futnak be mások kínomban Lkezdtem röhögni és mivel mindenki odafordult 5-6 kamera filmezte ahogy vigyorgó vadalmaként gurulok be:)

Hurka

Hurka

törzsvendég

• fórumtag
  • 279 hozzászólás
Sziasztok!
Örülök hogy a középtáv jól érezte magát. Sajnos a hosszú távon szívtunk mint a torkos borz.
Orby! Az eleje is bóklászott jobbra-balra - váltottam pár szót az elsõ helyezettel - csak nem annyit mint mi. Talán jobb lenne, ha jövõre a hosszú táv 2 kört menne, ha már ennyire szabotálják "tréfás" legények a hosszú távot.
Pite! Az tényleg vicces lehetett, ahogy szembe tekertetek az elejével....
Kár mindezért, mert a pálya amúgy tényleg fasza volt. Lehetett döngetni, s jó kis örömbringázást eresztettem meg a végén. Kösz a középtáv végének biztatását, de nem lettem második :-)
Idén másodjára fogott ki rajtam a Zemplén. Pedig amúgy semmi bajom nem lenne vele, én birom, csak "Õ" nem komál engem...

ThufirHawat

ThufirHawat

törzsvendég

• fórumtag
  • 516 hozzászólás
Kala!
Volt egy ilyen érzésem, a kérdésed alapján... :(
Részvétem! A hibád teljesen érthetõ. Én se elõttem, se utánam módban jöttem be, de nekem is állóra kellett fékeznem a gépet a kanyarban. Pedig már volt szalag.

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás

Engem is megelõzött a végén egy srác, de már nem érdekelt (annyira:)), mert a defektem után esélyem nem volt. A hajtû kanyaban meg ciki lett volna, ha a poros aszfalton borulok 1 ku***nagyot :) (célfotó) jön a srác, a háttérben meg vki napozik az aszfalton :D

mennyit gurulásztál a felnin?:)
az a puha SUNocska nem szereti az ilyesmit!
mondjuk az enyém bírta nagyon,néztem,h 1es lejtõkön trilliyó kõ,mégsem volt 1x sem felütésem,és a DS1XC sem kapott 8ast
óra 62km/h-t mért leggigánsabb sebességnek,annyival már kis figyelmetlenség elég felütni

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
19 vagyok,nem oly rég óta'Feltöltött kép
szal végülis
csak idáig mindig Uvmiben álltam rajthoz,és furcsa volt most,h már mint FELNÕTT tekerekFeltöltött kép
ilyen lelki dolog,yunó
yött srtáz még a táv felénél velem,ment nagyon,és kérdezte,h mi vagyok,buzie,izé,junior-e?
és naná,h elsõre rávágtam h igen,akkor bekapcsolta a hiperhajtómûvet és kilõtt
aztán persze a lejtõn be lett fogvaFeltöltött kép

era: tjah még viszonylag yól látok,fõként sárgacsíkot,szal ha ki van téve,akár csak a földre,akkor nem megyek át rajta
csak gondolom mert yártak a kocsik,nem volt 1általán
persze,miután ezt Lkövettem,5 percre rá kihúzták
csak rosszul esett,h senki nem yött oda h mondja,h bocs
ettõl függetlenül nem morogtam mert nekem is le7ett volna szemem
meg minek?

itt is volt málnás meg csalán
meg le7ett yót dagonyázni (a végén richtig a tócsák közepén yöttük)
terep is finom volt,szal végülis megvolt amiért mentem,tekerészés,Mberek,hangulat
a tészta meg!!!! szóval azzal nagyon ott voltak,3x ettem
csak a borozgatást képzeltem többnek
vagy le7,a fickó pont gyereknek nézett,h nem töltött nagyon semmit se :-/
meg az MD nyomatás is érdekes volt...beyövök,pia,fénykép,kikapják a kulacsot,oda is üveg be,"és most csinálj úgy,mintha innál"... ezt a mûanyagot? nem mondom,az energiaital sem 100% gyümilé,de legalább nincs olyan színe az üvegnek+italnak,h az Mber paksi hûtõvízre asszociál azonnal
itatós lányok nagyon kedvesek voltak de még nincs nagy rutinjuk
legalábbis páran próbáltak versenyzõset játszani (Ltekerek az itató mellett és közben a kezembe nyomják az italt meg a hámozott banót)
és mexívták mert nem kaptak semmit,csak kíváncsi nézést,h vajh miért nem áll meg az a lüke,nem éhes-e ?Feltöltött kép

Coldrock--->NRS

Coldrock--->NRS

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.291 hozzászólás
Engem is megelõzött a végén egy srác, de már nem érdekelt (annyira:)), mert a defektem után esélyem nem volt. A hajtû kanyaban meg ciki lett volna, ha a poros aszfalton borulok 1 ku***nagyot :) (célfotó) jön a srác, a háttérben meg vki napozik az aszfalton :D

Izé

xian

xian

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.280 hozzászólás
  • LocationTahitótfalu (ritkán Ózd)
basszus...
de miért is kellet felnõtt kat.-ban nyomnod, ha még nem vagy 19?

Vegyipari Technikus, Biológia Tanár, Specialized Epic Marathon, Lumix G80, Golden retrievers

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.531 hozzászólás
Kala: Ja, hogy szalag akkor még nem volt kifeszítve keresztbe az úton? Azt hittem símán átrongyoltál rajta. :)

Türelmetlenül várom az eredményeket. - Nagyon érdekelne, jött-e még be valaki utánam, meg hány lány indult el az 55-ön, meg ilyesmi. :)
Tudom idõ a felrakás, csak tudjátok...

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás

Párom látta... Állítólag 3. lett volna a srác. Qrva nagy pech.

Én is láttam:) Egyes szám elsõ személybõl...

Üldözött a végén nagyon 1 sárga mezes srátz a felfeléken,és yött a legvége a yobbos-földutas lejtõvel,onnantól nyomtam 1 nagytányér-kónusz-habverés kombót.És a legvégén akkor még nem volt kihúzva a szalag,tehát nem yobbra kanyarodtam élesen,hanem ami inkább adta magát,balra... :_( Az ember ilyenkor nem nézelõdik annyira!
Inkább az a szívás,h az évben elõször felnõtt kategóriában kellett indulnom,"U19-ben" (ennyi idõs vagyok ténylegesen) ez érem lett volna,arany v ezüst v akármi...
Na mind1 majd yövõre!:)

Pitechus

Pitechus

törzsvendég

• fórumtag
  • 660 hozzászólás

. Remélem a rendezõk valamit kitalálnak annak a kb 15-20 embernek a kárpótlására, akik így jártak (pl jövõre ingyen indulás, stb.).

.

Ez nem a rendezõk hibája.
Bár a póló hiánya miatt még mindig haragszom rájuk.
Sajnos az egyetlen Magyarországi maratonon sem divat, hogy a dzsungel közepére a kritikus pontokhoz kirakjunk embert, ezt meg is értem, ki akar egész napot a világ végén hokizni, hopgy mutassa pár balf***nak a helyes irányt.Cegléden is ugyanez volt tavaly. A városban 10-essével voltak a szervezõk, ahol a tehén sem téved el, kinn a terepen, a szántóföldek között még a lábnyomaikat sem láttuk. Itt ugyanaz. Bár mondom, megértem.
Ha valami elromlik, félvállról kell venni!

ThufirHawat

ThufirHawat

törzsvendég

• fórumtag
  • 516 hozzászólás
Párom látta... Állítólag 3. lett volna a srác. Qrva nagy pech.

Coldrock--->NRS

Coldrock--->NRS

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.291 hozzászólás
Azt én is megnézném :beer:

Izé